-
e böğürmek sanatsa konuşmak da sanattır.. sıkıyosa mı? brutal vokal yapıyorum ben :)
http://www.myspace.com/kedikumu burdan sesimin kuvvetini görebilirsin :) madem rockersın ve rocka saygı gösterilmesini istiyosun sen de rap e saygı göster ok?
-
kusura bakma ama annen olmaya ne yaşım ne de fiziksel özelliklerim el vermiyo :) brutal vokal konusundaki cevabımı yukarıdaki mesajımda verdim. eğer msn vermek istiyosan da özel mesaj yoluyla atabilirsin :) ama burda daha fazla uzamasın bu konu mümkünse..
-
iidir abilermiz
-
bögürmekte bir sanattır anacım.sıkıyorsa bir bögürde sesinin kuvvetini görelim.madem rock hakkında böyle konuşuyorsun bende rap hakkında öyle bir konuşurum ki
Bak adam brutal yapıp rap'i savunabiliyor sen doğaçlama rap yapabilerek mi kendine
rocker'm diyebiliyorsun eğer dediğin mantıkta ilerleyeceksek?
-
Ya herkes şaşırmış burda,ne alıp veremediğiniz var yani rap ya da rock ne farkediyor ki her ikiside sosyal adaletsizlik,barış,eşitlik gibi temaları işliyo(50 cent gibileri hariç tabi) her yerde yeterince kavga ve şiddet var bari müzik birleştirici olsun.
-
Çok neşeli buluyorum bu müziği:D Dinlememe sebebim bu.Hakkaten ama ritmleri falan çok neşeli değil mi?
-
Hıı!! ne demezsin rapçi bi kardeşin olsaydı ve capoeira antremanlarını rap ve hip hop müzik eşliğinde odanızın ortasında yapsaydı napardınız?
Tabii ki benim gibi döverdiniz?
-
dayı kusura bakma garmes kabul etmiyorsun eş-dost dışından da buraya yazıoyrum merak ettim.Jody Breeze dinler misin? :S
-
aynı şeyleri yazmaktan bıktım hiç birinizin adam akıllı oturup rap dinlediğini düşünmüyorum niçin bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz bunu hiç anlamış değilim..birisi çıkar rap müzik türü değil der!müzik türünü sen mi ayırıyorsun insanları yeterince böldünüz rapçi rockçı diye böyle yapınca elinize ne geçtiğini bir türlü anlamış değilim!rap te anlamsız cümleler yok aksine anlamlı cümleler var eğer dinlemiş olsaydınız bilirdiniz bilmeden yorum yapmayalım rap bir müzik türüdür..müzik türünün ne olduğuna kimsenin karar verebiliceğini sanmıyorum sonuçta evrenseldir ve en önemlisi bir sanattır...!
-
Rap ve Hiphop'a bir garezim yok ama bu mesajını eleştirmek isterim;
Post-modern sanatta sanattır.Ama post-modern müziğe, müzik demek için bin şahit ister.
Ve evrensel olması bir açık kapı değil."Müzik" evrenseldir.Bir sanata hakaret etme cesaretini kimse gösteremez ama bu onu kafadan müzik yapmaz.
Müziğin ne olduğuna herkes karar verebilir.Her melodi müzik değildir.O zaman birbirimizi çaldırıp dururduk.