-
Bence de doğru söylüyorsun aklı selim insan ardaki uçurumu kesinlikle görür... :D
-
senin söylediklerinin hepsi zevke göre modifiye ile halledilir.ama ne yazık ki ağacı değiştiremiyor ustalar.
-
anlaşılan siz orman fakültesinde okuyorsunuz :) gitarın tonundan çok bana "ağaç" ile ilgileniyorsunuz gibime geliyor ehueh..
ayrıca aklı selim insan o linkini verdiğiniz cort marka gitarın floyd rose unun parçalanıp elde kalıcağını da bilir.ve o m200fm de onun kadar dandik olsa bile her yerde bulunan bir köprü.ancak cort un üstündekini o kadar rahat bulabileceğinizi sanmıyorum.
ayrıca black_haze onların modifiye olduğunu söylemiş.
dostum fret çaktırırsan tekrar 100 dolar gider
boya yaparsan da 100 dolar gitti
potansları ve kulakları da kalitelileriyle değiştirirsen 100 dolar gitti.
bana söyler misin cort + 300 dolar sana ekonomik olarak nasıl mantıklı geldi.tamam modifiye ile hallolur ama böyle eksikleri var işte gitarın ve bunlar para...
-
bence marka önyargısı biraz ama benden daha iyi anlıyorsun gitardan o yüzden...
-
Sana katılıyorum cok iyi demişsin hemde modifiye ile düzeltebilirsin demişler onlar ama ben zaten gitara 1 milyar verdikten sonra daha ne modifiyesi yapıyım ki
ayrıca perdeleri falan niye değiştiriyim giderim almısken kalitelisini alırım hicte modifiye etmem ne gerek var cort alıpta modifiye etmeye tamam güzel gitar olabilir...
bu arada
"gitarın tonundan çok bana "ağaç" ile ilgileniyorsunuz gibime geliyor ehueh.."
bu sözünede katılıyorum...
".... agacı mı var? tamam o gitar dandiktir"
felsefesi izliyolar tabi benden daha fazla sey bildikleri dogrudur ama yinede hersey agacta bitmiyor...
neyse,
Cok teşekkür ederim yeniden gerçek olan seyleri soyledigin için...
-
anlaşılan siz orman fakültesinde okuyorsunuz :) gitarın tonundan çok bana "ağaç" ile ilgileniyorsunuz gibime geliyor ehueh..
türkiyede luthierlerin hepsi orman fakültesi mezunu dimi?
zevke göre dedim zorunlu modifiye demedim.sözleri saptırma.
cortun floyd rosesini distiribütörü olduğu firmaya getirttirirsin.istersende başka bir licensed floyd rose takabilirsin ölçüleri aynı.cort x-th ye hiçbir modifiyeye gerek yok herşeyiyle ltd den üstün bir gitar.
-
Sana katılıyorum cok iyi demişsin hemde modifiye ile düzeltebilirsin demişler onlar ama ben zaten gitara 1 milyar verdikten sonra daha ne modifiyesi yapıyım ki
ayrıca perdeleri falan niye değiştiriyim giderim almısken kalitelisini alırım hicte modifiye etmem ne gerek var cort alıpta modifiye etmeye tamam güzel gitar olabilir...
bu arada
felsefesi izliyolar tabi benden daha fazla sey bildikleri dogrudur ama yinede hersey agacta bitmiyor...
neyse,
Cok teşekkür ederim yeniden gerçek olan seyleri soyledigin için...
abi alacağın gitar neck thru.neck thru da ağaç önemlidir.agathis de b*ktan bir ağaç ve cort x th nin floyd rose u da fret leri de manyetikleri de gayet güzel(ağacı agathis i de 10 a katlar).floyd u öyle elde parçalanacak falan da değil.bu gitar özel üretim bir gitar.2006 da sanırım seri üretime geçildi.baştan; aa cort bu alınmaz git ltd nin en kötü modelini al daha iyidir(şahsen buna benzer yorumlar duydum) diyenler bence ap açık aptallar.nedir bu cort düşmanlığı.çocuk tellere ölümüne mi abanacak da floyd parçalanacak???**?!!!!ayrıca black haze in dadiği gibi gider başka bir floyd rose takar o ölçülerde çok kafaya takarsa...çok da iyi bir gitarı olmuş olur
YA NECK THRU ALIYORSUN BAK YİNE SÖYLÜYORUM NECK THRU DA TONUN EN AZ %40 I AĞAÇ.lütfen yapmayın ya
-
İyide ltd bile olsa 1 milyarlık gitar dandik olacak değil yaa agathis diye..
hem cort un özellikleri iyi olabilir ama sonucta biri cort digeri esp -ya da ltd-
sen bi zamanlar bişi demiştin hatırlarsan balayı gecince ordaki esp yazısının bana
cok faydası olcak demiştin...
ve ordada bi cort la bi esp yi karsılastırıyodun...
bunu bi düşün
hem sonucta alıcagım gitarda cok kotu bi gitar değil kötü olan bi agacı
onun haricinde hersey benim istedigim gibi şimdi niye gidipte cort alıyım?...
-
sen gitarı görüntü için alıyorsun galiba, sapında esp-ltd yazıyor diye alıyorsan bu tamamen hava atmaktır ya da kendini kandırmak.git gitar yapan adamlara sor bakalım gitarı gitar yapan nedir diye.alacağın cevap işçilik ve ağaç olacaktır baştan söyleyim.
-
Tamam bende biliyorum alıcagım cevabın ne oldugunu,
amacım hava atmak değil ama her ne kadar işcilik-agac vs. seyler önemliysede,
benim için ayrıca sekilde önemlidir sonucta ünlü değiliz,
oyle her kafamıza estiginde gitar değiştiremiyoruz almışken kaliteli ve
iyi aynı zamandada güzel gorunumlu bir gitar almak gerek diye düşünüyorum
ha cort ta güzel bir gitar ama görünüşünü sevmiyorum özelliklerine bişi diyemem
öncedende soyledim o gitar bence cok ucuz onun 1 milyar olmaması lazım haketmiyo o parayı
iyi kötü bende anlayabiliyorum gitarın iyisinden kötüsünden ama sahsen o gitarı alsamda
ilerde pişman olabilirim o yüzden illaki esp diyorum,
hemde sadece sapında esp yazıyor diye almıyorum ama alma nedenlerimin içinde o da var
ne yalan soyleyim oyle... yani sonucta 2 gitarda 1 milyar ama almısken hem kaliteli hemde marka bişi almayı tercih ederim o yüzden baslıktada dedigim gibi ESP M200 ve ESP EX-260 dedim...
yoksa ESP M200 vs Cort X-TH derdim dimi...