-
hala anlamıyorsunuz va anlamamaya devam edeceksiniz...
orada konuşan adamların(chazy_chazzz,cc_baran) derdi ırk meselesi değil!!...burada dile getirilen saçmalıklar!!..zaten söylenecek bişi kalmamış..onlara canı gönülden katılıyorum...doğru söze ne denir??...bişi söylemeye gerek duymuyorum...söylesem de hiç bi işe yaramıycak...yine lafı g.tünden anlayan herifler gelip konuyu milliyetçilik ve ırkçılığa getirecek....
susmaktan başka çarem yok...
-
sus o zaman daha hala ne s.kime cevap yazıyon??
-
gitti üyelik bigboots..
-
gitsin mına koyim napıyim?? oturup ağlarım olmazsa..
-
abi sakin olun biraz..küfüre gerek yok!
oyş...bunu benmi söyledim?.
-
o.k
-
nirvana.. :)
-
yazık yaa ben ne diyim
simdi bu arkadaslar bizim bu dusuncelerle vatanı sattıgımızı vatan haini oldugumuzu dusunur...
allahım yaa baskalarını karalamaktan baska bişrsey yapmaz olmusuz biraz da kendimize bakalım arkadaslar yaa
ben kesinlikle oldu demiyorum ama olmadıgı da kesin degil biz burda bosuna k.cımızı yırtıyoruz
2 ulke basbakanları ortak bir kurulda 2 ulkenin tarihcileri ve tarih arsivleriyle birlikte olayı arastırırlar olur biter
yaptıysak ne degisecek ki sanki almanya nın ne kotu durumunu gordunuz ya da amerikanın ??
bosverin bunları bos işler bunlar offspring dinleyin studyoya gidip sarkı cıgırın keyfinize bakın cunku bu hayat sizin ve sizin yapmadıgınız birseyicin kimse sizi suclayacak degil ( dedeleriniz belki yapmıstır orasına birsey demiyorum ) genc yasta boyle b.kt.n islere saclarınızı agartmayın benim gusel abilerim O.K ??
haa bu arada ıragın basbakanı da talabani mi ne olmus
al yeni bir tartısma konusu daha :)))))
-
system of a down ya bi kac soykırımcı salak uyunden millet soadı sevmıyo ama bi cok kişi buna ramen coooook sewyoo ah keske gelseler ama biraz zor daha once gelceklerdi ama guvenlik yetmez die gelmediler yaaa ah ahhhh
-
müzikleri gürültülü ama bi o kadar da güzel yani..biz türklerden pek hazetmeseler bile seviyorum adamları:))bence 50 cent falan geleceğine gelsinler tabi abi yaa ama rock'n coke olmasa daha iyi olur sanki çünkü rock mı pop mu ne olduğu belli değil