Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

System Türkiye ye Geliyormuş...

• nere • 24 Temmuz 2005 16:16 • #479338
    soad şu ana kadar türklerin hoşuna gitmeyecek birçok söz söylemiş olabilir ama artık fikirlerinde bir değişim olduysa,artık türkiye hakkında ki eski görüşleri değişipte Türkiye'ye geliyorlarsa bir sorun yok sonuçta bence güzel müzikleri var.ama eğer aynı soad olarak ülkemize geliyorlarsa ve ufakta olsa türk insanının huzurunu kaçıracak hareketlerde bulunmayı düşünüyorlarsa büyük cesaret,öyle olursa soad diye bir grup piyasa da kalmaz...
    ben pek soad'ın değişeceğine inanmıyorum,o yüzden soad gelirse soad'a kolay gelsin diyorum.belki son konserlerini Türkiye'de vermiş olurlar
  • wsc • 24 Temmuz 2005 18:18 • #479349
    bence müziklerinde hiç bi öyle süperlik yok kusura bakma ama herşey onlara mı bağlı yani onlar bizi sevmiyosa sorun var ama seviyolarsa yok mu?ne saçma bi düşünce şekli şimdi de ben onları sevmiyorum!var mı??!gerçi önceden de çok sevdiğim söy6lenemezdi ama neyse arkadaşlar yapmayın ya onlar kim ki!taşlamayı falan da geçin ya canım türkiyemin taşına toprağına yazık değmezler ya aslında yazdığım bu yazıya da değmezler ya!keşke soad'ın üstüne sifon çekebilseydim...en iyisi tankiana klozeti tamamen fırlatmak
  • as well as • 24 Temmuz 2005 18:26 • #479354
    yok be gelmez ler ama gelseler bile milliyetçilerin onların konserinde ne işi var sırf intikam almak için o kadar bilet parası mı vercekler........ ama gelseler süper olurrr
  • tweeder • 24 Temmuz 2005 18:34 • #479357
    tek başlarına gelmezler festival falan olursa gelirler
  • TuninG_Boy • 26 Temmuz 2005 19:47 • #479618
    adamlar her konserine "KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ" yazılı pankartlarla çıkarsa biz napalım. bence de akılları başında değil demekki ama bence türkiyeye böyle festivale falan gelirlerse sağ çıkamayacakları kesin...
  • ReFLeX_SOLO • 26 Temmuz 2005 20:47 • #479620
    bence gelmezler ama yınede gelırlerse buyuk olay olur buyuk bır ıhtımal kavga cıkar
  • jamais_vu • 27 Temmuz 2005 01:52 • #479650
    bence verilecek en güzel cevap o konsere kimsenin gitmemesi (mümkün değil!). Dertlerini Türkiye'den kimsenin takmadığını görmek iyi olurdu onlar için. Bu dünyaya ders olurdu. Kaldı ki adamlar sahnede "i can bilmem ne turk" derken orda onları baş sallayarak dinleyen olursa bu onlar için gerçek bi zafer olur!
  • SoadTrFanSite • 11 Ağustos 2005 02:51 • #480996
    Millet yine bol keseden atmaya başlamış konu SOAD olunca maaşallah.Ama çoğu kafadan sallama haberleri efsaneleştiren zavallılardan öteye geçemiyorlar ne yazık ki...Memleketim insanının durumunu çok güzel özetliyor bu durum...Bir yerlerden duydukları haberleri araştırma ve kaynak doğrulama yoluna gitmek yerine üstüne kendilerince ifadeler de katarak efsaneleştiriyorlar yalan dolanı.Neymiş Türkler ve Köpekler Giremz yazmışlar da öyle bir şey varmışmış "GALİBA"...Bari bilmiyorsan yazma kardeşim buraya bunu...Bu mesajı kaç kişi okuyor da senin bu safsatalarına kanıyor biliyor musun hiç sorgulamadan?Bu tür hassas konularda bilgilenmek lazım birşeyler döktürmeden önce halka açık forumlarda özellikle de günümüzde sıcak olan konularda...Bu millet çok çekti sizin gibi sahte tribün kahramanlarından...Milliyetçilik gibi kutsal duyguları sömürerek kendi milliyetçilik egolarını tatmin etmek zavallıların işidir ancak...Saygılar...

www.soadturkiye.com
  • Shit_Happens • 11 Ağustos 2005 09:29 • #481010
    O galiba falan değil. Ve onun gibi bir çok olay daha. Sen saçmalıyorsun,**tten doğma konuşuyorsun ama farkında değilsin.
  • zeyna007 • 11 Ağustos 2005 10:25 • #481021
    Ben bu "Türkler ve Köpekler giremez" lafını Manowar söylüyor diye de duymuştum. Konserde gördük Manowar bu palavracılara en iyi cevabı verdi.Aynı şeyin SOAD içinde geçerli olduğuna eminim. Zaten Türkleri sevmiyorsa sırf para için buraya gelmezler, adamlar aç kalmadı ya. Boşuna atıp tutmayın.