Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• Shit_Happens • 11 Ağustos 2005 10:55 • #481024
    artık hepinizin zekâsından şüphe etmeye başladım. Kızcağızım. Zaten gelmiyorlar.Ne para için,ne bizi sevdikleri için. ala ala..
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:14 • #481036
    gelmesinler. defolsun gitsin ibneler. herifler gelip benim milletime küfredecek ben de hoşgeldin diyip sırtlarına iki yastık koyacam ha. daha neler? o kadar haysiyetsiz değiliz. onların konserine gidenin onuru yoktur.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:18 • #481038
    taşlamak da ne diri diri yakarım.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:24 • #481039
    çok iyimsersin. adamlar bişeylerin etkisinde kalıp sena işkence etse de affedecen ha. saf olma. onlara attığım taşa bile acırım. hepsinin canı cehenneme.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:32 • #481040
    dünyada din-ırk ayrımı olmadığı için mi papa'yı ilah kabul eden milyonlar var? o yüzden mi ingilizlerle israilliler kendilerinden olmayana hayvan muamelesi yapıyor. para etkin ama adamlar para için vatanlarını satmıyo. o bizde ve bizim gibi bilinçsiz cahil milletlerde var bi.

vatan haini olmak için vatana karşı olanlarla işbirliği yapmak, maddi-manevi destek vermek yeter. bizim bu vatan için ne yaptığımıza gelince: elimizden geleni. hergün şehit cenazesi geliyo buralara. biz oralarda mücadele edemesek de en azında soad gibi heriflerin konserini protesto ediyoruz. mücadele edenleri destekliyoruz.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:35 • #481041
    dinlemeden ne olduklarını anlayamazsın. albümlerini almadım, almam da. ama fikir edinmek için bilmek gerekir. birkaç şarkısını dinledim ve o günden beri dinlemiyorum.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:45 • #481042
    sen hala niye dinliyosun anlamadım. müziğin milleti olmaz diyosun ama herifler yapıyo işte. ermeniler soykırım var diyo, ama türkiye'dekiler değil (bazıları hariç). ermenistan'daki ya da avrupa'daki, abd'deki ermenilere sor hepsi var der. çok iyimser olmak zararlıdır.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:53 • #481043
    1. realist ha. o yüzden mi ermeni soykırımından bahsediyorlar. ya da Türkiye'ye invalid country diyorlar.
    2. arto tunçboyacıyan zaten ermeni ismi, türkle ne alakası var.
    3. ninesi soykırımdan(!) kurtarıldıklarını söylemiş. biz he desek, soykırımı kabul etmiş olacaz. tuzak kurmuş adamlar, sen anlamamışsın.
    4. adamlar islam düşmanı olmayabilir ama türk düşmanı oldukları açık.
    5. radikal'e röportaj vermişlermiş. radikal aydın doğan'ın. o herif de hain'in önde gideni.
    6. bush'a dava açmaları türk düşmanı olduklarını affettirmez.
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:55 • #481044
    neyi anladın? seni nasıl kandırdıklarını mı?
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 14:56 • #481045
    bilinçsizlik senin yaptığın.