Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Özenti "Metalci"ler

• DreaMorReaL • 14 Kasım 2006 07:27 • #517246
    arkadaslar nefret ediyorum yaa cidden.müzigi müzik die dinlemeyip sacma sapan amaclara saptiranlari anlamiyorum.arkadas metal baskaldiristir.Eger saglam metalciysen tipinden kiligindan önce kafandaki hedefleri gerceklestirmektir.istedigin yasam tarzini uygulamaktir.ama bu kilik kiyafet degildir.bunun aciklamasini burda yapmiyorum.bu özentiler hakkinda elestiriniz varsa karalayin,eger amaciniz can sikintisindan bana abus abus seler yazmaksa ugrasmayin benide ugrastirmayin
  • vovin35 • 14 Kasım 2006 11:59 • #517252
    Özenti

metalci değilim ama gerçekten metalci olmayı isterdim
    benim psikolojim sert müziğe elverişli değil böyle metal tarzı şeyleri bünyem kaldırmıyor
  • Black_Haze • 14 Kasım 2006 12:19 • #517253
    Özenti

benim anlamadığım bu gothicler kimlerden özeniyor böyle palyaço gibi giyinmeyi? yani hakkaten ezik duruma düşüyorlar toplum içinde..onların yüzünden ne adam gibi siyah giyiyorum nede ayakkabı.
  • tolqing • 15 Kasım 2006 03:41 • #517285
    Özenti

zaman arkadaslar biraz zaman verin ozenti olarak gordugunuz zatlara onlarda giyimin kusamin ne kadar gereksiz oldugunu onemli olanin beyin oldugunu anlayacaklar....ayrica baska bisey daha var ki daha onemli,kimsenin kimseyi ozenti olarak isimlendirmeye hakki yok!

hepiniz bi zamanlar bazi seylere ozenerek metal muzik dinlemeye basladiniz cunku,birakin onlarda zamanla farkina varir ne dogru ne yanlis.hem size ne ki milletin kiyafetinden makyajindan allahim yaa
  • Rock_forever • 15 Kasım 2006 13:15 • #517290
    Özenti

nice idea men....
    nice...
    +1000
  • Black_Haze • 15 Kasım 2006 14:07 • #517293
    Özenti

ben o dediklerinin dışında kalıyorum kusura bakma...ne kıyafetim ne konuşmam ne de çevremdeki insanlara davranışım değişti..ben çevremde düne kadar türk pop müziği dinleyen insanların birden metal müziğe geçip;
    -hey burdayım bakın simsiyah giyindim ayağımda converse im var makyajım kopkoyu
    der gibi ortalarda dolaşmalıra uyuz oluyorum (aslında içimden öldürmek geçiyor ama neyse)...ve böyle yapanların ajdardan farkı da yoktur benim gözümde..
    yani dün b*ktu bugün koktu hesabı.
  • mustin • 15 Kasım 2006 14:54 • #517294
    Özenti

iyi de adam doğru yolu bulmuş kendince.her değişene dün bişeydi bugün bişey oldu diyemessin ki.yukarda denildiği gibi onlar zamanla aşacaklar özenti halleri.yaşayarak doğruyu bulacaklar başkalarının eleştirileriyle değil.
  • Black_Haze • 15 Kasım 2006 15:41 • #517296
    Özenti

ya doğru söylüyorsun ama bazı insanlar neden punk veya metal dinlemeye başladığı zaman kişiliklerini değiştiriyo...niye evde ayrı dışarda ayrı kişilk takılıyorlar.(herkes için demiyorum)
    hak yolunu bulmaya çalışırken b*k yoluna düşmesinlerde.bana uzak Allah'a yakın olsunlar ne diyim başka 19-20 yaşındaki insanlara da doğruyu ben göstercek değilim..
  • mansons pain • 15 Kasım 2006 16:26 • #517300
    Özenti

peki sen bi insanın evde nasıl bi kişilik takındığını nerden biliyosun bu durumda senin bazı çok samimi arkadaşların da bu furyaya kaptırmış kendini bu durumda sen onlarla nasıl arkadaş olabiliyosun dahası nasıl ÖLDÜRMEDEN durabiliyosun yok benim öyle yakınlarım diyosan milleti mi takip ediyon evine kadar ayıp değilmidir bu yaptığın CEVAP VER cık cık kınadım seni
  • DreaMorReaL • 15 Kasım 2006 16:26 • #517301
    Özenti

black_haze sonuna kadar katiliyorum sana...simdi yukarda yorum yapan arkadaslara soruyorum hiçmi hayatlarinda birini gördükleri zaman ulan amma özenti insan demediler?evet hepimiz özendik,herkes özenir ama özenmek ayri özentilik ayri.insanlar biseye özenerek hayatlarini çizerler ama baskalari gibi yasayarak çizerse o özentidir.etrafta çok görüyorum.hepsinin cani cehenneme.özenip rap dinlemek ayri bol bol dallamaca seyler giymek ayri.özenip metal dinleme ayri,özentilik yapip saclari abus yapip komple siyah giyinip farkli insan olma ayri