Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock müziğe siyaseti bulaştırmaya çalışıyolar

• düşyılmaz • 15 Eylül 2005 13:01 • #485096
    ahhaahhaaah !! :D:D:D
  • ordabiyerde • 15 Eylül 2005 13:18 • #485099
    ya neyse ben daha fazla muhattap olmuyorum .. bu tripler seni de bozar bi gün topicin içine z.çtn o ayrı tabi
  • Goldtop1957 • 15 Eylül 2005 13:19 • #485100
    Bilakis....Rock çıkış noktası gereği içinde siyaseti barındırı. Ama doğasıyla taban tabana zıt ülkücü kesimin oyuncağı oluyorsa aman diiim....

Bırakın, siyasetin değil ama toplumsal muhalefetin aracı olsun rock müzik. Esas korkulması gereken ise, zamanında ABD hükümetlerinin yaptığı gibi toplumsal muhalefeti sindirmek amacıyla pofpoflanan, gaz verilen, kapitalizmin nimetlerinin (!) önüne sunulduğu bir "uyuşturucu" haline gelmesidir ki son yıllarda plak şirketlerinin en çok para kazandığı, alakasız kimselerin bulaştığı, Unkapanı sektörünün bile baş tacı ettiği müzik türü haline gelmesi korktuğumun başımıza geldiğinin göstergesidir.
  • ordabiyerde • 15 Eylül 2005 13:29 • #485103
    işte böyle bi cevap beni çok mutlu eder .. benim de anlatmak istediğim bu çünkü..bi elinde sigara bi elinde kola umrunda mı dünya:)))
  • gokcen • 15 Eylül 2005 20:28 • #485121
    haluk levent,mor ve ötesi falan filan...
    hepsi bunu yıllarca yaptı...kimse rahatsız olmadı...
    eeee şimdi problem ne??
  • nazmiyyeaah • 16 Eylül 2005 10:26 • #485144
    Ana Soruya cevaptır:
    caNım arkadaşım garajın kir pas yağ kokan sevgili üyesi:)))

bak şimdi sana ne sorucam?

senin dinlediğin yabancı birçok grup haçlı kolyeler takıp isa figürlü dövmeler yapıp satanzimle ilgili (hani siyaset bi yana, dini bile sokuyolar demek istiyorum)nameler güfteler yaparken, che'li orak çekiçli gamalı haç'lı tişörtler giyerken adını anmak istemedğim gruplar Türklere karşı küfür düzerken sen de bunları dinlerken sorun olmuyo da, Türkiyedeki faşolar böyle vatan millet sakarya edebiyatı yapınca mı dokunuyo?

ha dediğin tutarsızlık için ben de seninle hem fikirim: vaktiyle siyah tişörtlü uzun saçlı erkekleri dövenlerin de rock yapması... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor insana...

pehhh... saçma durumlar.

ASİLİK ASALETTİR
  • punk_girl_punk • 17 Eylül 2005 00:20 • #485183
    yaw siyaseti bulaştırmadıkları bişey kaldı mıki?
  • düşyılmaz • 17 Eylül 2005 01:41 • #485187
    siyaseti kendisi bulaşıktır zaten her şeye
  • ordabiyerde • 21 Eylül 2005 00:30 • #485629
    iyi de abicim ben onları dinnemiyorum ki :)))
  • hic_yoktan_iyi • 21 Eylül 2005 00:44 • #485633
    ktulunun yazdığı yoruma katılıyorum bana söylermisiniz barışa rock organizasyonu nedir?bir tane türk bayrağının olmadığı her tarafta kızıl bayrağın olduğu sol propogandadan başka bişey değil daha çok şey yazarımda gerek yok bu arada ülkücüleri filanda savunmuyorum zaten bir şekilde hangi tür olursa olsun siyasetin müzikle karıştırılmasına karşıyım...