Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hip-Hop cu lardan ne kadar nefret ediyorsunuz?

• NefesAL • 1 Haziran 2005 21:17 • #469936
    hiphopculardan hiphop dinlemicek kadar nefret ediyorumm!!!!
  • karete • 1 Haziran 2005 22:51 • #469949
    NightLord_DM
    ceza var eminem var hepsi birbirinin özentisi anlamsız birkaç kelimeyi şarkı yapıyorlar bu kadarmı saçma bişey olur....
    hepsi birbirinin özentisi olsada çıkıp bişeyler yapmış insanlar varsa seninde yaptığın bişey koy ortaya da dinleyelim saçmalayıp durma

rustsoul_
    hiphopçıyım, ötesini tanımam diyene de kusura bakmayın ama saygı duymam.
    ne pislik varsa dünya üzerinde, altından zenci çıkıyo
    bende bişeyciyim diyeni hiç sevmem heleki hip hop dinliyo diye adamı hiphopçu yapan metalci rockçı özentileri hiç sevmem eminimki onlarda sevmiyodur bi çoğunun forumlarına göz attım sizin yaptığınız müziğe laf atan aralarında yok yani sizi ...takmıyolar bile ayrıyetten okadar savaşı zencilermi başlatıyo ? nekadar pislik varsa zenciler yapıyo diyosun zencilerden çok beyazların yaptığını iddia ediyorum.

kehribar
    sevmem kendilerini uzak dursunlar zaten genelde toplu halde yer altına iniyolar inişleri ossunda çıkışları olmassın işşallah :)
    onlar sana yaklaşmazlar zaten sen rock metal dinliyosun diye yer ustundemi hissediyosun kendini bence yerin en dibindesin

NefesAL
    onlarda senden nefret ediyolar ama hiphopçu yaptıgın için onları adam bişey dinliyosa illaki senin gibi ...ci(bişeyci) olmuyo

okadar dikka ettim geneli müzikle alakası olmayan adamlar laf atmış hep başka tür müziğe ama başka bişeyde var müzikle uğraşan bi kaç kişi başka tarz müziğe laf atıcağına çıkıp kendi müziğini tanıtıyo helal olsun onlara başka müzik türlerini kötüleyerek kendi dinlediğiniz müziği iyi gösteremessiniz
  • NefesAL • 2 Haziran 2005 14:03 • #470080
    kardeşim ben hip-hop dinleyenlerden veya söyleyenlerden nefret ediyorum dedim mi ki de sen onlar da senden nefret ediyolar diyosun hem ben öyle çok kötü iğrenç berbat nefret ederimm diye bi şey de söylemedim sadece ne kadar nefret ediyorsun diye sormuşlar ben de dinlemiyorum dedim sorunun gelişine göre yanıtladım yani sen niye şahsına bi hakaret gelmiş gibi çemkirip ortalığı karıştırıyosun ki?
  • NefesAL • 2 Haziran 2005 14:05 • #470081
    ayrıca ben kimseyi kötülemedim ve başkasını kötüleyerek kendi dinlediğim müziği iyi çıkarmaya çalışmak gibi bir kaygım da yok neyin ne olduğunu herkes biliyo hem zaten bu zevk meselesi...
  • sdqantaris • 2 Haziran 2005 16:57 • #470096
    Ben de çemkiriyim sana arkadaşım istersen.

Kişinin şahsına dokunduğu için değil söylenenler.

Çarpık bir bakışla, sevmediği şeye saygı da duymayan insanların, olayın konusunu da geçip kişiliklere insanlara çamur atmasıyla-hakaret etmesiyle alakadar. Sürekli şucu, bucu diye lüzumsuz ayrımlar yapıp, zırva sapan-kazananı olmayan-klansman dışı yarışlar düzenlemekle alakadar konu, hangisi iyi yok hangisi kötü. Konu benim fazlasıyla daraldığım bu minik şovenlerle de alakadar.

Gereğinde sen de başkası da bu laflardan nasibini alır. Anlatabildim mi?
  • betrola • 2 Haziran 2005 17:45 • #470103
    anlatabildin
  • kehribar • 2 Haziran 2005 19:05 • #470120
    karete seni tebrik ediyorum en azından savunma girişimin için ne kadar başarılı ne kadar saçma orası tartışılır yazdıklarına cewap yazıcam ama bu böyle uzayıp gidecek sen laf atanları müzikten anlamayan kişiler olarak görmeye devam et en azından sana biraz olsun mutlu olma olanağı sağlar....
  • karete • 2 Haziran 2005 19:57 • #470154
    siz daha yazdığınız şeyin ne anlama geldiğini bilmeyecek insanlarsınız..
    NefesAL
    kardeşim ben hip-hop dinleyenlerden veya söyleyenlerden nefret ediyorum dedim mi ki de sen onlar da senden nefret ediyolar diyosun
    demişsin
    NefesAL
    buda kendi kendine cevabın olsun

kehribar
    karete seni tebrik ediyorum en azından savunma girişimin için ne kadar başarılı ne kadar saçma orası tartışılır yazdıklarına cewap yazıcam ama bu böyle uzayıp gidecek sen laf atanları müzikten anlamayan kişiler olarak görmeye devam et en azından sana biraz olsun mutlu olma olanağı sağlar....
    saçma olan yeri göstersene benim sizin saçmalıklarınızı gösterdiğim gibi kabul ederim ben yaptığım iş saçmaysa eğer eğer başka tarz müziğe laf edipte kendi dinlediğiniz müziği başarılı gösteriyosanız bu böyledir
  • NefesAL • 2 Haziran 2005 20:48 • #470183
    ya off yazdığım mesajın gerisini okumak gibi bişeyi akıl edebilseydin böyle sölemezdin SORUNUN GELİŞİNE GÖRE CEVAP VERDİMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
  • NefesAL • 2 Haziran 2005 21:49 • #470216
    Hip-Hop cu lardan ne kadar nefret ediyorsunuz

gördün mü nefret etmek gibi bi durumum yok SADECE DİN-LE-Mİ-YO-RUM!!!!!!ayrıca söylediğim gibi bu zevk meselesi bir de sen tanımadığın biri hakkında yorum yapamazsın benim neyin ne anlama geldiğini bilip bilmeyeceğim seni hiiiç ilgilendirmez!!!!!!!!!!!
    hem adam konuyu sevmeyenler yazsın diye açmış sana noluyo millete çemkirmek için yer mi arıyon?