-
Herşey bir yana.
Bir kere bu iki olgu birbiriyle özdeşleştirilemez, çünkü tamamen farklı frekanslardalar. "Siyaset vs. Rock"
Manowar'ın bilmem kimin yaptığı haçlı, ıvırlı zıvırlı propagandalar beni/bizi bağlamaz. Onları dinleyip te Hıristiyanlığa özenen birini gördünüz mü? Ya da memleketinizden utandınız da Amerikan hastası mı oldunuz? Bir kere diller farklı... Ama ülkemizdekiler bizi etkiler.
Koyun bir millet olduğumuz için; nasıl güderlerse...
Ama bu ülkede siyaset+müzik olayına girilmişse vay halimize...
Ahmet Kaya'ya da, o saydığınız diğer mamüllere de atlayim :)Dinleyenlere de ayrıca alet oldukları ve kayıtsız güdülüp, gaza geldikleri için iki kere atlayim :)
Kafa olmazsa böyle prim verirsin bu lmr lara... Ondan sonra başına çıkar(s.çar), parmağında oynatır seni. Şikayet etmeye hakkın olmaz.
-
"euzübillahimineşşeytanivesSİYASET"
BEDİÜZZAMAN Said Nursi
aynen..
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
bu nedir abi?
-
rock müzik siyasal görüş ve hayat görüşünün müzige yansımasıdır. o yüzden bir yaşam şeklidir. yoksa jun jun un gitar calıp davulda 4 4 ritm calmak değil rock müzik. rock un konuları aşk meşk vs gokhan ozen konuları da değildir. bu müzigin amacı kendi gorusunu ve gozlemlerini insanlara aktarabilmektir. bugün dünyanın her yerinde insanlar kendi inanclarını rock müzikle anlatmaya calısıyorlar ateisti de koyu katoligi de sagcısıda solcusuda... cünkü rock bir ifade bicimidir. ROCK POP MÜZİK DEĞİLDİR, GERCEK ROCKSTAR DEDİĞİNİZ ADAMLARINDA HEPSİ HAYAT GÖRÜŞÜNÜ MÜZİĞİNE YANSITABİLMİŞ ADAMLARDIR! geri kalan sen beni sevdin ben seni yalarım diye soz yazanlar ise poser dır dombilidir vs dir.
-
Rock müziğe siyaseti bulaştırmaya çalışıyolar vah vah vah
bakınız ayakta alkışlıyorum (kolonimden çıkmış olsan da :Pp)
-
Rock müziğe siyaseti bulaştırmaya çalışıyolar vah vah vah
yine debiraz muhalefetlik var yani :))
-
Yaşam tarzı derken elbette ben çılgınım mentalitesi altında saldırganlık yapmak ve diğer insanları aşağılamak değildir sanırım. Rock müziğin temel felsefesinde hümanizm vardır, savaş karşıtlığı vardır. O yüzden vurdu kırdıyla bu işler olmaz. Önemli olan bunu diğer insanlara da anlatabilmektir bence...
-
bütün mesajları okudum sadece iki tanesini yenilemek istiyorum burda..
1) herkes kanunlar çerçevesinde özgürdür, isteyen istediğini yapar sen işine gelmezse dinleme..
2) bugüne kadar ahmet kayanın bu forumlarda eleştirildiğini görmedim.. burda ülkücüler açık açık hedef alınmış..
herkese selamlar..
-
+1 neden bizim gorüşümüze uymadiği zaman vay sen nasıl rock müziğe siyaseti alet edersin diye celalleniyoruz. insanlar duygularini görüşlerini ve duruşlarını müzikleriyle anlatabilirler.bi de mehter marşını ben de cok severim ama o dediğiniz ülkücü görüşte degilim, gitarimla da distortion da süper olur ayrica.ikincisi bu marşı birilerine mal etmek neden.
son olarak o cover ı ben de dinledim bugün igrenç olmuş.
-
Rahatla biraz..