-
Yapılan dedikodulara göre SOAD Türkiye ye gelmeye sıcak bakıyormuş ve yakın zamanda gelecekmiş... Bence bu adamları sahnede indirirler milliyetçiler,
-
Hem Türkiye'ye - Türklere - o kadar sövüyorlar, hem de konsere geliyorlar.. Çok saçma bişey. Madem bi düşünceyi savunuyorsun sonuna kadar savun. Hangi çıkar uğruna buna kalkışıyorlarsa..
-
türk düşmanlarının türkiyede olmaması gerek.. onları kınıyorum
-
gelsinler gelsinler..
sahnede onları taşlamayan onlar gibi köpek olsun!!
-
Ne yüzsüz herifler miş.O kadar sövüp sövüp te,sonra bir de hiç bir şey olmamış gibi gelirlerse bu gibi kişilere ancak yüzsüz denir.
Ama duyduğum kadarıyla Soad'ın albümlerini alan ülkeler arasında üçüncü sıraday mışız.Yani herifler biraz daha Türklere küfür etseler kesin birinci oluruz.Gerçi bende soad dinliyorum,hatta kliplerini indiriyorum ama sadece şarkılarını sevdiğim için,yoksa hiç bir orjinal soad albümüne gidipte para vermem veya gidipte konserlerini izlemem.
-
öyle biş yok....
duyumların yanlış...
-
api ben taşlarım cidden ya gelsinler türkiyeye köpeklerle aynı seviyeye koyuyorlar bir konseirnde hatta türkler ve köpekler giremez diye bir şeyleri vardı..
-
Türkiyeye gelemez eğerki gelirse ayaklanma için elimden geleni yaparım...
kesinlikle katılıyorum.gelirlerse onları en önde taşlarım.para insana neler yaptırıyor yaa.ne kadar yüzsüz hayvanlarmış bunlar.insan diyemiyorum çünkü insan olsalar gelmeye yüzleri olmaz!bi şeyi savunucaksanda sonuna kadar savun ya da özür dile hatanı kabul et onca şeyler söyle köpeklerle türkleri aynı keseye koy sonra bi de gel eceline mi susamış bunlar türkiyeden cıkışları olmaz!
-
ben saten yazmıştım bunu ama bunu okumamışm herneyse ben konsere gidenleri bile taşlarım..
-
bence de çıkışları olmasın zati türkiye den.. gel o milletin insanına hakaret et onca iş çevir arkalarından sonra gel ülkelerine konser ver ve bi yandan da haksız propagandalara devam et..bazı insanlar bosverin siyasetlerini müziğine bakın falan diyo bakamam kardeşim benim insanımı aşagılayan onun arkasından AKTİF olarak kuyu kazan insanları dinleyemem ben.kendi milletimin insanlarını bu kadar düşüremem..