-
Özenti
arkadaşlar artık bişeyleri aşın..gerçekten ama bi yere kadar bu özenti muhabbeti..sözüm meclisten dışarı lakin özentilere laf atanlardan kaç tanesi özenti değil?ya da hepimizin teenage döneminde ya da biraz daha geçken belki yaptığımız özentilik bile olmadı mı?yapmayın lütfen...
bakın söylemek istediğim şu:
insanlar bi çok şeyi görerek öğrenir..müzik de bunlardan biri..bi takım yerlere gelene kadar(ki o yere gelecek kulağı varsa) insan bişeyleri eler..elemeden önce dinlemesi gerekir..hepimiz kardeşiz;özenti,sağlam,underground metalci diye sınıflandırmadan insanları kabul edin artık..
"ay özeğğnti yeeaaa inanamıyoraaam!!nefret ediyoraam"
komik değil mi?
bu ne kadar saçma ve komikse heavy metal dinlediği(dinlediğini söylediği ya da sandığı) halde motörhead'i bilmeyen lakin,hala metalciyim diye ortalarda gezen insanların özentilere gereksiz yere laf çarpması,yukardaki gibi küçük çapta bi savaş acması bu kadar komik,bu kadar saçma ve en az bu kadar özentilik..
yineliyorum:
sözüm meclisten dışarıdır olayım..kişi kendini biliyorsa ne güzeldir üstüne almaz söylediklerimi fakat bunu okurken gıcıklanıyorsanız eğer,lütfen dönüp bir kendinize bakın,önce kendinizde bir şeyleri düzeltin de "bu grup çok underground abi yea!" gibi metalhead geyiklerinden temizlensin ortalık..daha güzel bir ortamda yaşıyor oluruz o zaman..
-
Özenti
ayrıca belirtmeden geçmek istemiyorum..gothicler kimseye özenmiyorlar efendim..bir şeyi eleştirmeden önce insanın eleştirdiği konu hakkında bilgi sahibi olması gerekir..bilmediğiniz bir konuda konuşup da komik duruma düşmeyin,lütfen..hadi burası sanal bir ortam yüzünü gözünü kimse görmüyorda toplum içinde yapılmasın bu..yapmasın kişi kendi iyiliği için..
gothic hatunlar efendim palyaço gibi değil aksine siyah giyinirler ve topolum içinde ezik duruma düşmezler..herşeyin bir geliş yönü olduğu gibi bunun da bir geliş yönü vardır..anlamak için biraz araştırma yeterlidir ki araştırılsın kimseikimsenin önüne hazır yemek sunmuyor zaten,bu bir..
ikincisi,gothicler siyah giyinir evet,doğrudur..nasıl ki her kırmızı giyen insan azmış olmuyorsa,her siyah giyen de hayattan bezmiş,psikopat olmuyor..tercih meselesidir,herkes kendi işine baksındır..
son olarak üçüncüsü,black_haze'cim siyahı onlar yüzünden kullanmadığını söylemişsin ama black kelimesinin türkçe karşılığı yanılmıyorsam siyah..kendini kasmasın kimse ay o onu yaptı ben de aynı duruma düşerim diye..tikiler pembe seviyorsa her pembe giyen de tiki midir?değildir..
-
peki özentiler neye özenirler(metal özentileri)
yaw cidden merak ediyorum nedir özentilik neye özenirsin nedir bu camiada özenilecek şey açıklasın biri bana
-
özenti özenendir :) yani bi şeyleri hazmedemez başkası ne yaparsa kendini öyle yapmak durumunda hisseder tamamen kişilik sorunu ile ilgili.eğer black metal-gothic dinliyorsa kendini örneğin; dani filthe benzetmeye çalışır oysa klipteki adama benzeyip eline ne geçicekse merak ettim :D
kendi karakterimizi bozmadan yapmalıyız bazı şeyleri.
neye özenirsin nedir bu camiada özenilecek şey
sorunun cevabı: boş insanlar
-
Özenti
metal dinliyoruz, baş kaldırıyoruz, kalıplara karşı geliyoruz, asiyiz biz hepimiz o yes! :headbangyapansmiley:
-
kaç tane aklı başında adamın karakteri bozulmuş bu sebepten?bakın insanlar müzik dinler ve dinledikleri müziğe göre de hareket etmek isterler ki bu da hür iradedir kimse karişamaz!kimseyi ilgilendirmez!bunun yanında insanlar sevdiği,örnek aldığı insanların da bi takım özelliklerini kendilerine de alırlar..örneğin,içimizden biri emre kongar'ı seviyor diyelim.yaşlandığı zaman ona benzediğinde (giyim-kuşam vs.) kim ne diyebilir??kime ne?!
lütfen insanlarımıza "boş insanlar" sıfatını "şapp" diye yapıştırmadan o boş insanları tanıyalım ya da kendimiz ne kadar doluyuz ona bakalım..
-
Özenti
bence metalcilere özenti diyen bütün insanlar özenti!
-
Özenti
hee hee ondan:D
anlatamadım sanırım? neyse ne farkeder..
-
neden insanlar steve vaiye.joe satrinaniye özenmiyorda kı*ı boklu ville valoya özeniyor.çünkü o onlar yaptığı işle orada imajla değil.
dinledikleri müziğe göre de hareket etmek isterler ki bu da hür iradedir kimse karişamaz
o zaman grindcore ve black metal dinleyenlerin hepsi hapiste olması lazımdı. hiçbirşey bilmiyorsun konuşma boşuna
-
ayrıca belirtmeden geçmek istemiyorum..gothicler kimseye özenmiyorlar efendim..bir şeyi eleştirmeden önce insanın eleştirdiği konu hakkında bilgi sahibi olması gerekir..bilmediğiniz bir konuda konuşup da komik duruma düşmeyin,lütfen..hadi burası sanal bir ortam yüzünü gözünü kimse görmüyorda toplum içinde yapılmasın bu..yapmasın kişi kendi iyiliği için..
gothic hatunlar efendim palyaço gibi değil aksine siyah giyinirler ve topolum içinde ezik duruma düşmezler..herşeyin bir geliş yönü olduğu gibi bunun da bir geliş yönü vardır..anlamak için biraz araştırma yeterlidir ki araştırılsın kimseikimsenin önüne hazır yemek sunmuyor zaten,bu bir..
ikincisi,gothicler siyah giyinir evet,doğrudur..nasıl ki her kırmızı giyen insan azmış olmuyorsa,her siyah giyen de hayattan bezmiş,psikopat olmuyor..tercih meselesidir,herkes kendi işine baksındır..
son olarak üçüncüsü,black_haze'cim siyahı onlar yüzünden kullanmadığını söylemişsin ama black kelimesinin türkçe karşılığı yanılmıyorsam siyah..kendini kasmasın kimse ay o onu yaptı ben de aynı duruma düşerim diye..tikiler pembe seviyorsa her pembe giyen de tiki midir?değildir
sen yazılanları başka yerinden anlıyorsun..2 sene öncesine kadar gothic mi vardı piyasada he? bak benimle tartışma ben bilmediğim etmediğim bir şey hakkında konuşmam.gothiclik bir akımdır saygı duyarım ama bu işim kıyafetle alakası yok asırlar önce insanlar şimdiki gothicler gibi giyinmiyordu herhalde...