-
ideolojilere saplanmak..
ehehe evet ya sophie nin dünyasında vardı bu söz dimi.
bu arada her kes okumalı o kitabı.
tabi bir de sanatın öyküsünü. sanatçı olsun ya da olmasın her kesin okuması gerekir. böylece en azından sanat hakkında "ahkam keserken" biraz daha doğru şekilde yaparlar bunu;-)
-
ideolojilere saplanmak..
ehe.. sen çok biliyorsun di mi:P
hem ben ordan alıntı olsun diye söylemedim kitabı henüz okumadım bile:S
-
işiniz gücünüzmü yok
özenti metelciler eee bu kişiler şöyle şöyle olup şu şu yerlerde yaşamkatadırlar aldığımız son bilgiye göre türkiyede aşırı yoğunlukltalar cradle ın black Pantera'nında hala glam yaptığını öne sürerler alır önlerine kanıt koyarsın yine vazgeçmezler hehe komiksiniz eğlenidiryosunuz bizi iyiki varsınız sizin gibiler olmasa bizim farkımız nasıl çıkardı
-
Özenti
kesinlikle katılıyorum ben de metal müziği ilgimi çektiği ve biraz da olsa özendiğim için dinlemeye başladım şimdi de iyiki özendim diyorum ancak öylee simsiyah giyinmekk ne bileyim bu tür şeyleri çok yapmıyorum!!!
Özenen bir insan başka bir kişinin yaptığı şeye özenerek aynı şey başlaması ancak sonucunda özenen kişi kendine ayrı bir yol çizer ayrı zevkler edinir özenti kişi ise başkasının yaptığı herşeyi tekrarlar!
-
işiniz gücünüzmü yok
:):):):):):) katılıyorum hocam...
-
Özenti
paketle :P
-
Özenti
taksim kadıköy sokaklarında tipleri gördüke daha da deliriyorum, resmen metal müziği "ortamcı gençlik" amacıyla kullanıyolar.. sabrımın taştığı bi gün "gore" denemelerimi üzerlerinde tatbik edeceğim, sabırsızlıkla bekliyorum..
-
Özenti
Ben geçen günlerde bi arkadaşın ipod una baktım kız harbi tiki ama opeth in benighted parçası ve dimmu borgir in burn in hell i vardı lacuna coil filan vardı hayal kırıklığına uğradım kız punkçıyım metalciyim filan diyo birde ipodun arka kısmında aynaya benzer bişi var ona bakarak makyaj yapıyo zavallı yaa ezik işte birde altın halka küpe takıyo tikican işte agathadan 60 milyona toka alıyo olamaz yaaa...
-
Özenti
Olaya ilk baş özentilikten girmişsin bu çok doğru bir tespit kanımca...
Bu olaylar genelde lise civarında başlıyor.Sonra ne mi oluyor ? Bu özenti gençlik müzik yapmaya başlıyor.Daha sonra milyonlarca olan bar programı grubu olarak sahne almaya başlıyorlar.
Üretkenlik diye bir şey olmuyor.Hazıra gelen şeyleri çalmakla yetinip kendilerini tatmin ediyorlar.Daha doğrusu ; bir paket sigara parasına bar da çıkıyorlar.
Neden bunları yapıyorlar ? Bende anlamış değilim...
Senin elinde alet edavatın varsa ve eğer ben müzisyenim diye ortalarda dolaşıyorsan , yap bir şeyler kendin için üret...
Ama yok , üretilmiyor...
Üretemedikleri içinde daha sonralardan bir şeyler üretmeye çalışan gruplar baltalanıyor.Tökezletilmeye mahkum ediliyor..
Bu genel olarak Türkiye'de ki müzik piyasasının durumu...Bunlara 2 gün içinde meşhur olmuş , tahtayla beyni arasında bir fark olmayan sanatçıları katmadım bile daha.
Mustafa Dalbudak
-
Özenti
ya sokağa çıktığımda bakıyorum da herkes metalci olmuş. hani kendilerine özgü tarz yaratsalar gene tamam ama bi tip var belirlenmiş herkes aynı giyiniyor. ayrıca sırf hava olsun diye sırtına gitar alıp siyah giyinen herkese metalci denmesine de gıcık oluyorum.