-
ırkçılık yapanlara
baştan aşağı yazanları okudum ve nightlord.dm'i ve betrola'yı ZENCİ ve PİS KOKULU ilan ediyorum. tabi yazdıklarında ciddiyseler.
ne korkunç ya etrafımızda bu zihniyette insanların(!) olması?!
-
ırkçılık yapanlara
sizlerin anlamadığı bişey var.ben ırkçılık ayrımı yapmıyorum sadece yaptıkları müzikleri beğenmiyorum,koktukları ise doğru bu gerçeği değiştiremeyiz.
sizin gibi insanlara(!)bi şey anlatmak zor be güzelim..
-
ırkçılık yapanlara
ah güzelim canım cicim... birazcık düşünsen. hangi zencilerin niye koktuğunu?! hem sadece zenciler mi kokar?! amerikadaki evsiz sayısından haberin var mı?! beyazları kokmuyor değil mi?!
50 cent deki adamı git kokla... para var kokar mı?!
güzelim...canım...cicim...
Sana bir tavsiye... git Marlo Morgan'ın Bir Çift Yrek dye bir kitabı var. al onu oku... (anlattıkları gerçek ya da düzmece. umrumda değil. sadece insanlık ne biraz düşünmen için)
-
ırkçılık yapanlara
sen hiç fransada zencilerin mekanına gittin mi??off bi takıl oralara anlarsın ne demek istediğimi..
BeTüL_Tugba
-
ırkçılık yapanlara
La get! Vıcır vıcır konuşma bir de saçma sapan. Hala haklı çıkıcam diye kasıyorsun. Çok uzunca bir şeyler yazasım geldi ama anlayacak kişi zaten farkında neyin saçma olduğunun. Sana bir şeyler yazabilmem içinse hiçbir umut ışığı göremiyorum. Minik şoven.
Ne desem boş.
Onur!
-
ırkçılık yapanlara
bence kasma dostum bişeyler yazmak için..wuahahahahaha!!
-
ırkçılık yapanlara
bu fransadaki zenzilerin koktugunu pis oldugunu gösterir bütün zencilerin öyle oldugunu göstermes hem sen zenciylemi yatdında pis kokulu oldugunu söylüyosun bugune kadar dünyada nam yapmış okadar zenci sanatçı besteci var sen beğensen ne yazar beğenmesen ne yazar bakalım zenciler senin beyaz g..ünü beyeniyolarmı
-
ırkçılık yapanlara
betrola tikisi amerikaya ve fransaya gittiğini belli etmek için,piyasa yapmak için burada zencilere laf atma böyle gerzeklik yapma!!!
evsiz beyazlarda kokuyo!!!
senin gibi anten insanlar o şöyle kötü şu böyle kötü diyip ortamı dahada b.k hale getiriyorlar
-
Zenciler iyidir. Hatta bir çok konuda beyazlardan teknik anlamda üstündürler. Hala bu kadar nefret edilmelerinin gizli sebebi belki de budur :) Ayrıca "kokmak" filan, konuyu bu şekilde ele almak ayıptır yahu..
Zencilerin yaptığı müziği sadece MTV'dekilerden ibaret sananlara söyleyecek pek bir şey yok zaten. tezgah'ın yazdıklarını bir daha okumaları, konunun biraz derinine inmeleri yararlarına olacaktır bu arkadaşların.
Bu arada zencilerin beyazlara olan asabiyetini anlatan bir parça dinlemek isterseniz Brooklyn Funk Essentials'ın "I got cash" isimli parçasını dinleyin..
-
ırkçılık yapanlara
güzelim senin yazdığın saçma şeylere ne desek boş..