Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• C-None • 6 Temmuz 2005 14:30 • #476541
    sevgili kuzucuk dream tv'de rock me adlı program neredeyse her yayınlandığında bir system klibi yayınlar, hatta geçen hafta iki tane yayınladı bu bir..

garaj arabası demiş ki bu duyum doğru, ama bn yine de geleceklerini sanmıyorum bu iki..

millet nasıl da gaza gelip beyinsizce açıklamalarda bulunmuş..çok ilginç, g.arabası nabız yoklama çalışma sonucu pek parlak değil sanırım ha? olay "tepki vermeyi" geçmiş bu üç..

üç dört şarkı dışında katlanamayaacğım bir gruptur hiç sevmem, salak saçma ırkçı muhabbeti de beni ilgilendirmez bu dört..

adamlar artık amerikalı bu da beş..ehi ehi:))
  • b1-66er • 6 Temmuz 2005 14:31 • #476543
    yok oyle bi si daha gelmiyolar!!!

alala turk dusmani da olabilirler...
    hatta oyleler de...
    ama bu benim onlarin muzigini sevmememe bi sebep degil...
    konserlerini hic izlememisiniz sanirim...
    "FUCCKKKKKKK THEEEE TURRRKSSSSSS" diye bagirip....
    sahneye cikardiklari adamin "i can kill a turk with bare hands..." demesine ne diyceksiniz...
    ( bu bayagi bi eski konseriydi ayrica... biraz yumusamislar sanirim artik... )
    bence de gelsinler ben de isterim ayrica gidip dinlerim de ama...
    eminim ki bazilari onlari sahnede saxo esliginde duzer...
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 14:38 • #476544
    gençler abartmayalim ayrimcilik,irkçilik yapmayalim.onlarin istedigide bu zaten. soad dan nefret ederim o ayri ama dozaji kaçirmayalim. biz böyle davrandikça bütün dünya bizden nefret eder. zaten reklam amaçli bir grubu daha çok mesur etmeyelim. ya da edin anasini satayim banane!

ya tom geç bu ayakları..
    gel biz beraber taşlayalım bunları..
  • HayalPerest • 6 Temmuz 2005 14:48 • #476551
    bu adamlar buraya gelse konserine gitmem. neden? çünkü yaptıkları müzik müzik değil
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 14:53 • #476552
    yaptıları siyasi hareketlerden sonra müzikleri hakkında yorum yapmak benim açımdan anlamsız..
  • kuzucuk • 6 Temmuz 2005 15:04 • #476555
    ya dostum ben onların gelip gelmemesi beni enterese etmiyor ben yapılan bilinçsiz yorumlar hakkında konuşuyorum vallahi inanamıyorum dreamda hiç görmedim kaçta başlıyor o program
  • sdqantaris • 6 Temmuz 2005 15:08 • #476557
    Pis Ermeniler, Şerefsiz Rumlar, O.Çocuğu Sırplar, Lanetli Yahudiler...

YAŞASIN TÜRKLER!

Bu kafayla şuradan şuraya anca. Böyle davranarak yüce Türk milleti ne kadar nezih davranıyor acaba?.. Konu müzik, her defasında dönüp dolaşıp yukarıdakine geliyor olay.

Sevmek zorunda değil kimse. Yaptıkları yanlış da belki. Kantarın topuzunu kaçırmayın ama. Sakin sakin...
  • Vengeance • 6 Temmuz 2005 15:34 • #476566
    Pis Ermeniler, Şerefsiz Rumlar, O.Çocuğu Sırplar, Lanetli Yahudiler...

YAŞASIN TÜRKLER!

Bu kafayla şuradan şuraya anca. Böyle davranarak yüce Türk milleti ne kadar nezih davranıyor acaba?.. Konu müzik, her defasında dönüp dolaşıp yukarıdakine geliyor olay.

Sevmek zorunda değil kimse. Yaptıkları yanlış da belki. Kantarın topuzunu kaçırmayın ama. Sakin sakin...

iyi güzelde birazda tepki gösterelim böyle olursa ki hep öyle oldu gelen vurdu giden vurdu gelen vuruyor giden vuruyor tepki göstermezsek gelen vuracak giden vuracak ama tabi abartmamamk lazım
  • bigbooots • 6 Temmuz 2005 15:35 • #476567
    ben çok sakinim onur.. geldiklerinde ise kontrolü kaybedebilirim bunun garantisini veremem..

bu insanların yaptıkları çirkeflikeri insanlar görmezden gelebiliyo, varsın bizim yobazlığımızı barbarlığımızı da görmeyiversinler..
  • ArchangeL666 • 6 Temmuz 2005 15:45 • #476569
    bize küfreden heriflere biz neden para kazandırıyoruz onları zengin ederek belki de farkında olmadan destekliyoruz ki?? politikaları beni ilgilendirmez ben müziğini dinlerim gibisinden bi şey çok saçma.. eğer müziklerini dinliyosan politikalarını da destekliyosundur.. umarım da gelmezler.. zaten yaptıkları şeyi ben müzik olarak nitelendiremiyorum.. saf, katıksız gürültü.. zevk meselesidir ona karışmam tabi