-
propagabda aracı yapar hemde bal gibi yapar ama o yapılan şey biraz müziklikten çıkar:D
-
Her kesimden herkesin her türlü ideolojisini şiirle, resimle, müzikle veya herhangi başka bir sanat dalıyla ifade edebilmesinden bu kadar korkan insanlar ancak kendi "bi tarafından" korkuyordur.
Apolitik hedeler çağı. Aferin.
Yapsın dinleme. Dinle ama yapmasın değil.
M. Yıldızdoğan'a da kafa atayım o da şahsi fikrim; ama bana ne yapsın ne yapıyorsa.
Onur
-
ben dave mustaine in yaptığı veya janis joplin gibilerin yaptıklarına katılıyorum ama bu bir propaganda aracı olarak görülmemelidir bunu diyorum... apolitik olmak konusuna gelince bu bir topic de anlaşılmaz...
-
Pentagramın 'Holiday in the Sun'ı dinleyin.En güzel mehter uyarlamasıdır
-
Dinlemeyin..Alala..Sallamayın..Size ne ?? Zaten böyle sanki bi b.k varmış gibi tepki verdiğimiz için reklamlarını yapıyo adamlar..
-
zamanındasiyah tişört giyiyoruz diye bizi döven adamlar şimdi rock müzik yapmaya çalışıyor...
sktrsin lavuklar...takım elbise giyip(onuda beceremezler ya) eline tesbih alan kendini kral zannediyo...güçleri yetmez dostum güçleri yetmeeeeezzz..
-
Ben müziğe siyaset karışmasından yana değilim ama insan yapıyo ben şahsen yapılmamasından yanayım siyaset ile müzik ayrı dır ama zülfü livaneli ve soner olgun un yaptığı müzik çok hoşuma gidiyor
(siyasi görüşüme hiç uymayan adamlar)ama dinliyorum
-
kim karıştırıyor bkiiiim:)yok biz dinlemiyoruz fazla zaten onları:)
-
Düşüncelerine pek ortak olmasamda bizdende Manowar benzeri ülkücü bir grup çıkabilirdi Kurtlu murtlu hikayeler filan anlatsalar ilginç olurdu yani en azından belli bir zümreyi yontabilirdi. Dinlemezdim ama :D
-
Bu adamların yaptıklarına bi benim karşı olmam veya olmamam sonucu değiştirmez ama ben yine de bu kadar amaçları bellibir şekilde yapılan bi işe müziğin alet vedilmesinden rahatsızım..
üstelik bunların bir orjinalliği de yok ( bana göre ) manowar gibi orjinal olsalardı bari..
örnekler çoğaltılabilir tabii ki : bi de siyasi amacından sapıp piyasa olan isimler var en iyi örnek ahmet kayadır .. ülkücüyüm diyen adam sabah akşam Ahmet kaya dinliyor artık