-
Hiç dikkatinizi çekti mi ülkücü kesim in bulaşmadığı müzik türü kalmadı .. M.yıldızdoğan ı söylememe hiç gerek yok herhalde...ilk olarak uğur Işılak diye bi adam çıkardılar piyasaya adam alttan alttan provakasyon yaparak protest müzik yapıyorum dedi ..
Ardından bi rapçi çıkarttılar :)) düşünsenize birbirine ne kadar zıt anlayışalrı sırf bi amaç uğruna buluşturmaya çalıştılar ..
Şimdi de sıra rock a geldi ..Adamlar akıllarınca Ceddin dede yi coverlayıp bize yutturacaklar :))) acaba bu gidişle nereye varacaklar merak ediyorum :))) zamanındasiyah tişört giyiyoruz diye bizi döven adamlar şimdi rock müzik yapmaya çalışıyor...
-
denesinler bakalım.. onlar sadece dönüp duran kişiliksizler.. siyaset zate günün koşullarında awa çıkmak diilmi? oy awı! siyaset diilde insanların bu kadar değişken bireyler olması beni cidden üzüyo.. tamam elbette değişeceklerde bunu sırf belli doğrultular ve amaçlar için gerçekleştirmelri müziğin katledilmesidir..
-
kendileriyle çelişen müziğin m'sinden anlamayıp siyasete bulaştıran bu insanlara bu müziği dar edelim veya hiçbir zaman şarkılarını dinlemeyerek onlara en büyük cezayı verelim
-
Rock müziği zaten siyasetin ta kendisidir.Asilik baş kaldırmak rock un temelidir.Ha fasistlerin de buna katılması biraz sacma geliyor bana da.Adamlar faşo zaten ne asiligi.Ceddin dede de coverlamıslar ama biseye benzememis.
-
ya tamam rock müziğin temelinde siyaset yatar ama bu adamlar müzikten bile anlamayıp müziği propaganda aracı olarak kullanıyorlar benim tepkim bu!!! zaten bu adamların yaptığı da rock mıdır ki ???
-
Ben mi anlamadım yoksa sadece ülkücü kesimin mi siyaset yaptığını sanıyosun? :)
Ahmet Kaya'nın yıllardır yaptığı terörizm propogansaından başka nedir bana söylermisiniz?
Siayset buaştırmayın derken kendiniz siyaset yapıyosunuz.
-
konu böyle olduğu için ben sadece ülkücülere laf söyledim yoksa bunun her çeşidine karşıyım...
özellikle bir tarafa yüklenip siyasi propaganda yapmak gibi bir olayım yok yani..
yok tek ülkücülerin yaptığını sanmıyorum :)
-
kesinlikle .. seçim zamanı parti arabalarından bangır bangır çalan ne:
Müziiikkk...
-
çok doğru rock müzikkk siyasetle iç içe olması bunun bir propaganda aracı yapmaz
-
taksimde sallandıralım:P