Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N COKEA SYSTEM OF A DOWN GELİR Mİ?

• deprofundis • 29 Mart 2005 22:02 • #457735
    Çığırdan çıktı iş...

ya sen nasıl bir herifsin ya!ben diyorum daha fazla konuşmayalım!daha fazla tartışmayalım!sen ordan kafanı uzatıp adamı deli ediyorsun!bırak artık bunları!bana da daha fazla cevap yazma!sana cevap yazmaktan sıkıldım!
  • bigboots • 29 Mart 2005 22:07 • #457739
    Çığırdan çıktı iş...

ya asıl sen nasıl bi herifsin ya?? madem bu muhabbet bitsin diyosun bu foruma bi daha girmezsin, hadi girdin benim yazılarıma cevap yazmazsın olur biter ki durup dururken kimseye b.k atmam kardeş anlaşıldı??
  • bigboots • 29 Mart 2005 22:10 • #457741
    arkadaşlar ben çıkıyorum ama sanmayın ki kırıldım gücendim sinirlendim!! malum ben sakin bi insanımdır!! severim sizleri bilirsiniz..
  • deprofundis • 29 Mart 2005 22:13 • #457743
    Çığırdan çıktı iş...

ben senin yazına cevap yazmamıştım!cc_baran'a yazmıştım ve orada da
    "abim boşver daha fazla tartışmayalım!aslında iş tartışma boyutundan da çıktı!karşılıklı laf atmaya,kavgaya dönüştü!

gerçekten daha fazla konuşmaya gerek yok!forumdaki yazılardan kendine bilgi edinip bu konu üzerine düşünmeye sevkolmuş insanlar zaten alacağını almıştır!geri kalanların da zaten fikirleri şimdilik değişecek gibi durmuyor!e daha fazla konuşmayalım bence!"diyordum!sen tutup bana bu yazının üstüne laf atarsan ben de sinirlenip karşılık veririm!
    ama gerçekten bundan sonra yazsan da cevap vermiyeceğim sana!

saygılar!
  • cc_baran • 29 Mart 2005 22:18 • #457745
    şu forumda 3-5 tane adamsınız

Tarihten alıntı yapıp o 3-5 adamlarla neler yapıldığını anlatayım mı sana ?

Çık arkadaşım çık, şurada konuştuğunuz hiçbir şeyin vatanı milleti savunmakla alakası olmadığını bil de çık.
    Elinize yüzünüze bulaştırdığınız için böyle oluyor zaten.

Yolun açık olsun..
  • betrola • 29 Mart 2005 22:29 • #457749
    yok ya niye gelsin burda adam gibi organizasyon bile yok...
  • cc_baran • 29 Mart 2005 22:31 • #457751
    Temmuz başında neler var bilmiyorsun herhalde...
  • AYŞA • 30 Mart 2005 13:52 • #457841
    Çığırdan çıktı iş...

hiiişttt..
    doğrarım adamı!!
  • tweeder • 2 Nisan 2005 14:00 • #458533
    ya hanginiz soadın konserlerinde "no dogs no turks" yazdığını gözlerinizle gördünüz????
    birileri sallamış sizde atlıyosunuz ya hep önyargı işte...
    imam cemaat misali...
  • superman • 2 Nisan 2005 14:47 • #458536
    birincisi,sırf şu heriflerin müziklerini dinlediniz beğendiniz diye savunmayın.hepsi kafayı sıyırmış zibidiler ve müzikleri de çok aşağılık.

ikincisi,adamlar türk halkıyla değil,hükümetiyle problemleri olduğunu söylüyor.problemi de söyleyeyim,türk hükümetinin ermeni soykırımını kabul etmemesi.

a.k. şu forumun başından kalkmayıp da "nerden biliyosunuz soykırım yapmadığımızı?" diye bi eleştiri yapanlar şu soruya nasıl cevap vericek acaba?"nerden biliyosunuz ermenilerin fesat çıkarıp da hakettikleri muameleyi görmediklerini?"

insan kendi milletini katil,aciz,tecavüzcü gibi görmekte neden bu kadar ısrar eder diye sormak lazım.

ayrıca bu skindirik grup neden bu kadar çok sevilir onu da anlamadım.

ha benim soad gelmesin gibi bi derdim yok,aksine gelsin,isteyen gitsin dinlesin.benim tavrım bu zibidilere tapan,ortadaki apaçık yanlışlarına rağmen hala türk milletini ve türklüğü küçük görerek bu insanları,"evrimleşmişlik,gelişmişlik,evrensellik" gibi kavramların isimlerinin ardından savunan ve bunu yaparken kendi kendini batırdığının farkında olmayan şaşkın tavuklara.hayır mına koyim kendimizi de mi savunmayalım,bu da mı faşistlik?

yok bi de soad gelirmiymiş,yok gelmezmiş,yok türkiye de organizasyon yok bilmem ne...tekrar mına koyim,ne soad u geçenlerde dave weckl geldi şu memlekete,mısırlı ahmet burdaydı.glenn hughes daha dün burdaydı.önce,adam olucaksın, adam gibi yapıcaksın işini ki,prim yapmak için çirkefliğe muhtaç olmıycaksın.