Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Atam izindeyiz (muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut)

• Single_FACTOR • 9 Ağustos 2006 00:09 • #508715
    Ne haddimize zaten o konuların uzamanı varken...
    Ayrıca tekrar yazıyorum hoşunagitmediği için o kelimeleri de silmişsin;
    Ehli olduğun konuşarı Silmeyip doğrusunu yazarsan biz de nerede yanlış yaptığımızı öğreniriz, Yoksa bu kadar siyasi mesaj içinde bana karşı bir tavrın varmış gibi duruyor yaptıkların .)

NEYİN SİYASETİNİ YAPMIŞIM AÇIKLA!!!!
    (ya da gene yaptığın gibi kaçarak bu mesajı da sil.)
  • kkurt • 9 Ağustos 2006 05:45 • #508745
    bu siyaset yapma yapmama ayrımı biraz keyfi olmuş.
    aynı şekilde benim mesajım da silinebilirdi bu siyaset yapmak sayılıyorsa.
  • narkozz • 10 Ağustos 2006 02:33 • #508886
    çok güzzel olmus
  • Drive-MAN • 10 Ağustos 2006 17:20 • #508940
    bende katıldım hepınıze
  • Drive-MAN • 10 Ağustos 2006 17:21 • #508942
    en yuksek fıyatlı benzın bızde naber
  • Drive-MAN • 10 Ağustos 2006 17:26 • #508943
    abı osmanlıya laf atarsan bozusuruz ıste uretımden anladıgınızın ne oldugunu anlayamadım adamlar bısuru camı yapmıs kısın sıcak yazın soguk oluyo kopru yapmıs cesme yapmıs daha bırsuru teknolojısı yenı yenı acıklanmaya calısılan bırcok eserlerı var ne yapmalarını beklıyodun o cagda f-16 mı yapcaklardı
  • kkurt • 10 Ağustos 2006 17:29 • #508945
    o cagda f-16 mı yapcaklardı

1600'den sonra hiçbirşey yapmadılar. boşa geçmiş 300 sene.
    ondan önce yaptıkları da çok işe yarar şeyler değil.
  • thief123 • 10 Ağustos 2006 17:30 • #508946
    Ülkücülerin hazırladığı videolardan biri daha.Ama içinde anlamlı mesajlar da yok değil.

ülkücü komisint bilmem ne bilmem ne diye ayrım yapmayalım lütfen bu ülke hepimizin zamanında hep birlikte düşmanla savaşmışlar şimdiki hala bakın kendimizle savaşıyoruz..
  • TurkishMetal • 10 Ağustos 2006 17:39 • #508948
    Herşeyi biraz abartmıyormusunuz.Herşeyin kötüsü bizde bir herşeye layığız ağlağız dolandırıcılar bizde.Bence bu laflarla kendimizi olmadığımız kişiler gibi gösteriyoruz.Cahilin bile ağzında türküz abi buluruz bi yönünü,abi türk yapmış bozulur tabi.Ben bu lafları söyleyenlere çok kızıyorum açıkcası.Söyledikleriniz öyle yerlere geliyoki tekerleği bulanda türk değilmiş abi.Elektriğide ecnebi buldu.Biz neyi bulmuşuz gibi laflar benim çok sinirimi bozuyor açıkcası.Garip şeyler de olmuyo değil tabi ki.Her ülkede ne kadar pislik varsa bizim ülkemizde de o kadar var.Misal isviçre Türkiye milli maçı.Adamlar olay çıkardılar orda 90 dk bitti bütün medya kamerasını kapattı.Bizimkiler olay çıktı soyunma odalarına kadar girdi.Fifa ya görüntüleri veren türk medyasıdır.Yapma işte niye veriyorsun.Adamlar ondan sonra sana barbar derler tabi.Bizim bildiğimiz tek iğrenç semt sarıgazidir dünyanın en pis yeri ise harlemdir.Zencilerin durumunu oraya giden biri anlatmadan anlayamazmışız bende sonradan öğrendim.Herşeyin berbatı bizde değil yani.

Atatürk gibi bir öndere sahiptik.Bu tüm dünya milletlerinden üstün kılar bizi.
  • Drive-MAN • 10 Ağustos 2006 17:39 • #508949
    kendı yorumun abı adamlar 3 kıtaya hukmedıyolar yanı dunyanın super gucu olmuslar ama yınede herkes hosgoruyle davranıyolar tarıhı tarıh dersınde degıl bızzat arastırarak bırcok farklı kıtaplardan okuyarak ogrenmıs bı ınsan olarak senı de tarıhımızı okumaya ve bı takım olayları mantık suzgecınden gecırıp bıdaha dusunmeye davet edıyorum evet 1600 lu konularda haklısın daha dogrusu sunu 1700 yapalım gerılemenın baslaması bu cok dogal bunun da bırcok sebebı var merak edersen uzun uzun konusabılıız