Bu noktada konuyu başka bir yere çekmek istiyorum...Görüyoyrsunuz ki solcusu sağcısı hepsinin amacı aynı(teröristler hariç)..Yeter ki oturp konuşulsun ve ortak bir yerlere varılmak istensin...Bu ülkede daha iyi yaşayabilmek...Sen ne kadar devleti sevmesen de bazı geçekleri gözardı etmek imkansız...Bu yıl tarih dersi gördüm ve ilk konu şuydu; İlk önce bireyler varoldu sonra aile sonra kabile sonra ise devlet ve bunların hepsi birer gereksinim sonucu ortaya çıktı..Yani devlet de bir gereksinim insan için...Her ne kadar içine pislik bulaşmış olsa da bunu kabul etmek lazım...
Ben de her ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar burda böyle önemli bir konuyu konuşabildiğimiz için...
bütün yazdıklarınızı zevkle okudum. devlet insanlara hizmet etmesi için vardır. vatandaşı olduğumuz devlet ne kadar iyi duruma gelirse o kadar daha iyi hizmet alırız. dolayısıyla hem bireyin hem devletin karşılıklı sorumlulukları mevcuttur. bence iyi niyetle düşünüp davranmak ama iyi niyetli olmayana da ezilmemek en doğrusu olur.
Milliyetçiler rock veya metal müzik yapamazlarmı arkadaşım.ne saçmalıyosun.ıron maıden dünyanın ortasına ingiliz bayrağı çakarken sesininz çıkmıyo.ne provakasyonundan bahsediyosun.N.W.O.T.B.H.M. akımı bile bir milliyetçilik içerir.saçmasapan polemikler yaratma allasen.
sonuçta sende haklısın ama rock bir amaçLa doğdu sisteme karşıydı. birde benim biLdğim kadarıyla iron maiden rock değil bir metal grubu ve bir çok metal grubu da yine benim bildiğim kadarıyla milliyetçi. eğer yanlışsan lütfen düzeltin...