Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK'N COKEA SYSTEM OF A DOWN GELİR Mİ?

• blitzkrieg • 20 Mart 2005 20:18 • #456288
    sen bugün almanları s*k*m de seni almanya nın çevresinden geçirmezler
    evvela ben faşist değilim . ama bana ve milletime bilem ne çocuğu diyen peygamber olsa onun ben allahını tanımam.adamlar suratınıza tükürüyo lan sinir etmeyin insanı dünyanın en güzel müziğini yapsa ne olur.ayrılıkçı bir grubu da nasıl seviyor millet anlamıyorum. bu kadar küçülmeyin arkadsaşlar aman müziği güzel , aman müzik evrenseldri. e adam evrensel düşünmüyor bir kere . dediğim gibi bu kadar küçülmeyin ATATÜRKÜN evlatları böyle olmamalı.
  • need_a_cure • 20 Mart 2005 21:27 • #456296
    gelmesin
    konserlerinde "no dogs no TURKS" diye pankart açan bi grubumu istiyorsunuz yani? yaptığı müzik te bi b.k a benzese!!!!
  • sdqantaris • 21 Mart 2005 01:50 • #456333
    >>> İnsanların tepkilerini anlıyorum SOAD'a karşı ve avukatlıklarını yapmıyorum bana ne; ama bence iyi müzik yapıyorlar, işin içine dünya çapında lüzumsuz lobi faaliyetlerini ve faşizan politikaları karıştırarak hata yapıyorlar. Fakat ben "Bi buraya gelsinhler abura ghkorum hağ!" tarzı adamlara da sinir oluyorum.

>>> SOAD Türkiye'ye gelemez nedeni belli. Tükürdüğünü yalar mı yalamaz. Seviyorum müziklerini ama gelseler gitmem.

>>> Baba tarafım 3 nesil öncesi Kafkasya'dan zorla sürüldü. Anne tarafım Arnavutluk'tan yine 3 nesil önce aynı şekilde defedildi. Ama bugün ne Ruslara ne de Sırplara karşı bir antipatim, nefretim yok. Bu ırklardan birileri ülkeme gelirse abura ghoymaya çalışmam ama Sırplar, Ruslar ailemi katletti diye de bağırmam dünyaya, yanlış. Olay da burada zaten.

>>> Demek ki ne yapmalı, "abura ghoyarım haaa" dan ziyade karşı politika geliştirmeli. Madem bu kadar rahatsız adam var kamuoyu oluşturun kardeşim, elinizden geleni adabıyla yapın. Ama nerde bizim millet adam olacak da, iç dinamiklerini harekete geçirecek de, haklarını korumaya çalışacak da, kafasını çalıştırıp söylem geliştirecek de... Kaypak milletim benim, en ufak kaşınışta gaza gelip "aburaaa" diye başlayan ama hiçbir şeye karışmayan... Neyse ya. Uyuz oldum. Os.ruktan şahlanışlar. Faşist yaklaşımlar.

>>> Şahsen ne yapıyorsun diyene de ben uzunca bi email attım arkadaş adamlara. Ha isterseniz de SOAD'ın bu söylemleriyle kafası bulanan rock kitlesine hitap eden bir site hazırlayın vesaire.

>>> Ha şu anda da SOAD-Sugar dinliyorum, enfes şarkı.

Onur

Not:
    dediğim gibi bu kadar küçülmeyin ATATÜRKÜN evlatları böyle olmamalı.

Bu da tam lise gazı...
  • blitzkrieg • 21 Mart 2005 12:07 • #456341
    bak kardeş evvela ben senin akranın değilim
    lise gazı feklan demişsin.
    ve yazıyı adam gibi okumamışssın .
    ben sana olması gerektiğini söyledim .
    senin geçmişin beni alakadar etmez. ikincisi şurada söyleyim benim boş arkadaşım ben fişst felan değilim . ama bir düşünce tarzım var.
    ben ırkçı düşünceleri olduğu için grubun manyteletisine uyuluyoım .
    ve de senin dediğin gibi "amuuğa goyalım gelsinler gibi" salak laflar etmiyorum. benim dediğim şu idi sen sana ve milletine küfür edenin peişnden gidersen sen salaksın demektir bu. Böyle duyguklara sahip olmak için faşist değil insan olmak yeterli.
    ben yaptıkları müzik hakkında da bir yorum yapmadım.
    insanlar tepksiiz kalıyor demişsin albümü almamak da bir tepkidir.
    toplumu da ezici sözler söylemişsin bu millet hep böyle felan diye senin o dediklerin arkadaş arasında ksımi öz eleştiri olarak söylenir ve biraz da geyik payları vardır. o laflar burada söylenmez.senin tepksizdiğin bu millet zamanında gerekli tepkiyi vermiştir.
    karşı politika felan sen de kendi içinde çelişiiyorsun bu arada.
    adamlara karşı küfürlü saldırıya geçersen sen de olnların seviyesine düşmüş olursun.
    konuşan kouşssun . it ürür kervan yürür herkes neyin ne olduğuınu biliyor.
    saygılar herkese
  • sdqantaris • 21 Mart 2005 13:15 • #456350
    bak kardeş evvela ben senin akranın değilim
    lise gazı feklan demişsin.
    ve yazıyı adam gibi okumamışssın .
    ben sana olması gerektiğini söyledim .
    senin geçmişin beni alakadar etmez. ikincisi şurada söyleyim benim boş arkadaşım ben fişst felan değilim . ama bir düşünce tarzım var.
    ben ırkçı düşünceleri olduğu için grubun manyteletisine uyuluyoım .
    ve de senin dediğin gibi "amuuğa goyalım gelsinler gibi" salak laflar etmiyorum. benim dediğim şu idi sen sana ve milletine küfür edenin peişnden gidersen sen salaksın demektir bu. Böyle duyguklara sahip olmak için faşist değil insan olmak yeterli.
    ben yaptıkları müzik hakkında da bir yorum yapmadım.
    insanlar tepksiiz kalıyor demişsin albümü almamak da bir tepkidir.
    toplumu da ezici sözler söylemişsin bu millet hep böyle felan diye senin o dediklerin arkadaş arasında ksımi öz eleştiri olarak söylenir ve biraz da geyik payları vardır. o laflar burada söylenmez.senin tepksizdiğin bu millet zamanında gerekli tepkiyi vermiştir.
    karşı politika felan sen de kendi içinde çelişiiyorsun bu arada.
    adamlara karşı küfürlü saldırıya geçersen sen de olnların seviyesine düşmüş olursun.
    konuşan kouşssun . it ürür kervan yürür herkes neyin ne olduğuınu biliyor.
    saygılar herkese

Vallahi niye bu yazıyı yazdığını anlamadım çünkü sözlerim sana değildi. Bunun için söyledğin tonla sözün hiçbirinin üzerinde durmıycam üstüme alınmadığım için. Yazında bence haklı olduğun kısımlar ve haksız olduğun kısımlar da var ama uzatmıycam çünkü yazımı sana yazmamıştım, böyle gaza gelip de hemen çullanma onun için. Yok üzerine alındıysan sen de o faşistler gibi düşünüyorsundur o ayrı.

Yazının sana atıfta bulunan tek kısmı Lise Gazı kısmıydı. Yine aynı şekilde düşünüyorum.

Saygı, sevgi.

Onur

Not1: Ha bir de farkına vardım ki senin mesajını cevaplama kısmına basmışım, yanlış anlaşılma buradan kaynaklanmış olabilir. Onca saçma şeyi okuduktan sonra önümeglen ilk cevaplaya bastım çünkü, benim hatam.

Not2: Benim boşluğumdan falan bahsetmişsin, sen de beni tanımıyorsun; bunun üzerinde de durmuyorum ama yavaş gelmeli biraz çünkü ben sana faşist maşist demedim ne açık ne de zımni.
  • gitarTELi • 21 Mart 2005 14:03 • #456361
    yok la ole deme
    iyi söğlüyorlar :))

kopmayantekteL
    by gitarTELi
  • blitzkrieg • 21 Mart 2005 19:04 • #456452
    ben de uzatmayacağım dediklerimin arkasındayım. bu kadar
  • deprofundis • 21 Mart 2005 20:07 • #456471
    bak abim,ben ne soad fanıyım ne de soad dinleyen biriyim!ama zaten kimin sevip kimin sevmediği kimseyi ilgilendirmez!kimse kimseye sen türkler hakkında böyle düşünmeyeceksin de diyemez,aptalca olur!çünkü insanlar istediklerini düşünmekte özgürdür ve düşündüklerini sonuna kadar savunma hakkına da sahiptirler!bu bağlamda siz de istediğinizi söyleyebilirsiniz!ama benim anlatmaya çalıştığım bunu yaparken çelişkilere düşmemek gerektiğidir!daha önce de söylediğim gibi adamların yaptıklarına laf edip aynı şekilde de karşılık vermek ne kadar doğrudur!buarada cevabı sana yazmış olabilirim ama bu cevap forumdaki herkes içindir!
  • feyzasal • 22 Mart 2005 23:30 • #456653
    sözde soykırımı .ıçından uyduranlar

osmanlı soykırım yapmadı.o zamanlar türk milleti sefalet içindeydi ve savaş şartlarında her şey olur.ermeniden çok türk ölmüştür be.tüm azınlıklar isyan edip köyleri camileri yakıp yıkarken devlet ne yapsaydı.gidin ne haliniz varsa görün dediler doğal olarak.bunun tek nedeni ermeniler değil onları azdıran kişiler de var tabi.soad da birilerinin gözüne girip avrupa da daha çok kazanmak için yapıyo bunu.uyumayın çocuklar sizi kendi dedelerinize düşman edip dımdızlak ortada bırakmak istiyolar!
  • bigboots • 22 Mart 2005 23:41 • #456656
    bence de gelmesinler olay çıkar!! yaşasın anti-soad