-
işte bahsettiğim bu kendini beğenmişlik kaçınızın müzik hakkında bilgisi yeterince var eleştirirler eleştirmek normal ama müzik değildir diyemezsin ona göre metal den daha müziktir.senin için hiç bişey ifade etmez ama rapin hiphopun müzik olup olmadığına sen karar veremezsin.nerden biliyosun müzik hakkında bilgileri olmadığını hepsiyle tek tek tanıştınmı bende o zaman diyorum ki metal müzik değildir.
-
Ritmik olarak tükürerek ve osurarakta müzik yapabilirsiniz. Bunu sevebilirsiniz veya sevmeyebilirsiniz. Sanat böyle bir şey sanırım. Kimisi küfreder , kimisi ise çok sever. Ama rap'le uğraşanların çoğunun müzik hakkında bir şey bilmemesi müzik olmadığı anlamına gelmez (Kaldı ki ben de saygı duymam bir müzik türü olarak rap'e). Çünkü eğer bu mantıkla gidersek , greenday dinleyip kendini metalci ilan eden tipler yüzünden "metal de müzik değildir" denilebilir , ki bu da baya abes olurdu.
-
sakin ya neden bu kadar sinirleniyosun kuyruk acını çok belli ediyosun hakkaten sen neymişsin böyle hangisi müzik hangisi değil kimin yazdığı saçma kiminki güzel karar veriyosun özür dilerim bundan sonra bişey yazmadan önce sana sorucam saçmamı değilmi diye
-
Rapçiler mi laf atmıyorlar. Anılarımı bi anlatsam hiç konuşmaya gerek bile olmaz. Hadi gidin işinize ya! Bırakın ne halleri varsa görsünler...
-
Bana atan (atabilen) çıkmadı şu ana kadar. Atanları da "rapçi" olarak değil "insan müsveddesi" olarak sınıflandırırım.
-
sana emir vermedim herhalde.olayı kavga boyutlarına sürükleme.yazıyorsun dedim yazma demedim.
bu yorumda çok sallamasyon olmuş.
-
Ama rap'le uğraşanların çoğunun müzik hakkında bir şey bilmemesi müzik olmadığı anlamına gelmez
yazdıklarımdan nasıl böyle birşey çıkardın :) dediğim şudur varsa bilgisi olan çıksın anlatsın şu hiphop,lolipop olaylarını...ya da uzatmasınlar.
-
Ben hip hop ve Rap i palyaçoluğun ayrı bir çeşiti olarak görüyorum. Kıçlarından heran düşecek şalvar pantolonlar, Hep birbirinin tekrarı 3 - 5 tane hareket. Bir org ritmi üzerine konuşmalar. müzik bukadar basitbirşeymi diye isyan ediyorum. Birde kalkıp bunu savunuyorlar işte ozaman çıldırıyorum.
-
Bak ne diyeceğim.
Onlari bunlar, şunlar düşünebilirlerki metal parçaların çoğunda böğürmeler mevcut. Ne anlıyorsunuz gibi bir soru geliyor aklıma. yanlış anlaşılmasın ben sormuyorum. Aklıma geliyor sadece :)
"Brutalmış :)" adamlar sadece bağırıyor (böğürüyor da denebilir) diyenler günümüzde çoğnulukta.
-
İyi bir Heavy Metal dinleyicisi o dediğin sadece böğüren tiplere karşılar zaten onlar arada gezinen fasülyeden metalci, müziğe hiçbirşey katmayan yozlaştıran kişiler bunlar.. Unutmaki Dünyanın en iyi slowları herzaman Rock ve Metal slovları olmuştur. Heavy Metal çok zengin bir türdür 30 dan fazla türü mevcuttur. böğürenlerde bunlardan birtanesi, geneli kaplamaz. Ama Rap te ABD dede aynı her yerde aynı sadece bir tür.