Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• sdqantaris • 6 Temmuz 2005 20:56 • #476657
    Bir insan Ermeni olduğu için ona karşı çıkmam bu bir.

Kimden ne çıkarım beklentim var ki tepki almaktan korkayım bu iki.

Ben o bayrağın gölgesinde saklanan şerefsizlere de başka bayrağın gölgesinde saklanan şerefsizlere de karşı çıkarım bu da üç. (Aman sana demedim şerefsiz diye celallenme şimdi...)

Vatanını sevmek, boktan bile olsa sevmek anlamına gelmediği gibi başka millete bok atmak anlamına da gelmez. Doğru olmak içeride dışarıda herkese karşı doğru olmaktır.

Vatanseverliği saptırma. Senin algıladığın vatanseverlik ancak kötülerin erdemidir.

Sen beni nerde görürsen gör, çok da tın. Ben üzerinde yaşadığım toprağı da bu ülkede yaşayan Türk'ü de Kürt'ü de Ermeni'yi de Rum'u da Yahudi'yi de, Sünni-Alevi Müslüman'ı Hristiyan'ı ve Musevi'yi de seviyorum. Bu ülkeye bir gün bir şey olması durumunda çoğu kaçarken en önde savaşan yine ben olurum merak etme. Şunu da yaz bir yere, benim başım öyle bir dik ki senin osuruktan karalamaların en fazla sivrisinek etkisi yaratıyor bende. Milleti de onun için hiç boşuna kışkırtmaya çalışma bana karşı. Bunu sana bir kez daha söylüyorum... Öyle hamasi hamasi atma Ufuk Abisi...
  • Affedilmeyen • 6 Temmuz 2005 21:01 • #476663
    oooooldu canım
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 21:04 • #476665
    .
  • ArchangeL666 • 6 Temmuz 2005 21:43 • #476684
    yumurta beyinli soad:)))))
  • b1-66er • 6 Temmuz 2005 23:25 • #476709
    yavas gelsinler!!!

Türklere uyuz olsalar Arto Tunçboyacıyan ile çalışmazlar.

arto ne zamandan beri türk ismi oldu ?

Adamlar Türk düşmanı olsalar Radikal gazetesine röportaj vermezler
    .
    radikal ne zamandan beri türk basınını temsil eder oldu ne kadar türkler ?

Vokalleri Serj in dedesi ve ninesinin soykırımdan bir Türk aile tarafından kurtarıldığını söylemiş

hangi soykırım ?

abi AFFEDILMEYEN lafi cok kotu koymusun!!!
    ayip olmus diycem yok yok iyi olmus...
    +8 ( yan donmus hali ama ben yapamadim simdi... alt + *** falan yani )
  • GaRaJ Arabası • 7 Temmuz 2005 02:25 • #476821
    yavas gelsinler!!!

1.Arto Tunçboyacıyan bir Türk vatandaşıdır ve müzik haberlerini izlerseniz eğer sağdan soldan öğrenir ve bilirsiniz. Çünkü herif ben Türküm diyor..! Bir insanın Türk olması için adının Türk değil nufüs cüzdanın da Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı yazması gereklidir. Türklük adda değil, Türklük kandadır, adama da helal olsun yerde Türk üm diyor..! Adamın adı Süleyman skti bıraktı devleti buna kim cevap verecek he?! Yıllarca sömürdü ülkeyi...

2. Adamlar biz A.B.D basınıyız diye röportaj yapmadılar herhalde değil mi?! Olay temsil etmesi değil System in Türk gazetecileri karşılarına alarak ropörtaj yapmalarıdır.

3. Tarih açınız, tarih okuyunuz lütfen..! İlkokul kitaplarında yazmaz bunlar... İlk önce tüm şerefsizlikleri (kadınlarımıza tecavüz, çocuklarımızı öldürmek, evleri basmak vs) Ermeniler yapmış ve onlar başlatmışlardır. Sonrasında biz karşılık vermişizdir Ermenilere ve adı soykırım olmuştur ve Avrupa o zamandan bu zamana kadar işine geldiği için bunu bu şekilde lanse etmiştir.
  • we_die_alone • 19 Temmuz 2005 04:38 • #478739
    nie bu kadar kin kanlisiniz yahu?her iki taraftada hata var neden kimse
    tarihi arastirmak istemiyo rki???demek ki her iki tarafinda tarihinde korktugu seyler var niçin biz kesin bir ifade ile reddediyoruz nie arastirmiyoruz??bunu biri aciklasin...evet onlardada hata var her roportajlar1nda ad1m1z geciyor...bize biseyler diyorlar...ama hiç sanmiyorum konserlerinde türkler ve köpekler giremez diye yazmazlar kim yapar ki evet politikacilar biraz ama niçin diger taraf1 da düsünmüyorsunuz kim biliyor tarihte neyin oldugunu kim dogruyu söylüyor hiçkimse birakin da tarih gecmiste kalsin doru sey bush'un baslattg1 terorizm mi irakta ölenler mi madem bu kada dünyaya duyarlisiniz kalkin dünyaya savas acin o zaman...her tarafta aci varken kimsenin gülecek hali yokken nedir bu dünyan1n karanligi nedir bu insanlar1n acimasizlgi hadi gelsinlerde kafalarinda sopa kirin ama yapmadan öncede bi düsünün ermenistana giden bakan1 hatirlay1m mehmet ali birand bi yazi yazmis onunla ilgili ermeni halki soykirima inanmis bi kere die sizce bunun nedeni ne eski kafalilarin inandirmasi bence gelceklerini sanm1orum parada olsa kimse bunu göze almaz!!!!ama önce bi kez de düsünün....
  • _SOAD_ • 19 Temmuz 2005 04:57 • #478741
    ya böyle başlık açılırmı yazık bana komaya girdim bea...SOAD türkiyeye geliomuş gördüm dumur oldum zaten hala elim ayağım titriyo sağol kardeş...
  • punklives • 19 Temmuz 2005 11:15 • #478749
    system i sahneden indirmek milliyetçilerin işidir veya değildir beni ilgilendirmez....ben anarşistim bende onların sahneye çıkmaması için elimden geleni yaparım...istediğini söyleyip istediği gibi davranan bizi kapısında yazmasa bile köpek yerine koyan bir grup....eğer tarihte soykırım yapılmadıysa bile system konserinde 4 ermeniyle soykırım yapılabilir.....biz onların müziğini seviyoruz fakat onlar bu açıdan bakamıyor eeeee o zaman nedir bu yalakalık,nedir bu iyimserlik.....ben sonuna kadar karşıyım...
  • toxicity11 • 19 Temmuz 2005 12:27 • #478756
    heee çok gelir bekleyin..valla nickime bakmayın sevmiyorum onlarıı döwebilirim