-
tek rapçi 50 cent değil..
-
bildiğim kadarıyla RAPin acılımı 'ritmic american poetry' dir ve kökeni amerika kıtasındaki zencilerin köle muamelesi gördüğü zamanlara dayanır,
ilk basta sosyal içerikli sözleriyle zencilerin tepkilerini dile getirmelerine yardımcı olan tür zamanla bu hale gelmiştir,yazık hersey yozlasıyo işte..
bu yüzden bende özüne saygı duyarım ama dinlemem,hosuma gitmez..
ne söylediğini anlıyosun ne müzik var,ooh daya bilgisayardan ritimleri oldu bitti (:
-
RAP belki doğuşu bakımından gerekli bir müzik türü olarak doğmuş olabilir ama kendimi bildim bileli kulağıma birtürlü hoş gelmedi bu tür..
-
rap bence saçmalık kimisinin aklı kızda arabada kimi de kendi çapında düşüncelerini belirtiyo millette aptal aptal izliyo...
-
4. sınıfa giderken dinliyordum rap hip hop falan. sonra ablam bana kendi dinlediği müzikleri dinletti o günden sonra rapin bir müzik olmadığına karar verdim hip hop; çok özentisi olduğu için bana çok itici geliyor=)
-
sıradan...
-
gereksiz bi müzik türü (müzik olarak kabul edebilirsek tabi)
-
müzik türü demeye bile gerek görmüyorum
-
sAtOoOo nun ne gibi bir yorum getirdiğini okuyamadım silinmiş rica etsem daha uygun bir şekilde tekrarlar mısınız?
-
Hip hop eşittir medya maymunluğu...
Rap'e gelince müzikten bile saymıyorum.
Çünkü adamlar da bir çaba, bir emek, bir alınteri ,hiç birşey yok!!!
Adam çıkıyor sahneye, anam gibi vır vır konuşuyor sadece.
Sonra ben müzik yaptım, sanat yaptım , sanatçıyım diyor.
Biz bir gitar çalmak için yıllarımızı veriyoruz. Bu müziği gerçekten emek vererek yapanlara haksızlık değil de nedir???
Buna saygı duymamız gerektiğini düşünenleri de anlamıyorum.