>>> İnsanların tepkilerini anlıyorum SOAD'a karşı ve avukatlıklarını yapmıyorum bana ne; ama bence iyi müzik yapıyorlar, işin içine dünya çapında lüzumsuz lobi faaliyetlerini ve faşizan politikaları karıştırarak hata yapıyorlar. Fakat ben "Bi buraya gelsinhler abura ghkorum hağ!" tarzı adamlara da sinir oluyorum.
>>> SOAD Türkiye'ye gelemez nedeni belli. Tükürdüğünü yalar mı yalamaz. Seviyorum müziklerini ama gelseler gitmem.
>>> Baba tarafım 3 nesil öncesi Kafkasya'dan zorla sürüldü. Anne tarafım Arnavutluk'tan yine 3 nesil önce aynı şekilde defedildi. Ama bugün ne Ruslara ne de Sırplara karşı bir antipatim, nefretim yok. Bu ırklardan birileri ülkeme gelirse abura ghoymaya çalışmam ama Sırplar, Ruslar ailemi katletti diye de bağırmam dünyaya, yanlış. Olay da burada zaten.
>>> Demek ki ne yapmalı, "abura ghoyarım haaa" dan ziyade karşı politika geliştirmeli. Madem bu kadar rahatsız adam var kamuoyu oluşturun kardeşim, elinizden geleni adabıyla yapın. Ama nerde bizim millet adam olacak da, iç dinamiklerini harekete geçirecek de, haklarını korumaya çalışacak da, kafasını çalıştırıp söylem geliştirecek de... Kaypak milletim benim, en ufak kaşınışta gaza gelip "aburaaa" diye başlayan ama hiçbir şeye karışmayan... Neyse ya. Uyuz oldum. Os.ruktan şahlanışlar. Faşist yaklaşımlar.
>>> Şahsen ne yapıyorsun diyene de ben uzunca bi email attım arkadaş adamlara. Ha isterseniz de SOAD'ın bu söylemleriyle kafası bulanan rock kitlesine hitap eden bir site hazırlayın vesaire.
>>> Ha şu anda da SOAD-Sugar dinliyorum, enfes şarkı.
Onur
Not:
dediğim gibi bu kadar küçülmeyin ATATÜRKÜN evlatları böyle olmamalı.
Bu da tam lise gazı...