Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock saçmalığı müzikle ne alaka

• asphyxiater • 3 Eylül 2005 11:39 • #483989
    solculuk oynayan 3-5 kişi müziğin içine ediyo işte böyle. hatta solcu değilsen bu piyasada işin yok diyen denyolar bile var. yeter artık ya insanları ve müziği siyah-beyaz diye ayırmak kadar aptalca bişey olamaz. kapitalistlerle sosyalistlerin en büyük ortak noktası da bu zaten; aristo'ya özenip insanları kategorilendirmek. bi insan abd'ye karşıysa solcu ya da sosyalist olmak zorunda değil, anlayın artık şunu. ben abd'ye karşıyım ama solcu değilim. barışarock'a gitmek beni rahatsız ediyo. kızıl bayrağın altında, küba standının yanında olmak istemiyorum. ben türk bayrağının altında, kıbrıs standının yanında oturmak istiyorum. çünkü ben türk'üm, kübalı değil. çünkü ben abd karşıtıyım, sosyalist değil. ama bunu o gerzeklerin, at gözlüğü takmış gözlerinin görmesini, minicik beyinlerinin anlamasını beklemekten vazgeçtim.
  • coke-man • 3 Eylül 2005 11:52 • #483990
    solculuk oynayan 3-5 kişi müziğin içine ediyo işte böyle. hatta solcu değilsen bu piyasada işin yok diyen denyolar bile var. yeter artık ya insanları ve müziği siyah-beyaz diye ayırmak kadar aptalca bişey olamaz. kapitalistlerle sosyalistlerin en büyük ortak noktası da bu zaten; aristo'ya özenip insanları kategorilendirmek. bi insan abd'ye karşıysa solcu ya da sosyalist olmak zorunda değil, anlayın artık şunu. ben abd'ye karşıyım ama solcu değilim. barışarock'a gitmek beni rahatsız ediyo. kızıl bayrağın altında, küba standının yanında olmak istemiyorum. ben türk bayrağının altında, kıbrıs standının yanında oturmak istiyorum. çünkü ben türk'üm, kübalı değil. çünkü ben abd karşıtıyım, sosyalist değil. ama bunu o gerzeklerin, at gözlüğü takmış gözlerinin görmesini, minicik beyinlerinin anlamasını beklemekten vazgeçtim.

daha da ne kadar açıklayıcı olunur bilemem
    +1
  • muzo867 • 3 Eylül 2005 12:05 • #483991
    +10000000000
  • asphyxiater • 3 Eylül 2005 12:06 • #483992
    arda ne fark var

anarşizmi mi savunuyosun? yuh artık. abd'nin ırak'ta yaptığı ne? anarşi değil mi? daha neyi savunduğunu bilmiyosun sen. savaşa hayır diyip, anarşizmi savunana ne denir bilmem. sonuçta ikisinde de adam öldürülüyo. trajikomik bi durum seninki.
  • superman • 3 Eylül 2005 20:50 • #484025
    şimdi barışarock bağımsız bi festival olsa,ne kadar başarısız da olsalar,"destek olalım,yaptıkça düzelir"falan derdim.ama rock 'n coke olmasa bu da olmayacaktı.ha festival yapabiliyodun niye daha önce yapmadın.festival yaptın,şurda rock n coke cillop gibi dururken bu skindirik festivale milletin gelmesini nasıl beklersin,gelmeyince insanları hangi sıfatla olumsuz yönde nitelendirirsin?!sen kimsin!?şimdi diyecekler ki"istemeyen gelmesin,zorlamı sokuyoruz festivale".evet bi zorlama var,duygusal bi zorlama var."rock n coke gidersen adam değlsin,barışarock a gelirsen kutsalsın" şeklinde bir propaganda var.
  • anarsist • 15 Kasım 2005 14:58 • #488865
    kendi adına konus bence herkes hurdur kımseye kendi dusuncelerini benimsemiyor diye hakaret edemezsin askerlik hıyeranarsiden baska birsey degildir kendini bir baba yerine koy oglunu 20 yıl el ustunde tutuyorsun hayatı icin endiseleniyorsun onun icin nasıl en iyisini yaparım diye kendini belkide bes para etmez insanlara peskeslıyorsun omrunden alıp ona veriyorsun sonra vatan icin askere gonderiyorsun iyi hosta ya asker ocagı denilen insan degerinin 0 a indi ortamda insanlık dısı sartlar altında hangi akıllı askere gitmek ister askerlik hayata hazıklıkmıs bok hazırlık askerlık insana kole olmaktan baska bırsey ogretmiyor hep saygi duyacaksın ustun ne derse dogrudur hatta kemalızmi tanrılastırmalarıda bir yana aziz nesin dogru demis turklerin %65 salaktır diye simdi bu oran 90 lara kadar cıkmıstır ben sizden degilim kusura bakmayın