Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Özenti "Metalci"ler

• DreaMorReaL • 23 Kasım 2006 05:22 • #517802
    Özenti

belkide laf atilan kisiler yorum bile yapmistir:)iyice muhabbet etmeden anlayamazsin.DreaMorReal in bi bildigi var:)
  • merwwe • 23 Kasım 2006 21:18 • #517827
    Özenti

Metal ve rock bir başkaldırma sonucunda oluşam müzik türleri...Bana göre görünüşe yansıtılır yansıtılmaz çok da önmli değil .Tmm eskiden görünüşle de ifade ediliyomuş bu başkaldırı.Mesela punk önceden antimodaydı şimdi moda oldu...Yani artık bunn pek de önemi yok....
    Bu özenti lafına çok fazla takılıp kalındığını düşünüyorum.Başkası şunu yapıyomuş şöyle davranıyomuş hiç umrumda olmaz açıkçası.Önemli olan hoşlandığm şeyleri yapabilmem.Yani neyi dinlemkten neyi giymekten hoşlanıyosam onu yaparm.....
  • HereticSlave • 23 Kasım 2006 22:28 • #517834
    Özenti

abi isyan ve başkaldırı lafları o kadar ayağa düştü ki artık tiksinir oldum.. herkes isyankar, herkes başkaldıran olmuş çıkmış! ama ülkede en ufak bi isyan, başkaldırı hareketi göremiyorum! aferin sizin isyanınıza, başkaldırınıza.. başkaldırmak derken hangi başı kastettiğinizi düşünür oldum artık.. metal bu insanların müziğiyse alın metaliniz de sizin olsun, başkaldırınız da isyanınız da.. ben kendi halimde yaşamayı seçiyorum..
  • Necrophilliac • 24 Kasım 2006 16:16 • #517860
    Özenti

O değil de;

Bütün Gothicler birbirlerine laf atar oldu."Ben özenti değilim." diye, yav bu Gothic denen şeyin iyisini ben hiç görmedim.Nasıl olur Gothic'in iyisi biri açıklayabilir mi?
  • cherokee_ • 24 Kasım 2006 23:06 • #517893
    Özenti

siyah giymekle metalci olunmaz!!!!!!!!!!!!!!!!
  • beklicem321 • 24 Kasım 2006 23:11 • #517896
    Özenti

Gothic mi olucaksin?
    En basta müzikten baslamalisin.Etrafta duran tüm gruplari, tüm sarkilarini ezbere bileceksin.Sonra az bilenenlere geçeceksin.
    Anti-Tikky olman gerek! Tikky gördügüne yüzüne tükereceksin.Mumkunse giydiklerin siyah olucak. Yirtacaksin file çoraplarini, kopkoyu siyah bir makyaj yapacaksin.Somurtacaksin hep! Gulersen eger iki saniye içinde tekrar somurtacaksin.Unutma! hayat bok, sen boksun, herkes bok, gülmek yok.
    Internetin olucak.Vampirefreaks'e üye olacaksin, doldurucaksin "Insanlardan nefret ediyorum" demeyi de unutma.Bir de msn adresin olucak.Nick'ine, kisisel iletine alabildigine karamsar seyler yazacaksin ve ingilizce olucak.Bunu da unutma.
    Eger messenger, vampirefreaks (yonja da olabilir bak simdi geldi aklima!!!) üyeliklerini aldiysan bir de resmin olucak gothic gothic.. Makineyi üstte tutacak ters ters bakacaksin.Çektin mi? Harika.Goth olma yolunda hizla ilerliyorsun.
    Bunlari; yapinca, dogal olarak çevrende olmaya baslayacak.Onlarla alemin en kral yerlerine gideceksin, konusacaginiz en büyük konu gruplardir ki zaten bastan hallettin bunu dimi? Yirttin gotikim benim ve bir de samimi oldugun herkese kanka diyeceksin.Sokakta görüp tanimasan, seni arasa "Gel takilalim" derse, adini bile hatirlamasan "Oo kanka naber?" diyeceksin!
    Kankalarinla özlesmen gerekecek.Sigara içerlerse bakacaksin ki sende içiyorsun.Alkolse her gece alacaksin.Derslerin kötü olmali, ailenle aran bozuk olmali.Varsa yoksa müzik ve kankalar.
    Bunlari; yaptiktan sonra, artik sende "çok moda olan 'gothic'" özentisi olabilirsin!
    Dikkat:Bu tip insanları; sokaklarda görebilirsiniz.Çogu ozel okula gidiyordur, para boldur.
    Peki gerçek gothic severlerle, özentileri nasil ayiracaksiniz?
    Özenti her yerde özentidir.Zekası dusuktür, mantikli degildir, hayat görüsü yoktur ya da zirvadir.Özentiye tek laf edersiniz, tek bir elestiricik yaparsaniz, o size 10-20 kat laf eder.Dedim ya zekasi dusuktur.Kolayca anlasilir.Resmen "Ben burdayim" diye bagirir.Hizlica uzaklasin oradan! Caninizi kurtarin! Ozentiler gun geçtikçe bagisiklik kazanmaktadir.Taklit yetenekleri o kadar gelismistir ki, yaninizdakinin özenti oldugunu uzun bir zaman sonrasinda anlamaya basliyorsunuz.O yuzden uyariyorum.O sizi taklit etmeye baslamadan, kacin!

<<ALINTIDIR>>
  • DreaMorReaL • 25 Kasım 2006 01:24 • #517915
    Özenti

tam ellerine saglik,zekana hayran kaldim diycektim alintidir yazisini görnce sadece ellerine saglik demekle yetiniyorum.yanlis anlama düsük zekali demiyorum.bunlari düsünüp bizle paylasan birisi gerizekali olamaz
  • HereticSlave • 25 Kasım 2006 04:07 • #517921
    Özenti

haklı! siyah giyince black metalci olunur bi kere!
  • Necrophilliac • 25 Kasım 2006 10:11 • #517925
    Özenti

KOrkunç bir espriydi.

Peki bir gothic çıkıp bana "Ben gothic'im, hakkatende gothic'im." diyebilir mi?İnternet ortamında der, ben de sorgulayamam, ama binlerce gothic tanıdım(ehem ehem) hepsi birbirinin aynıydı.
  • cthulhu88 • 25 Kasım 2006 13:58 • #517931
    Özenti

aynen belkide üstüne alınanlardır mesaj yazan (obaaaaaaaaaa:P)