Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• SoadTrFanSite • 12 Ağustos 2005 23:53 • #481185
    Bahsettiğin konser Sydney Big Day Out 2005 Festivali.Peki onların Türk halısı olduğuna emin misin sana soruyorum ve kaynağını istiyorum sanırım bu da hakkım?Blink 182 vb.. gruplar da halı seriyorlar konserlerde ne anlamı sence onlar da mı Türk halısı diye seriyorlar...Yapmayın arkadaşlar komik olmayın her sakallıyı dedeniz sanmayın tabiri caizse...Ayrıca SÖZDE soykırımı destekleyen taraflarını savunan yok aksine antipropaganda yapmak gerektiğine inanıyorum her platformda,benim karşı olduğum şey ise SOAD konusunda bilgisizlerin duydukları herşeyi kendilerine göre yalan dolanla süsleyip satmaya çalışması...Bunun da sonuna kadar karşısında duracağım...Ama SÖZDE soykırım konusundaki düşüncelerini ve bu harekete destek verenlerin de,ikisini ayırmak lazım mantıklı ve akıllı davranmak adına...
  • asphyxiater • 13 Ağustos 2005 15:18 • #481223
    müziği onu yapanla ayrı tutamayız bence. insanın iç dünyasını, düşüncelerini, fikirlerini, duygularını dışavurum yoludur. sözde soykırıma inanan ve bunu kendi web sitelerine kadar taşıyan bir zihniyeti de yaptığı müzik ne kadar iyi olursa olsun müziğini de kınarım. bir halıyla (ki muhtemelen iran ya da başka bi halıdır) adamları sütten çıkmış ak kaşık ilan etmek saçma. önünüzde somut bişey var: soykırım iddiası. buna destek verene ben hiç bir konuda destek vermem. müzik bile olsa.
  • katalitiksoba • 13 Ağustos 2005 15:31 • #481225
    Tamada bizde evimize Türk halısı seriyoruz.Bizde mi Türk düşmanıyız?
  • erdyy • 13 Ağustos 2005 19:09 • #481254
    ya gelsin bisey olmaz!elalem icten bolmeye calısıyor,küfür ediyor bi soad laf sölemis cok mu?
    milliyetçiler ona bisey yapmıyor saod a napsın?
  • SoadTrFanSite • 23 Ağustos 2005 02:04 • #482355
    System Türkiye'ye bu gidişle biraz zor gelir.Siz onu bunu bırakın a Question klibi yayınlanmaya başladı izlediniz mi?Alın size link :
    http://downloads.systemofadown.fr/videos/system_of_a_down_-_question!.mpeg

www.soadturkiye.com
  • Shit_Happens • 23 Ağustos 2005 17:26 • #482392
    soad ın tr köpeği!!!
  • life_n_guitar • 23 Ağustos 2005 18:50 • #482398
    abi adamların müziği süper,ona lafım yok...ben de soad çıyım...amma ve lakin adamlar resmen sövüyolar bize...cigaro'da adam GENOCIDEEEEE diye bağırıyor...ama türkiye konserine geldiklerinde belki bi özür dilerler(((nerdeeee???)))...eğer sadece konser amaçlı geliyorlarsa adamlar resmen tükürdüğünü yalamış olur!!!
  • irritate1 • 23 Ağustos 2005 20:53 • #482407
    demek türkiyeye gelmeye sıcak bakıyolarmış..way be demek gitmicekler bi daha:P
  • tombi • 31 Ağustos 2005 15:00 • #483662
    napmaya geliyolar ki??valla bu adamların müziğini seviyorum sadece.onun dışında gidipte albümlerine hayatta para vermem.ama bu adamların burda seveni kadar nefret edeni de var.gelirlerse nası olur acaba??
  • _one_ • 31 Ağustos 2005 17:27 • #483670
    gelsinlar bakalım.kapıya yıne turkler ve kopekler gıremez yazacaklarmıymıs.aptal bunlar ya