-
Türklere uyuz olsalar Arto Tunçboyacıyan ile çalışmazlar.
arto ne zamandan beri türk ismi oldu ?
Adamlar Türk düşmanı olsalar Radikal gazetesine röportaj vermezler
.
radikal ne zamandan beri türk basınını temsil eder oldu ne kadar türkler ?
Vokalleri Serj in dedesi ve ninesinin soykırımdan bir Türk aile tarafından kurtarıldığını söylemiş
hangi soykırım ?
-
Türklere uyuz olsalar Arto Tunçboyacıyan ile çalışmazlar.
arto ne zamandan beri türk ismi oldu ?
Adamlar Türk düşmanı olsalar Radikal gazetesine röportaj vermezler
.
radikal ne zamandan beri türk basınını temsil eder oldu ne kadar türkler ?
Vokalleri Serj in dedesi ve ninesinin soykırımdan bir Türk aile tarafından kurtarıldığını söylemiş
hangi soykırım ?
+1
-
yok oyle bi si daha gelmiyolar!!!
"FUCCKKKKKKK THEEEE TURRRKSSSSSS" diye bagirip....
sahneye cikardiklari adamin "i can kill a turk with bare hands..." demesine ne diyceksiniz...
gel anam gel diyecem gelde öldür bakalım nası oluyomuş o bare hands . senin bi tarafına nasıl sokuluyor diyecem.
ayrıca bu memlekette türk bayrağı avrupa konserinde yakılırken sırıtarak seyreden müzisyenler haala baş tacı onlar varken neye şaşırıyorsam
-
Dogdugunuz zamana geri donun ve farkli bi ortamda hayal edin kendinizi:
Yavas yavas buyuyorsunuz.Okulunuzda size 'xxx' adli bir milletin gecmiste sizin insanlariniza soykirim yaptigi , kadinlariniza tecavuz ettigi ve bebeklerinizi oldurdugu ogretiliyor.
Yine buyuyorsunuz , ailenizden 'xxx' adli millete karsi bir nefret asilaniyor size daha o yaslarda...Gittikce nefretiniz buyuyor
Dahada buyuyorsunuz , bu sefer siyaset konusmalari etrafinizi sariyor.Yine soykirim meseleleri.Butun dunya 'xxx' milletinin size soykirim yaptigini iddia ediyor ve okulda ogrendiklerinizi destekliyor , ailenizin dediklerini hakli cikariyor.Fakat butun dunya boyle derken 'xxx' ulkesi 'biz bir sey yapmadik ,asil onlar bize soykirim yapti' diyor.
Hangisine inanmak daha kolay olurdu?Ya da butun dunya yapildi derken 'biz soykirim yapmadik' diyen o milletemi inanirdiniz?
Ve unlu oldugunuzda o millete olan kininizi ortaya cikarmaz miydiniz?
Cok zor durumdayiz arkadaslar..Butun dunya bizi boyle goruyor ne yazik ki...Eger olurda SOAD buraya gelirse ve siz onlari tas yagmuruna tutarsaniz sadece bu iddialari gercekci kilmis olursunuz.Ama geldiklerinde saldirmadan adam gibi tepki verirsek veya konserlerini adam gibi izleyip cekip gitmelerine izin verirsek yaptiklarindan kendileri utanirlar...
Ayrica o "I can kill a TURK with bare hands" diyen O.Cocugu hakkinda soylediklerinize katiliyorum.Ellerini kesip kicina sokmak lazim onun
-
aslında burda iki link verirdim
ermenilerin nasıl bir katliam yaptıklarını görürdünüz
yahudilerin nası çalıştıklarını
ermenilerin terör örgütleri ile bağlantılarını
ama daha fazla kaşımayalım. bu tartışma bitmez yoksa
-
nerden çaldın bunu?? ya da nerden uyarladın?? :))
-
Çok hamarat bir adamım. Güzel yemek yaparım. Tarif de veriyim msn'den istersen. Beni alan yaşadı(!) (Nasıl bir acaiplik, terslik demeyin, kendi kendine yeten bir adamım işte...) :)
-
abi ben de manyak yumurta kırarım veriyim istersen msndan tarifini..
-
Hah geldi provakatörün önde gideni, dolayısıyla ben de geldim. :)
Arttır abisi tansiyonu, frenleme kendini aman. Yakışmaz sana...
Her milletten oluyor işte böyle ateşi harlayan...
-
olaya bak soad dan yumurta kırmaya dönmüş.. bi de erkek ağzından yemek tarifleri diye bi başlık açın müzik forumunda tam olsun:))