-
Özenti
bence de;metalcilere özenti diyenler ön yargılarından kurtulamamış boş varlıklar...ya da farklı duyguları ve olayları kaldıramayan tek düze insanlar...
-
peki özentiler neye özenirler(metal özentileri)
o zaman grindcore ve black metal dinleyenlerin hepsi hapiste olması lazımdı. hiçbirşey bilmiyorsun konuşma boşuna
grindcore ve black metal yapan herkes hapiste mi ki de dinleyenler de hapse giriyo?
-
puahah.. onlar satış politikası için öyle yapıyorlar sen daha bunun farkına varamadınmı? normalde o insanlar dalak böbrek kesmiyor merak etme. işte özentilik onların kliplerinde konserlerinde yaptığı rollere kendini kaptırmaktır daha ne diyim ...
-
peki nerden biliyosun adamın dalak böbrek ne biliyim bilimum sakatatı kesmediğini tamam dediğin bi yere kadar doğru olabilir ama bir çok insan bu tür şeyler yapabilir ve bu insanlardan bi kaçı da grindcore veya black grubunda olabilir sanki bütün blackçilerin gerçek yaşamını görmüşsün gibi olmuş (beraber mi yaşıyosunuz?)
-
çok mantıksız konuşuyosun.tabi beraber yaşamıyorum ama bunu anlamak için beraber yaşamak gerekmiyor varg vikernesin yaptığı suçlardan dolayı nasıl hapise girdiyse diğerlerininde onun yanında olması lazım o zaman.impaled nazarene yi bir incele hep savaşı ve silahları ön planda tutarlar ama adamların katliam yaptığını gördük mü ya da savaş çıkardıklarını.
-
demeye çalıştığım şey şuydu ikinizde onların gerçek yaşamını bilmiyosunuz ve oturup bu adam öldürüyo yok öldürmüyoda seyirciye oynamak için öldürmüş gibi yapıyor demeniz çok mantıksız geldi uygulama değil düşüncedir önemli olan ok uzatmayalım bence
-
arkadaslar.özenmek ayri özentilik ayri tekrar sölüyorum.her insan özenir.ama özendigi sey için gercek degerlerinden vazgecerse o insan özentidir büyük kayiptir.merak etme bizim ülkemizde black dinleyen kimse böbrek dalak kesemez:Dkeserlersede sokak kawgalarinda way sen benim manitama laf attin hesabi keser:D...(bkz.kurtlar vadisi):D:D...özenti die bisi yoktur asagilamaylim falan diyenlere soruyorum hiç hayatlarinda yuh bee nekadar özenti sey demedimi?ben metal dinlerim,bas gitar calarim ama bunu görüntümle belli etmem.belli etmeye ihtiyacim yok.kendi ihtiyacim oldugu için dinlerim,kabullendirmek için degil.benim böyle bi ihtiyacim yok ama olanlar var.
-
ne kadar özenti varsa.... :)
-
bi ise ozenmeden nasıl yaparsın bence ozentı farklı kendını topluma kabullendırmek ıcın kendının kaldıramayacagı ama mıcından terler akıncaya kadar devam ettıren farklı ne bılım ya benım tarzım bellıdır ama elektro calmam bas bıras ama baglamanın delısıyım :D mıllet bana bakıp sen de baglama calıyosan artık kırıp atalım elımızdekılerı dıyor bence ınsan ne ıse o olmalı baskası olmak gunese mok atıp ısıgını kesmeye caslısmak gıbı bıse denemeye deymez
-
ezik insan psikolojisi..haze'cim bak kabalaşmanın mantığı yok.."satrinani" yazmışsın,soyadı satriani adamın..blues ya da caz yapan bi çok insana özenen insanlar var,yok değil..ha ama fark var...bu özenmek değil örnek almak..caz ve blues gibi türleri dinlemek kulak istediğinden zaten piyasa olmadı bunlar ama bu gün nu-metal bile çıkabiliyosa tür olarak piyasanın gralının olduğunu gösterir bu..ville valo kesinlikle dünkü bebedir saydığın isimern yanında lakin işini bilerek yapan biri o da ve piyasa..söylemek istediğim bu..