-
ırkçılık yapanlara
inan bana bunu belli etmek isteseydim çok daha farklı şeyler denerdim.
senin gibi bok heriflere bişey demiyorum artık..
-
ırkçılık yapanlara
koku olayını bile bu konuya dahil etmen , kafanadaki düşüncelerin yanlışlığının korkunç boyutlara ulaştığını kanıtlıyor. bunu nasıl söyleyebiliyorsun?
gerçekten komik, ben futbol oynayınca terlerim ve kokarım biliyor musun? anlık bir zaaf durumuna düşüyorum, aşşağıladın aşşağıladın yoksa bir duş aldım mı mis gibi kurtarırım paçamı.gerçekten komik.
bu arada o bir çift yürek adlı kitap kurgu değil. yazarın başına gelenler anlatılıyor. ya da ben yanlış biliyorum.kitabı 6 saatte bitirmiştim. hey gidi hey.
neyse, ırkçılık yapacakasınız da mantıklıya yakın sebepler sunun ki sırıtmasın ey insanlar..
-
ırkçılık yapanlara
senin gibi bok heriflere
tezgah sen de mi zencisin?!
-
ırkçılık yapanlara
betrola saçmalıyosun resmen..gerçekten saçmalıyosun.bunları söylemek için kurlumuş bir robot olman lazım ya da gerçekten kafanda beyin yerine saman var.
-
ırkçılık yapanlara
tamam tamam siz haklısınız diyelim konu kapansın
---son---
-
ırkçılık yapanlara
Keşke şunu yazana kadar üstünde düşünsen de sindirerek saçmaladığını anlasan... Gayet normal.
Her hata bir ders, ne hata biter ne ders. Anlayana...
Onur
-
iğrenç kişilikler, özentiler...
-
ırkçılık yapanlara
çocukları severim o yüzden sana bir şey demiyorum betrola,üyeliğim donsun istemiyorum oda ayrı bir konu...
ağzını toparla!!!!
senle burda çocuk tartışmasına girecek değilim,ama zencileri sadece kokuyorlar diyerek suçlayıp ırkçılık yapman ve buna kanıt olarakta amerika ve fransada gördüğün birkaç kokan zenciyi göstermen senin zengin
ve zengiliğini göstermeye çalışan tiki bir insan olduğunu gösteriyorlar
buarada ben fakir pis kokan lanet olası zencinin tekiyim ve senin gibi zaten çocuk olmasına rağmen kısıtlı bilgisiyle burada ahkam kesilen bilgisiz ve terbiyesiz insanlardan nefret ediyorum.....
-
ırkçılık yapanlara
cevap yazmansan olmaz ama değil mi??
-
ırkçılık yapanlara
hangi yazdığım şey senin yazdıkların kadar saçma ?