-
ne olursan ol gel budist ateist mazoist yeterki gelllll
-
gelsinler gelsinler.. içleri rahat olsun.. nihuhahaha!!
-
iyi güzelde birazda tepki gösterelim böyle olursa ki hep öyle oldu gelen vurdu giden vurdu gelen vuruyor giden vuruyor tepki göstermezsek gelen vuracak giden vuracak ama tabi abartmamamk lazım
Tepki elbette ki olacak. Önemli olan:
1) O tepkinin ne şekilde gösterildiği.
2) Uygun yerde gösterilip gösterilmediği.
3) Tepkiyi gösterdiğin yerin tepkiyi çeken makama ulaşıp ulaşmadığı.
4) Ulaşsa bile bu cins abuk tepkilerin kaale alınıp alınmayacağı.
5) Böyle çirkin bir üslupla dile getirilen tepkilerin böyle genç ve akıllı insanlara yakışıp yakışmadığı.
6) Bu tepkilerin amacını aşıp faşizan söylemlere dönüşüp dönüşmediği.
7) Bu tepkilerin gerçekten doğru bilgiler ışığında oluşup oluşmadığı.
Bunları çok defalar söyledim. SOAD hakkında düşündüklerimi de söyledim. Bir kez daha yinelemeyeyim. Zira yukarıdaki maddelerden alınacak alınır benim görüşlerim adına da.
Sakin sakin...
-
1) O tepkinin ne şekilde gösterildiği.
2) Uygun yerde gösterilip gösterilmediği.
3) Tepkiyi gösterdiğin yerin tepkiyi çeken makama ulaşıp ulaşmadığı.
4) Ulaşsa bile bu cins abuk tepkilerin kaale alınıp alınmayacağı.
5) Böyle çirkin bir üslupla dile getirilen tepkilerin böyle genç ve akıllı insanlara yakışıp yakışmadığı.
6) Bu tepkilerin amacını aşıp faşizan söylemlere dönüşüp dönüşmediği.
7) Bu tepkilerin gerçekten doğru bilgiler ışığında oluşup oluşmadığı.
buna göre yazacaz buna göre konuşacaz q: futbol federasyonunun reklamı gibi oldu ayrıca sana hak veriyorum
-
Orkuncum, sen medeniyetini gösterirsen çirkefleri kimse kale almaz zaten. Önemli olan o medeniyeti onların duyurduğu kadar insana duyurabilmek... Bunun için bir şeyler yapmak isteyen insanlar, otursunlar mesela rock müzik kitlesini (ABD VE AB'deki örneğin rock müzik kitlesini) hedef alan bir antitez harekata girişsinler adabıyla... Bir websitesiyle olabilir bu mesela... Kanıtlar, belgeler, antitezler vesaire.
-
olabilir ama netten olacak iş değil o bence.. onlarınki kadar etkili olmaz..
bu arada insanlar hep duymak istediklerini duyuyolar.. onların dünyanın önde gelen ülkeleri üzerinde ne kadar etkili olduklarını hepimiz biliyoruz..
diplomasi, medya, herşey onların etkisinde.. biz k.çımızı yırtsak da nafile.. o zaman en iyisi dediğin gibi bu işleri netten yürütmek!!
-
Evet. Kastım böyle forumda olmaz. İnternet sitesi falan yapmalı tepki koymak isteyenler. Çoklu dil destekli belgeli şuylu buylu edepli düzgün bir şeyler...
-
zaten var öyle siteler yanılmıyosam, girdim baktım bikaç kere öyle dil destekli mi değil mi emin değilim..
-
Biliyorum o tip siteleri. Ben "özellikle" müzik dinleyenlere seslenen bir site kastediyordum...
Neyse. Gidip pilav yapmam lazım. 1 bardak pirince 1.5 bardak su. Oran bu. Unutmayın. Ya da mümkünse tek başınıza yaşamayın...
-
hehe.. kolay gelsin!! bi ara tarifini verirsin, öğrenince verirsen daha iyi olur tabi..