Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Özenti "Metalci"ler

• DeadMoonRising • 17 Kasım 2006 23:00 • #517471
    peki özentiler neye özenirler(metal özentileri)

tartışmak değil amacım:)
    bu şöyle bi durum..nasıl ki gazateler felan doğudaki köylere şehirlerden geç gidiyorsa bu goth akımını da insanlarımız geç farketti..saptırıldı..punk gibi aynı..punk olan varsa bilir..ahah yoksa bu goth,taaaa orta çağ'a ait bi durum ne iki senesi ahahah..
  • vikings • 17 Kasım 2006 23:21 • #517476
    bu konu hakkında son yorumum...

ezik insan psikolojisi..haze'cim bak kabalaşmanın mantığı yok

bunlar yanlış yorumlar :) inanmayın

joe satrinaniye

kendimden utanıyorum :) klavyem sürştü pardon..

blues ya da caz yapan bi çok insana özenen insanlar var,yok değil..ha ama fark var...bu özenmek değil örnek almak

kendin söyledin işte örnek almak keşke herkes örnek alsa.

ville valo kesinlikle dünkü bebedir saydığın isimern yanında lakin işini bilerek yapan biri o da ve piyasa..söylemek istediğim bu..

ville işini çok iyi yapıyor :) bam margera olmasa o bugünleri görebilirmiydi acaba.

eğer bir insan kendine metalciyim diyorsa önce rahat olmalıdır.aptal aptal triplere girip milletin göz zevkini bozanlar bu konun ana başlığıdır.
  • amylynnlee15 • 18 Kasım 2006 00:48 • #517484
    Özenti

hepimiz diyoruz simsiyah boyanarak gotik olunmaz. bu doğru da yapanın amacı gotik olmak gotik olduğunu göstermek değil dikkat çekmek kendini belli etmek falan yapanlar da belli işte liseliler veya o yaştakiler. the nightmare before christması havalı bi marka(!) zannederler simsiyah boyanırlar falan ama bi işe yaramaz iki laf etsen hatta konuşmana gerek yok görsen anlarsın çünkü gotik makyaj türü veya onun gibi birşey değildir onu içinde hissetmen gerek. ondan sonra bırak o havalı havalı dolansın tikilerden nefret ettiğini söylesin nasılolsa bir gün vazgeçecek başka bişey moda olunca onu yapacak o da onun hayatı
  • cthulhu88 • 18 Kasım 2006 02:49 • #517487
    Özenti

Eh benim gözümde ray charles'dan bihaber olmaması da yetiyor.Dinlemesinden çoktan geçtim :)
  • DeadMoonRising • 18 Kasım 2006 17:07 • #517501
    bu konu hakkında son yorumum...

e sorun ne arkadaşım o zaman..aynı şeylerden bahsediyoruz!
  • medussa • 21 Kasım 2006 10:54 • #517681
    Özenti

ARKADAŞLAR YA MAL MISINIZ? METAL DİNLEMEK İÇİN İLLA SİYAH GİYİNİP DEPRESİF TAKILIP ABUK SABUK MAKYAJLAR MI YAPMALIYIM BENCE ÇOK SAÇMA METAL BİR BAŞKALDIRIDIR DOĞRU AMA SADECE BİR MÜZİKTİR GİYİM TARZI YA DA BEYİNSEL BİR DÜŞÜNCE DEĞİLDİR SEVERSİN DİLERSİN SIKILIRSIN DİNLERSİN.YA DA NE BİLEYİM KAFAN BOZUKTUR DİNLERSİN BU KADAR...
  • dark_ambient • 21 Kasım 2006 12:24 • #517684
    Özenti

çok yanlış düşünüyorsun medusa..
    Metal sadece müzik demek değildir. Metal müziğin felsefesi denen birşey var hiç duymadın mı
    sen sadece dinlemiş olmak için dinliyorsun ozaman anladığım kadarıyla
  • donald_cobain • 21 Kasım 2006 15:11 • #517688
    Özenti

ya abi özenti veya değil ne farkeder hiç takımyorum banane kimin ne amaçla dinlediği ben dinlediğim şarkıyı hoşuma gidiyor diye dinliyorum varsın başkası hava atmak için dinlesin banane sanane onane şuna ne buna ne şunlara ne bunlara ne.
  • cthulhu88 • 21 Kasım 2006 15:14 • #517689
    Özenti

Metalci sözünün tırnak içine alınması beni alakadar etmez ama şu başlığı görünce bir an aklıma tüm metalcilerin özenti olduğu geldi :P ya da metalci özentiler olduğunu varsayarsak aynı anlama mı çıkar :P Saçmalıyorum lan herhalde :) ama bu sefer de metalci ddiğin özenti olur ibi bir yasa geldi aklıma :P Kafa güzel...:)
  • cthulhu88 • 21 Kasım 2006 15:15 • #517690
    Özenti

Keşke laf atılan kişiler de gelip burda fikirlerini söyleselerdi :)