Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP Ltd M200FM - ESP Ltd EX-260

• Black_Haze • 24 Aralık 2006 14:02 • #554244
    ne yani ibanez rgt bundan kötümü?

bu laf sana değil metalist boy , serpent kinge.

bu konuda hiç bir bilgin yok bu kadar uzun mesajı boşuna yazmışsın.bolt-on neden kalitesiz gitarlarda olsun fender,ibanez,bc.rich,esp,jackson en üst modellerinde bolt-on yokmu? ayrıca steve vai,satriani,malmsteen,petrucci,gilbert... gibi gitaristler neden bolt-on kullanıyor o zaman.neck-thru,set-neck,bolt-on bunlar gitarın türünü belirleyen faktörler.kalitesini değil.yani sende diyorsun gitarın ağacı kötü daha ne bir gitarın ağacı kötü ise o gitarda kötüdür,ama manyetikleri kötü ise değiştirisin olur biter.m-200 al satarken öyle bir zarar edersinki ağlarsın sonra.mesela ibanez rgt42 özellikleri kalite olarak bin basar aksini idda eden varsa çıksın karşıma.rgt neck-thru dur zaten m-200 ile kıyaslayabiliriz.istersen gir turkrock a anket yap bakalım ne oluyor.ama illa şart değil ibanez alman jackson,bc.rich,shecter.. alabilirsin.

birde gruplarda ltd görüp kanmayın onlar 2000$ lık ltdler.en az esp kalitesindeler yani.
  • Black_Haze • 24 Aralık 2006 14:02 • #554245
    rgt42 1100 ytl iyi bak senin baktığın prestige serisi.
  • Black_Haze • 24 Aralık 2006 14:05 • #554246
    niye ltd ye çamur atıyorlar anlamıyorum
    öyle söylediğiniz gibi kalitesiz olsa kullanan bir sürü grup olmazdı
    metallica da kimmiş
    ben ltd gitarları ne gruplarda gördüm

söyle bakalım hangi modelmiş onlar?? bilip bilmeden konuşma..onlar sunta değil harbi ağaçtan yapılıyo merak etme sen.
  • hiç • 24 Aralık 2006 14:10 • #554247
    Kimsenin esp ye lötü dediği yok espnin eclipse modeli var gerçekten çok baba bir les paul. Çok şık gitarları var. Demek istediğim özellikle bu iki gitar tamamiyle pazarlama stratejisinden başka bir şey değil. İlla ltd alacağım diyorsandan adam gibi ağacı olan birşey al. Ayrıca manyetik sorun değil alırısn bir set takarsın olur biter. Kesinlikle biz senin iyliğin için konuşuyoruz burada. Bu 2 gitarda baktım az buz da para değil. Bu kadar para vereceksen eğer aynı fiyat aralığında Cort un x- th diye bir modeli var. Tam sana göre birşey. Üzerinde bu 2 gitarda olduğu gibi öyle esp için üretilmiş emg manyetikler yerine üzerinde zakk wylde ın ve bir çok gitaristin de kullandığı emg 85 ve 81 set var. Gövde maun gitar yekpare. Aynı fiyata bu iki gitardan da kat kat üstün ömürlük bir gitara sahip olabilirsin. Tarzım olsa alacağım gitarlardan biridir. Markaya aldanma kesinlikle...

Sana link veriyorum cort x-th için

http://mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=626&gid=111

http://cort.gen.tr/viewtopic.php?t=41

bunları kesinlikle incele...
  • Metalist_Boy • 24 Aralık 2006 14:13 • #554248
    tamam onu gormemiş olabilirim ama yinede hosuma gitmedi
    o gitarı almam ben ne kadar olursa olsun
  • hiç • 24 Aralık 2006 14:15 • #554249
    Benim tavsiye ettiğim gitara baktın mı?
  • Metalist_Boy • 24 Aralık 2006 14:17 • #554250
    bu laf sana değil metalist boy , serpent kinge.

kusura bakma gormemişim :D
    yani bende onu diyorum bolt-on a herkes kalitesiz diyor ama cogu iyi gitarist bolt-on kullanıyo
    diyolarki sustain i az olur falan ee bu adamlar niye kullanıyo o zaman
    yani pahalı gitarlarda bile bolt-on kullanılabiliyo onu demek istiyorum agacta aynı sekilde bazı kaliteli gitarlarda bile bazen agathis kullanıldıgını gorunce sasırıyorum ama yinede oyle...
    ve demek istedigim benim agacı kotu olsa bile alırım değil benim demek istedigim madem bu agac kotu niye o zaman bazı iyi gitarlarda kullanılıyo?
  • Black_Haze • 24 Aralık 2006 14:24 • #554251
    "hiç" bence boşuna çabalıyoruz..
  • Metalist_Boy • 24 Aralık 2006 14:25 • #554252
    hmm sagol bakıyorum hemen
    ayrıca bende biliyorum benim iyiligim için dediginizi o yüzden cok teşekkür ediyorum ama
    esp yi niye o kadar kotulediginizi bi türlü anlayamadım...
    bu arada cort x-th yi biliyorum özelliklerine gore cok ucuz bir gitar alınası gercekten cok harika bir gitar manyetikleri falan cok iyi yani hakaten bu fiyatı haketmiyo bu gitar ama
    işte bu gitar sanki cok nasıl diyim oyle havası olan bi gitar gibi durmuyo yanlıs anlamayın marka takıntım falan yok illa esp olucak diye ama yinede cort alırsam pişman olucakmısım gibi bi his var içimde bilmiyorum ama belkide olmam bakalım... :D
  • Metalist_Boy • 24 Aralık 2006 14:26 • #554253
    X-th yi aklımın bi kösesine yazdım..
    sagolun tavsiye için...
    ayrıca yardım için.....