-
Dinlediğim müzik 3 4 kere alt alta ağaç gibi tarzlara bürünür. Metal -> Death Metal -> Melodic Death Metal... Belki aralarda da vardır. Rock ve Metal gibi böyle zengin bi kültüre sahip mi rap. (Rap müzik demiyorum bak sadece rap. Bazı bilgisiz rapçiler onu rape yazıyor ama rape nin tecavüz etmek anlamına gelmediğini bilmiyorlar işte.)
Bana rapi ayırsanıza böyle bişey rap diyin ya (Türkçe rap kabul değil) bırakın ayırmayı..
-
pantera brutal yapıyordu, kirk hammett brutal back vokal. hadi bunları bırak venom var adamlar metalin babalarından bunlara da fasulyeden mi diyeceksin..
-
Ben hip hop ve Rap i palyaçoluğun ayrı bir çeşiti olarak görüyorum. Kıçlarından heran düşecek şalvar pantolonlar, Hep birbirinin tekrarı 3 - 5 tane hareket. Bir org ritmi üzerine konuşmalar. müzik bukadar basitbirşeymi diye isyan ediyorum. Birde kalkıp bunu savunuyorlar işte ozaman çıldırıyorum.
bencede giydikleri kıyafetler çok abartılı ama yaz sıcağında bile siyah giyinip iğrenç görünmek için yıkamadıkları pis saçlarıyla sokakta gezen genzinden sürekli garip sesler çıkartan adam mı abartılı değil
-
olayı kavga boyutuna taşıyan benmiyim senmisin hala aklınca laf sokmaya çalışıyosun.
-
bencede giydikleri kıyafetler çok abartılı ama yaz sıcağında bile siyah giyinip iğrenç görünmek için yıkamadıkları pis saçlarıyla sokakta gezen genzinden sürekli garip sesler çıkartan adam mı abartılı değil
hadi baksana sen o zaman rapçilerin o bol pantoların içini iki üç kişi girip grup sex yaptığını da söylersin...
-
biz burda kimseye emir vermiyoruz.laf sokmak senin yaptığına deniyor.ben rapçilere seslendim sana değil.yoksa kendileri yüz bulamayıp seni mi tuttular avukat olarak?
metalciler hakkında demediğini bırakmamışsın ama birde üstteki mesajlarına bir göz at, nasıl kendinle çeliştiğini gör...
-
Hearse Ya sen nekadar bilgisiz adamsın sen git önce Kirk Hammet in ne iş yaptığını öğren ondan sonra yaz. Senin bu yaptığın Başbakanın adını bilmemek gibi birşey. Birde kalkmış adam eleştiriyorsun.PANTERADA VENOM da brütal vokal yapmıyor. Bunlarıda öğren. Sana önerim bol bol dergi oku, Heavy Metal ile ilgili başka siteler var oralara gir yorumları falan oku kendini geliştir.
-
Abi bırak rapçilerle atışmaya gelmez. Atışmaya başlayınca bunlar azıtır. Köpek kovalamış gibi konuşmaya başlarlarsa o çok eleştirdiğimiz özentiler bile melek kalır yanlarında. He bir de atışırlarken buna da müzik derler o zaman pöhh oluruz. Boşverin cevap vermeyin.
-
8 yıldır dinlediğim gruplar hakkında bırakta biraz bilgim olsun.
1-) kirk hammett metallica grubunda lead gitar/brutal back vokaldir.
2-) panteranın I'm broken şarkısı dinle (o adam sana göre tabi, böğürmüyorda ne yapıyor he? clean vokal mi o şimdi? )
3-) venomun resurrection albümünü komple dinle.
4-) daha brutal yazmayı bilmiyorsun
ben dergi okumam.çünkü haberleri dergilerden önce ben alırım.forum sitelerindeki yazıları dikkate almam çünkü orda senin sallayan çok insan oluyor.
brutal vokalin amacı sadece şarkıyı vahşileştirmek için kullanılır.illa da chris barnes gibi yapılacak diye bir şey yok.
sen önce kendi kafanda çöz olayı sonra git dergi oku.bana nasihat verme.
-
Ben sana pantera veya Venom kötü gurup demedim ki, bunu nereden çıkardın anlamıyorum. İyi yorumlanan brutal vokalleri bende dinlerim ama bazı tipler var ne melodi var ne ruh böğürüp duruyorlar ben bunlardan bahsediyorum. benim yazdıklarımı birdaha oku Ben Metalin lehinde yazıyorum alakasız tipleri eleştiriyorum müzik yapıyorum diye hayvan gibi anıran tipler var onlardan bahsediyorum müziğe zarar veren tipleri söylüyorum. Venoma veya Panteraya dandik diyen adamla tartışmanın anlamı olmaz zaten.