Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• Affedilmeyen • 6 Temmuz 2005 19:35 • #476609
    Türklere uyuz olsalar Arto Tunçboyacıyan ile çalışmazlar.

arto ne zamandan beri türk ismi oldu ?

Adamlar Türk düşmanı olsalar Radikal gazetesine röportaj vermezler
    .
    radikal ne zamandan beri türk basınını temsil eder oldu ne kadar türkler ?

Vokalleri Serj in dedesi ve ninesinin soykırımdan bir Türk aile tarafından kurtarıldığını söylemiş

hangi soykırım ?
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 19:36 • #476611
    Türklere uyuz olsalar Arto Tunçboyacıyan ile çalışmazlar.

arto ne zamandan beri türk ismi oldu ?

Adamlar Türk düşmanı olsalar Radikal gazetesine röportaj vermezler
    .
    radikal ne zamandan beri türk basınını temsil eder oldu ne kadar türkler ?

Vokalleri Serj in dedesi ve ninesinin soykırımdan bir Türk aile tarafından kurtarıldığını söylemiş

hangi soykırım ?

+1
  • Affedilmeyen • 6 Temmuz 2005 19:37 • #476612
    yok oyle bi si daha gelmiyolar!!!

"FUCCKKKKKKK THEEEE TURRRKSSSSSS" diye bagirip....
    sahneye cikardiklari adamin "i can kill a turk with bare hands..." demesine ne diyceksiniz...

gel anam gel diyecem gelde öldür bakalım nası oluyomuş o bare hands . senin bi tarafına nasıl sokuluyor diyecem.

ayrıca bu memlekette türk bayrağı avrupa konserinde yakılırken sırıtarak seyreden müzisyenler haala baş tacı onlar varken neye şaşırıyorsam
  • Holy_Bastard • 6 Temmuz 2005 19:53 • #476616
    Dogdugunuz zamana geri donun ve farkli bi ortamda hayal edin kendinizi:

Yavas yavas buyuyorsunuz.Okulunuzda size 'xxx' adli bir milletin gecmiste sizin insanlariniza soykirim yaptigi , kadinlariniza tecavuz ettigi ve bebeklerinizi oldurdugu ogretiliyor.

Yine buyuyorsunuz , ailenizden 'xxx' adli millete karsi bir nefret asilaniyor size daha o yaslarda...Gittikce nefretiniz buyuyor

Dahada buyuyorsunuz , bu sefer siyaset konusmalari etrafinizi sariyor.Yine soykirim meseleleri.Butun dunya 'xxx' milletinin size soykirim yaptigini iddia ediyor ve okulda ogrendiklerinizi destekliyor , ailenizin dediklerini hakli cikariyor.Fakat butun dunya boyle derken 'xxx' ulkesi 'biz bir sey yapmadik ,asil onlar bize soykirim yapti' diyor.

Hangisine inanmak daha kolay olurdu?Ya da butun dunya yapildi derken 'biz soykirim yapmadik' diyen o milletemi inanirdiniz?

Ve unlu oldugunuzda o millete olan kininizi ortaya cikarmaz miydiniz?

Cok zor durumdayiz arkadaslar..Butun dunya bizi boyle goruyor ne yazik ki...Eger olurda SOAD buraya gelirse ve siz onlari tas yagmuruna tutarsaniz sadece bu iddialari gercekci kilmis olursunuz.Ama geldiklerinde saldirmadan adam gibi tepki verirsek veya konserlerini adam gibi izleyip cekip gitmelerine izin verirsek yaptiklarindan kendileri utanirlar...

Ayrica o "I can kill a TURK with bare hands" diyen O.Cocugu hakkinda soylediklerinize katiliyorum.Ellerini kesip kicina sokmak lazim onun
  • Affedilmeyen • 6 Temmuz 2005 19:58 • #476619
    aslında burda iki link verirdim
    ermenilerin nasıl bir katliam yaptıklarını görürdünüz
    yahudilerin nası çalıştıklarını
    ermenilerin terör örgütleri ile bağlantılarını
    ama daha fazla kaşımayalım. bu tartışma bitmez yoksa
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 20:00 • #476620
    nerden çaldın bunu?? ya da nerden uyarladın?? :))
  • sdqantaris • 6 Temmuz 2005 20:06 • #476623
    Çok hamarat bir adamım. Güzel yemek yaparım. Tarif de veriyim msn'den istersen. Beni alan yaşadı(!) (Nasıl bir acaiplik, terslik demeyin, kendi kendine yeten bir adamım işte...) :)
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 20:13 • #476625
    abi ben de manyak yumurta kırarım veriyim istersen msndan tarifini..
  • sdqantaris • 6 Temmuz 2005 20:17 • #476628
    Hah geldi provakatörün önde gideni, dolayısıyla ben de geldim. :)

Arttır abisi tansiyonu, frenleme kendini aman. Yakışmaz sana...

Her milletten oluyor işte böyle ateşi harlayan...
  • ArchangeL666 • 6 Temmuz 2005 20:18 • #476629
    olaya bak soad dan yumurta kırmaya dönmüş.. bi de erkek ağzından yemek tarifleri diye bi başlık açın müzik forumunda tam olsun:))