sdqantaris
13 Eylül 2005 Salı / 22:18
Her kesimden herkesin her türlü ideolojisini şiirle, resimle, müzikle veya herhangi başka bir sanat dalıyla ifade edebilmesinden bu kadar korkan insanlar ancak kendi "bi tarafından" korkuyordur.
Apolitik hedeler çağı. Aferin.
Yapsın dinleme. Dinle ama yapmasın değil.
M. Yıldızdoğan'a da kafa atayım o da şahsi fikrim; ama bana ne yapsın ne yapıyorsa.
Onur
Yazıların hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla
1)Biz burda sizin arnızdaki bazı itlrin yaptığı gibi küfür etsek taraflı garaj yöneticileri siteden atar.
2)Ktulu nun da dediği gibi kendine adam diyen bir veled-i zina çıkıp benim ülkemde benim ülkemin aleyhine müzik yapıyır hepiniz iti oluyorsunuz...Ama sizin de dedelerinizin yaptığı müziği(ceddin dede) dinleyince biz faşist oluyıruz
3)Gerçek bir ülkücü faşist değildir.Kendine ülkücüyüm diyen bir sürü itoğlu vardır piyasada faşistlik yapan.
4)Ayrıca ülkücüler rock müzik dinlemez diye birşey de yok..Bana gelip biri dese ki sen rock müzik yapıyorsun sen bizden değilsin seni dövcez, o ocağı başlarına yıkarım...İçlerine girmediğim için beni tanımazlar,onun için konuşabilirler...
5)Kimseye hakaret etme siyasi görüşü için..Zira ben hiç sevmem ve etmem bu sebeple hakareti...
6)Bizim tepkimiz sola değil komunizme, Atamıza değil kendine kemalist deyip Mustafa Kemal'i anlamayan salaklara,bu ülkenin ekmeğini yeyipte bu ülkeye ihanet edenlere..
7)Vatanını,İnsanını,Toprağını,Bayrağını,Atasını,Dinini sevmek ülkücülükse ülkücüyüm arkadaşım tamam mı? var mı bir sorun?
7)Vatanını,İnsanını,Toprağını,Bayrağını,Atasını,Dinini sevmek ülkücülükse ülkücüyüm arkadaşım tamam mı? var mı bir sorun?
türkün türke yaptığı milliyetçiliğn ben ortasına tükürim.
evleri genel eve dönmüş,duyarlılık dolu konuşan komunistlerin de.
baran,onur..
sizin de :p
Öyleyse neymiş ?? Olay ülkücülükte, komünizmde değil kafadaymış değil mi?? Mantıktaymış, vicdandaymış, akıldaymış.
İt gibi dalaşmaksa bilmem ne istlerin marifetiymiş.
Che tişörtleriyle, uzun saçla keçi sakalla küpeyle memleket kurtarılmadığı gibi belde silahla, elde tespihle de vatan severlik olmuyormuş.
Yoldaki bayana laf atıp iki gün sonra namus uğruna cinayet işlemek de erkeklik değilmiş.
Hoşgörü dinidir deyip oruç tutmayana, besmele çekmeyene, cumaya gitmeyene kafir demek de din değilmiş.
Kafayı kullanalım kullanmayanları uyaralım.
Öyleyse neymiş ?? Olay ülkücülükte, komünizmde değil kafadaymış değil mi?? Mantıktaymış, vicdandaymış, akıldaymış.
İt gibi dalaşmaksa bilmem ne istlerin marifetiymiş.
Che tişörtleriyle, uzun saçla keçi sakalla küpeyle memleket kurtarılmadığı gibi belde silahla, elde tespihle de vatan severlik olmuyormuş.
Yoldaki bayana laf atıp iki gün sonra namus uğruna cinayet işlemek de erkeklik değilmiş.
Hoşgörü dinidir deyip oruç tutmayana, besmele çekmeyene, cumaya gitmeyene kafir demek de din değilmiş.
Kafayı kullanalım kullanmayanları uyaralım.