-
<<--__-->>
1: Ben rockn Coke a Gitmemm
2: S.O.A.D. nun konserine falan hiç ama hiç gitmemmmmm.. gıcık grup.
-
Dünyanin en gereksiz grubu anca böyle dünyanin en salak festivaline gelebilirdi yani.Ne kadar uyumlu oldu anlatamam.Bir kere rocknkok da rock felsefesinin zerresi yok. Müzik hele hiç yok.Ne kadar MTV maymunu var hepsini getiriyorlar.Bir taneside bu sistem of a zort.Akor u bir kaç perde kalinlastirarak sert müzik yapilmaz.Yurdumun insanida bunu bi b.k saniyo örnek aliyor.Bu mu festival bu mu rockçilarin istedigi?isyanim var lan. Ama gelsin diyorum yinede .-Bakalim bu müzik katliyami ne zaman bitecek?-
-
Gelir gitarlarını bi güzel p.polarına monte ederiz.Sora geri dönerler.
-
heh sende git p.na monte et gitalrnı sana mdalya takarlar sonra hatta gelir ben takarım..böyle bir yerimizden sallayıp konuşmaya gelince aslan kesiliyoruz maşallah..hacı yiyorsa çıkta yap söylediğini bizde görelim..öyle boş boş sallamayın..he zaten gelmesinlerde siyaset sandıkları saçma hatta vatan sevgisi dedikleri daha saçma ve aslında söyledikleri şeyle alakası olmayan saçmasapan düşünceleri olup müzikaliteyi hiçe sayanlar için gelmsinler..hayır sevmezsin dinlemezsin eleştirini yapar gidersin ama siz abartıyorsunuz..eleştirmek yorum yapmak başka şey saygısızlık başka şey..ve benim saygısızlığa tahammülüm yokk.
-
cok sacma anket olmus tabii ki gelmez gelirse de bizim bayragımızı yakmaya gelir bizimkilerde kafa sallar
-
onlara irkci diyorsunuz ama kendiniz ne yapıyorsunuz
bunun cevabını verin ondan sonra konusun
3-4 sarkısını dinlemis olmama ragmen iyi müzzük yapıyorlar ve eger ki müzzük evrensel ise o evrenselligi anlamayan onların yaptıgından farklı birsey yapmayan ( ırkcı dusunen ) beyinler hakkındaki küfür listem bayaa arttı
turk olmayı ogrenmekten once İNSAN OLMAYI OGRENİN
-
+10000000000000000000000000000000000000000000000...
-
Ben de katılıyorum. Önce insan olmalı. Hatta
sadece insan olmalı.
Saygı, sevgi.
Onur
-
Önce insan olmalı. Hatta sadece insan olmalı.
+ 10000
-
+ 1000000000000000000000000000000000000000000...
(yan yatmış 8 yok muuu!?)