Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• a_lost_soul • 6 Temmuz 2005 00:40 • #476461
    Dünyanın hala din ve ırk ayrımına göre yönetildiğini sanan insan ya kördür ya da kör taklidi yapıyodur.Herşey para üzerinde dönüyo.Gerisi kitleleri kumanda etmek için uydurulmuş saçmalıklardan başka bişey değil.
    Siz insanların kökenine sövün sayın bu sizi haklı çıkaracak,onlardan daha üst bir mertebeye taşıyacak di mi?
    Bi de kimse kafasına göre kimseye VATAN HAYİNİ diyemez,sen kimsin ki bu yargıyı yapıyosun.Bu vatana ne gibi katkın oldu, ya da tüm toplum adına konuşma yetkisini kimden aldın?
  • josf_in • 6 Temmuz 2005 00:42 • #476462
    onlar türkiyeye gelcekler de sağlam çıkcaklar
    bunu kendileri de biliyordur
    o yüzden gelceklerini sanmam.....
  • kuzucuk • 6 Temmuz 2005 00:48 • #476463
    benim anlamadığım bişe var şimdi burda atıp tutuyoruz ama eminimki hepimiz laf olsun torba dolsun amaçlı ya şurda o grubu yerden yere vuran kişilere soruyorum soad ın herhangibir şarkısını dinledinizmi? ama erkekce söyleyin dinlemeyen bu grup hakkında her türlü konuşma hakkına sahip ama dinleyipte albümü evinde olupta gelip bunları yerden yere vurmak laf olsun torba dolsuna girer sadece soad için değil herhangi grupta olabilir bu söylediklerim...
  • ThErİoN • 6 Temmuz 2005 00:52 • #476465
    sarkilarini tv den radyodan falan bilirim ama degil albümlerini almak parçalarini indirmisligim dahi yoktur.
    kaldi ki zaten dedigin gibi evinde albümü olup onlari dinleyip de bu yorumlari yapanlar varsa diyecek birsey bulamiyorum ben...
  • kuzucuk • 6 Temmuz 2005 00:53 • #476466
    ben mesela uydudan izliyorum hemen hergün gerçi dreamda metroda hiç çıktığını görmedimde ama arkadaşın dediği gibi albümlerini alıp burda atıp tutmak saçmalıktan öte bişeydeğil
  • baggio_g • 6 Temmuz 2005 11:22 • #476506
    o kadar bos konusuyorsunuz ki hanginiz soad ın bi röportajında turklere laf attığını ya da ne bilyim sövdugunu gordunuz biri bana video mp3 veye resim bulsun dinlemeyi bırakacam sen bi türk olarak ermenileri seviyomusun? cevap veriyim hayır onlarda seni sevmiyor bu kadar basit ama laf attıkları sövduklerini dinleyen varmı biri diyo gerisi tekrarlıyo kim bi video izledide soad böyle yaptı diyebilir? giderim albumunude alırım muzik evrenseldir kimse karısamaz
  • b1-66er • 6 Temmuz 2005 11:54 • #476509
    turkiye 'ye gelmez o adamlar!...
    iki grup var s*kseler turkiye 'ye gelmezler...
    U2 ve SoaD...

harika muzikleri vardir... ozellikle vokal!!!
    ama ingilizce vokalle nasil ermeni milliyetciligi yaptiklarini zannediyolar..
    orasini anlamadim...
    3 yildir dinliyorum hala bikmadim...

ayrica baggio_g kor musun sen?
    hic mi konser videosu izlemedin..?...
    ayrica ben ermenileri severim... hic gidip bi ermeniyle konustunuz mu siz?
    ama ermeni halki biz soykirima ugradik demiyor...
    sadece onlarin basindaki kukla serefsizler kullaniliyor ve bu laflari ediyolar...
    bu ayri bi konu...
    sonra tartisalim isterseniz...

bi deah bi aralar official web site 'larinda forumlara uye olurken location 'a turkey 'i girdigimde "invalid country" mesajini alip "honkkkk"ledigim gruptur bu SoaD...
    ama dedigim gibi hala dinliyorum bunlari...

bi deah su yorumlari okuyun

"'müzisyenin ırkçısı olmaz,ırkçıdan da müzisyen olmaz' fikrime
    ticari-ırkçı tavırlarıyla tamamen ters düştükleri için güzel sayılabilecek
    müziklerini de reddettiğim ermeni grubu.keşke slayer'la beraber
    türkiye'ye gelip bir de burada "fuck the turk" diye bağırsalardı da
    türk insanıyla anal yollu da olsa sex yapmanın o kadar da kötü
    birşey olmadığını kendilerine bizzat gösterebilme şerefine erişebilseydik."

"web sitesinin forumlarinda birinin "islam must be stopped before it
    destroys u.s.a" turu bir ciki$ yaptigi, fakat bir anda tum milletin
    "yoo yok oyle bi$ey git biraz kuran-i kerim oku da adam ol,
    egitimini yap sonra konu$" diye o adama ciki$tigi grup
    bu durum beni derin dumurlara ugratip bir $ekilde sevindirmi$tir"

"biz turkiye'de turk egitim sisteminde yetismis insanlar olarak kendimiz
    arastirmadan eger varsa bile bir soykirimdan ne kadar haberdar olabilirdik ?
    ornegin ortalama bir ingiliz, irlandada 1840'larda yasanan ve 1 milyon insanin acliktan
    olmesine sebep olmus olan buyuk kitlikla ilgili hicbirsey bilmez*. ingilterenin konuyla
    hic alakasi olmadigini sanirlar. oysaki bu olayin en birinci sebebi ingilizlerin irlandadan vergi
    olarak aldiklari tarimsal besin maddeleridir. ancak ingilizler kendi egitim sistemlerinde boyle
    bir olaya yer vermezler. belki de system of a down ismi bu durumu cok guzel bir sekilde ifade
    ediyor cunku hicbir sistem kendi zararina olabilecek bir seyi ortaya cikarmaya yanasmiyor.
    devlet dedigimiz organizasyon da egitim sistemine kendini lekeleyecek bir olayi sokmuyor.
    sistemin kendisi down olmus.
    belki de soad da boyle bir carpikliktan bahsediyordur."

"sex pistols dinlerken gaza gelinir, hoplanır, zıplanır; pearl jam dinlerken aglanır ama bu adamların
    verdiği enerjiyi boşaltma yolunu bulamadım henüz."

"ingilizce konuşarak ermeni milliyetçiliğinden bahseden dört adet şapşal... şok ajayib... bazı şarkıları
    ise yeme de yanında nöbet tut..."
  • GaRaJ Arabası • 6 Temmuz 2005 12:01 • #476510
    Biraz nabız yoklayayım diye açtım bu topici (bu arada bu duyum doğrudur) Bakınız arkadaşlar bir de Systemle ilgili bi kaç bilgi vereyim...

1. Vokalleri Serj in dedesi ve ninesinin soykırımdan bir Türk aile tarafından kurtarıldığını söylemiş ve Türklere karşı bir düşmanlığımız yok, tarihi yeniden değiştiremeyiz bu şekilde kabul etmeliyiz demiştir.

2. Türklere uyuz olsalar Arto Tunçboyacıyan ile çalışmazlar.

3. Web sitelerindeki bir üye tarafından açılan topic de 'islam must be stopped before it destroys u.s.a' yazısını gören grup üyeleri aynen şu cevabı vermiştir; Git biraz Kuran-i Kerim oku da adam ol, egitimini yap sonra konuş..!

4. Adamlar Türk düşmanı olsalar Radikal gazetesine röportaj vermezler.

5. Ancak System in sitesine girildiğinde Ermeni soykırımından söz edilmektedir. Yaşadıkları ülke Amerika yı da protesto ediyor herifler ve Bush a dava açtılar. Bu adamlar sadece realistler arkadaşlar,
  • KeReMmM • 6 Temmuz 2005 12:04 • #476511
    o adamlar tartışmaya bile değmez(onlara adam diyerek belkide iltifat ettim?!?). tamamen gereksiz bir grup gelirlerse alırız odunları taşları gideriz...
  • kuzucuk • 6 Temmuz 2005 14:22 • #476537
    dostum işte bu ya burdakilerin çoğu aynı düşünce üzerinde odaklanmışlar eski kafa yapısı köhne beyinler anlatamassın ama ben anladım