Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hip hop ve rap hakkındaki dusunceleriniz..

• HeArSe • 12 Nisan 2007 21:47 • #525639
    bende zaten sen dandik dedin demedim :).brutal konusunda söyledim.yani brutal illa hayvan gibi böğürmek değil.senin söylediklerin sanırım grindcore,gore yapanlar.

keşke aklındakini mesajına da yazsaydın.çünkü sen sanki bütün brutal yapanları kötüler gibi bir mesaj yazdın :)
  • NeGüZeL_İsTnbL • 12 Nisan 2007 21:57 • #525640
    hip hopu rapi bıraktınız yiyişin bakalım :S
  • baltalı ilah • 12 Nisan 2007 22:04 • #525643
    Mesela Moonspell- Fernando Riberia zaman zaman harika tonlara çıkıyor. İşi bilen adam rahatsız etmiyor. Testamentin vokalisti süper böğürüyor ama rahatsız etmiyor. Çünkü adamlar gerçek müzisyenler.
  • baltalı ilah • 12 Nisan 2007 23:33 • #525652
    Arkadaş yanlış anlamış o yüzden konudan saptık. Nerde kalmıştık.
    Geçenlerde teknosadaydım rap mi Hip hopmu tam anlayamadım. Bir şarkı çalıyordu, Saxon gurubunun bir şarkısının üzerine bir konuşma metni yazmış konuşuyordu güzelim şarkıyı katletmiş. Adamlar Hevy Metalin en güzel eserlerini araklayıp katlediyorlar.
  • syarar • 12 Nisan 2007 23:35 • #525653
    Abi bırakın güzelim beynimizi daha güzel şeylere yoralım kim ne isterse yapar ya.. Dünyada savaşlar oluyor.. İnsanlar insanları vuruyor onu düşünmüyoruz da bir iki çocuk çalıntı ritimlerin üstüne konuşuyor diye mi düşünüyoruz.. Bence zaman kaybı!
  • sandiago ramon • 12 Nisan 2007 23:58 • #525655
    kesinlikle ikilemlerdeyim!ne gibi hiphopun o asi başkaldırışını o sokak ritimlerini fazlaca gerçekçi buluyorum!ha yurt içi gruplara alışmak sahiden zor!ama bir jay-z veya bir eminem bence müthiş yapıyolar!zaten hedefim birgün birplak şirketi kurmak......
  • tolqing • 13 Nisan 2007 00:32 • #525662
    arkadaslar cok garıp ya neden herkes bu kadar ofke dolu rap muziğe ya da diğer grup diyim metal dinlerler,rapcilere,şimdi bazıları demiş ki rap müzık güya eleştri uzerine kurulmus ama tonla altın takıyolar ya da neyse...bence cok dogru ama su ana kadar hangi muzisyen para ve sohretı bulunca bırden butun ruhiyatlarını satmamıstır?tabi ki bir cok ornek var boylee olmayan (alternatif insanlar ya da gruplar), ama bıraz bı tarayın hafızanızı mesela ozzy osbourne şimdi aklıma o geldi,herkes para pul derdıne dusmus zaten daha birçogu da oyle

sonracıgıma ulkemizde dogmamış baslamamıs olan tonla muzık turu var ozaman bız sadece turk halk muzıgı ve klasık turk muziği dinleyelim ozaman

baska bı nokta konusmak istediğim müzıkalıte olarak metal,punk,rock vs.
    muzıkle rapi kıyaslamaya calışmanız hatta yarıştırmanız hehehhe cok sacma cunku coook cok farklılar arkadaslar siz niye elmayla armutu karsılastırıyosunuz kı?hadi rap kulturunden cok fazla anlamamam ama metal muziği mesela jazzla ya da popla kıyaslasam ne kadar sacma olur? cevap: çook sacma olurr!!

metal muzık bence de rap ten daha cook daha zengin ama bunun nedeni bilmem milyon tane metal turu olması değil bence ne bilim power metal gotic metal nu metal ....(bu kavram kendı içinde zaten yeteri kadar sacma bırakın orda kalsın)
    neyse son olarak rap hippop ya da diğer türler:amanınn düşman geliyoooo edasından kurtulalım bence arkadaslar her iki tarafında iyileri kotuleri var dunya uzerindeki her varlıkta ve olayda oldugu gibi
  • baltalı ilah • 13 Nisan 2007 01:19 • #525664
    Ozzy Osbourne nin Para derdinde olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı bu yıl OzzyFast i parayla yapardı. Ama o bütün karşı çıkmalara rağmen girişi ücretsiz yaptı bu yıl. Bir çok ünlü gurubun yanında amatörlerinde tecrübe kazanması için onlarıda davet etmiş OzzyFast e.
  • Dead Contess • 14 Nisan 2007 12:49 • #525708
    ya ben onları kaale almıyorum bile.bu kadar iğrenç olamaaaaz...dinleyemem açıkçası hayatta..ne tarz müzik dinliyorsunuz denildiğinde rap veya hiphop diyeneler gerçekten bu bir müzik mi yaa???