Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hip-Hop cu lardan ne kadar nefret ediyorsunuz?

• souls_for_rent • 29 Mayıs 2005 09:19 • #469183
    cnbc-e de hepsini izlemiştim. şimdi bir de ntv yayınlıyor. bir fransız tv kanalında görmüştüm bu belgesel dvd olarak satılıyoruş. Türkiye'de satışta değil galiba.
  • NightLord_DM__ • 29 Mayıs 2005 11:09 • #469184
    Hepiniz bu kadarmı geri zekalısınız Asıl şoven olan sizsiniz Birisi der dünyada nam yapmış der öbürü der mtv de yayınlanan zenciler der siz harbi a.gut sunuz ben müzik dedim yaptıkları hip hop zımbırtısını söyledim ırkcılık demedim dünyada kaçtane hip hop cu var bir sürü beyaz var beyazların yaptıklarına da rap diyorlar sanki çok farklı bişey ceza var eminem var hepsi birbirinin özentisi anlamsız birkaç kelimeyi şarkı yapıyorlar bu kadarmı saçma bişey olur....
  • souls_for_rent • 29 Mayıs 2005 11:12 • #469185
    Hip-Hop cu lardan ne kadar nefret ediyorsunuz?

Biraz Türkçe öğren o zaman.

HipHop'tan ne kadar nefret ediyorsunuz deseydin, hadi belki 'neyse'... (O da saçma ya...nefret etmek...)
  • NightLord_DM__ • 29 Mayıs 2005 11:16 • #469186
    Nedir yani bu 104 mesajlık topici ben tartışmak için açmadım nefret edenlerin görüşlerini almak için açtım belki senin dediğin gibi hatalıyım ama eğer siz bu kadar çok mesaj atmasaydınız(hatta hiç atmasaydınız)belkide ben vazgeçip bu nefret boşuna diyebilecektim şimdi 2 kat daha fazla nefret ediyorum hepsinden...
  • grungeforever • 31 Mayıs 2005 11:02 • #469564
    Naptın da beyaz olarak dünyaya gelmeyi başardın?İnsanlara anlat da bi daha zenci olmasınlar.
  • tezgah • 31 Mayıs 2005 11:04 • #469565
    yukarıda yazılan onca şeye rağmen hala bu kafadan vazgeçmediysen aptalın depar atanısın!!!!
  • jazzbuzz • 31 Mayıs 2005 11:35 • #469578
    Amerika da yaşadığını söyleyen arkadaşların daha iyi bilmesi lazım oradaki türklerin ne durumda olduğunu.Zencilerden pek bir farkımız yok aslında onların (beyazlarının) gözünde...Müzik siteleri ve forumlarında bunların tartışılması yanlış...
  • Rebelfire • 31 Mayıs 2005 12:03 • #469590
    a nightlord sen hastamısıN?ne istiyorsun ya??zencilere bir ton laf sayıp sonra sıkışıncada yok ben hiphop a demiştim diyorsun.ya kendini ifade edemiyorsun ya da fazlasıyla aptalsın..ne biçim insanlarsınız ya ten rengine bakıp adam ayırıp kendinizide bi b*k sanıyorsunuz.buna rağmen hala utanıp susmuyorsun yeter be artık aptallık etmişim de sus hiçmi bişey anlamadın burda bunca yazılan yazılardaN??
  • _rustsoul_ • 31 Mayıs 2005 12:45 • #469597
    hiphop sevmem. hiphopçıyım, ötesini tanımam diyene de kusura bakmayın ama saygı duymam. müzik adına pek bir şey göremiyorum çünkü.

zencilerle bi alıp veremediğim yok. ama sevmem. deri rengi yüzünden değil ama. insanların dış görünüşlerine göre yargılanmasını asla onaylamıyorum. ama ne pislik varsa dünya üzerinde, altından zenci çıkıyo.

ama onların müzik yapamadığını ya da kötü müzik yaptığını iddia etmek beyinsizliğin alası olur... dünyada zencilerin yaptığı tek şeyin hiphop olmadığını unutmamak gerekir.
  • kehribar • 1 Haziran 2005 21:05 • #469929
    sevmem kendilerini uzak dursunlar zaten genelde toplu halde yer altına iniyolar inişleri ossunda çıkışları olmassın işşallah :)