-
saygı duymamaz gerekir çünkü müzik kategorisi içinde yer alıyor.. aslında saygımız hip hop ya da rape değil müziğe..
-
senin mantığınla ilerleyelim o zaman:
"ben rock ı müzikten bile saymıyorum..
çünkü adamlarda kulağa hitap eden en ufak bişey yok!
adamlar çıkıyo sahneye, biri gitardan cayır cuyur sesler çıkarıyo, biri takır tukur davula vuruyo, biri de dana gibi böğürüyo sadece.
sonra ben müzik yaptım, sanat yaptım, sanatçıyım diyor.." nasıl oldu?
ayrıca o adamlar senin anan gibi vırvır konuşuyo sandığın şeyi yapabilme seviyesine gelebilmek için ne kadar uğraş veriyolar biliyo musun? sagopa kajmer in ya da ceza nın bir şarkısında yazdığı sözü hangi rockçı yazabilir? doğaçlama şarkı söyleyebilen ve ortaya gerçekten anlamlı şeyler çıkarabilen kaç rockçı var? karalamak için karalamayalım.. "çevremdekiler rap iğrenç diyo öyleyse rap iğreçtir!" deyip ondan bundan duyduğumuz çamur atma teknikleriyle rape hakaret etmeyelim..
-
Ben sadece gerçekten müzik yapanlara saygı duyarım okeyto..
söylediklerimi tekrarlamak istemiyorum,adamların tek yaptığı şey konuşmak...
-
peki bişey sorabilir miyim gerçekten müzik yapmak nedir?
-
tamam ben de onu diyorum işte, rockçıların tek yaptığı şey böğürmek.. tekrar etmiyim aynısını..
-
gerçekten müzik yapmak;birşeyler üretmek,bi enstürman çalmak, emek vermektir.böğürüyor dediğinide herkes yapamaz ancak konuşmaya gelince 7 yaşındaki çocukta yapar,70 yaşındaki dedemde..
-
tamam ben de onu diyorum işte, rockçıların tek yaptığı şey böğürmek.. tekrar etmiyim aynısını..
bögürmekte bir sanattır anacım.sıkıyorsa bir bögürde sesinin kuvvetini görelim.madem rock hakkında böyle konuşuyorsun bende rap hakkında öyle bir konuşurum ki .......neyse.sonuç itibariyle rocker'm ve rock'a saygı göster ok?!
-
salak saçma sapan bişe o yaaa allahm onnarı dnleyenlere akıl fikir wer sen yazııkk acıdım şimdi bak [züü :D:D
-
aynen katılıyorum..
-
Sakin olun!Birbirinizin kalbini kırmayın!
Üç beş gün sonra geberip gidecez zaten...