Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• BasSLoveR • 19 Temmuz 2005 21:21 • #478794
    sen kimi dovuyon olum. system a canım feda valla.
  • eledamri • 20 Temmuz 2005 00:35 • #478820
    Öncelikle bu adamların müziğini sevmem. Müziğini sevseydim bile sadece onlar beni sevmediği için dinlemezdim.
    beni sevmeyeni bende sevmem.
    En sevdiğim gruplardan biri rotting christ dir. kürt arkadaşım da vardır. ama bunların hiç birinin türklere karşı bi düşmanlığı yok. ermeni, yunanlı, yahudi farketmez.. hiç birinden ülkelerinden dolayı nefret etmem. ama benim ülkemi ve beni aşağılayan birinide sevmek bana çok mantıksız geliyor. nasıl bazı türklerden nefret ediyorsam -hatta türklüğümden utanıyorsam bazen- buda gayet normal ve faşistlikten uzak bi tavır bence.
    ama taşlanmalarına bende karşıyım. adamları gayet medeni bir şekilde protesto edebiliriz.. taşlarsak kırk yıl daha inmeyiz dünya televizyonlarından.. neymiş barbar tükler taşladı... soykırım bitti bununla uğraş sona :)
  • nick mason • 20 Temmuz 2005 01:55 • #478827
    Ne kadar kolay adam taşlayıp kafa patlatıyorsunuz böyle.

Gerçekten bu ülkeye ve size yapılan hakaretlere karşılık verecekseniz bırakın SOAD ın peşini de biraz okuyup bilinçlenin ve doğru hedefler seçin kendinize.

Şu halinize bakın boş bir konuda ne kadar da kafa patlatıp parmak yormuşsunuz. onun yerine açıp biraz okuyun da size aslında kim küfür ediyor ya da kimin kafasının patlaması gerekiyor görün.

Bir de küçük bir dost tavsiyesi SOAD taşlamaya giderken NİKE'larınızı ve LEVİS'larınızı çıkartmayı unutmayın...
  • GaRaJ Arabası • 20 Temmuz 2005 03:21 • #478829
    Bir de küçük bir dost tavsiyesi SOAD taşlamaya giderken NİKE'larınızı ve LEVİS'larınızı çıkartmayı unutmayın...

Bu da takıntılı insanlardan...
  • BasSLoveR • 20 Temmuz 2005 11:50 • #478842
    Ya araba ne takıntısı . dogruya dogru system bizi sevmiyo ama bizim ülkemizde bizle aynı ırkta bizi system dan daha az sevenler cok bizi dolandıran enayi yerine koyup vergi batağına batıran da cok . ama neyse fazla siyasete girdik.
  • GaRaJ Arabası • 20 Temmuz 2005 12:50 • #478848
    Dostum takıntıdan kastım, herif nike larınızı ve lewislerınızı giymeyin giderken diyor. Adamda giyim takıntısı var ben o yüzden şeyettim. İnsanın dinlediği müziğiyle giydiği kıyafet arasında ne gibi bir alaka var anlamıyorum. Aşın bunları artık...
  • tabularasa • 20 Temmuz 2005 18:11 • #478894
    yaa araba ya gelmesinleeer..
  • BasSLoveR • 20 Temmuz 2005 18:45 • #478909
    dostum öllede levis la nike da bizi sömüren 2 şirket cocuklar gencler de özenerek alıyoo bunları eeeeeeeeeeiiiiiiiiiüüüüüüüüüü. neys elafı toplayamadım beynim yayılmıs bir durumda blind guardian the bards song in the forest dinliyorum da neyse bosver ya sadece müziğe bekerım zaten iyi müzik ya da kötü müzik ya da mükemmel müzik yani the bards song
  • Shit_Happens • 20 Temmuz 2005 18:52 • #478912
    System komik grup yaw.. :) komik çocuklar. Dinlenmeyecek kadar basit bir grup.. Sallayın.
  • GaRaJ Arabası • 20 Temmuz 2005 23:51 • #478941
    System komik grup yaw.. :) komik çocuklar. Dinlenmeyecek kadar basit bir grup.. Sallayın.

System dinlememiş :)