Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP Ltd M200FM - ESP Ltd EX-260

• Serpent_King • 26 Aralık 2006 01:30 • #554325
    birincisi bora uslusoy un sizden daha çok sokağa atıcak parası var.o floyd rosoe un kırılıp kırılmayacağını senin benim kadar dert etmez.adamın en az 20 tane gitarı vardır zaten :) ayrıca sizin kesinlikle orjinal floyd rose lu bir gitar kullanmadığınıza inanıyorum.çünkü aralarında UÇURUM seviyelerinde fark var.fiyat olarak da kalite olarak da...

ikincisi muhammed suiçmez ltd gitarlarını kullanmıştır.yok kullanmamıştır diyorsanız www.necrophagist.de sitesinde muhammedin elindeki gayet normal ltd ye bir göz atabilirsiniz zaten kabak gibi görülüyor sapı..

ayrıca megadeth gitaristinin de bora uslusoydan bi 5 gömlek üstün olduğunu düşünüyorum kaldı ki o adam da ltd m 1000 deluxe kullanıyor.

ltd ye kötü diyip cort daha iyidir süperdir filan ltd ye verilcek para sokağa atılır diyen arkadaşlar..girin bildiğiniz uluslararası müzik aleti satan sitelere...cortun hangi ülkelere ihracat yaptığına bakın ondan sonra böyle komik yorumlar yapın...
  • Black_Haze • 26 Aralık 2006 11:15 • #554328
    bc rich de amerikan markasıdır.jackson da..bunların amerikan gitarları makbuldur.kaldı ki bc rich aslında custom gitar yapım şirketidir felsefesi budur.ancak son 10 yılda filan bu pazara da girmişler gayet tabi bir şekilde dandik gitarlar da üretmişlerdir..

endonezya ltd kullanan gitarist benim..profesyonel olarak da müzisyenim işte buyur

biz bilmiyorduk bc.richin amerikan malı olduğunu.15 senelik japon bc.richler var onlar nasıl oluyor peki? peranın işi gücü yok sana bütün gitarlarınımı deneticek sallama istersen gel beraber gidip soralım peraya denemişmisin mağazadaki bütün gitarları.kh-202 üstün çünkü gitar doldurma değil ağaç.signature gitarlara haybeden para veriyorsun doğru ama ltd m-200 e daha fazla haybeden para veriyorsun.benimde elimden kaç tane gitar geçti merak etme neyin ne olduğunu biliyoruz bilmediğim konular da yazmam bu foruma.
    muhammed ltd custom kullanıyor onu kıyaslayamazsın bile zaten ltd nin serinin en üst modelleri güzel gitarlardır.(m-400.ec-500...gibi).
    bence senin burda tartışmanın nedeni endonezya ltd kullanman başka bir nedeni yok o gitarların o parayı hakkettiğini söyelyen bir prof gitaristin, gitarist olduğundan şaşarım.
  • BurakFender • 26 Aralık 2006 12:43 • #554330
    ya anlamak istemiyormusun adamlar diyo ki ltd nin en üst modelleri(m-1000 ile m-200 karşılaştırılamaz bile...) güzeldir.bence de sende m-200 olduğu için savunuyorsun.kimsenin cort a mükkemmel dediği yok ama m-200 den iyi diyorlar.sen biryerde şöyle birşey demişsin: sen hala teknik meknik diyosun...ya zaten o teknik özellikleri gitarı kaliteli yapmıyor mu?sound unu onlar belirlemiyor mu???ayrıca eminim ki Bora Ulusoy senden daha iyi çalıyor ve daha bilgili.eğer bu açılardan ondan daha iyi olsaydın garaj forumlarında şöyle birşeyi tartışmazdın.hatta garaj forumlarında herhangi bir ilgi kurmazdın çünkü ihtiyacın olmazdı.ve tabii ünlü olurdun...ha birde bora ulusoy un bestelerini beğenmiyorsan diyecek lafım yok o zevk işi ama çalışı...
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 13:12 • #554332
    ben bora uslusoydan iyi gitar çaldığımı söylemedim.ama serdar öztop , hasan cihat örter gibi adamlarla kıyaslayıp yanına koyamam ... onun gibi çalan yüzlerce adam vardır.

bende m 200 yok :) mh 250 nt var ve bana göre m 200 den de iyi.çünkü sabit köprülü :)

ayrıca arkadaşlar dediğim gibi orda yazan şeylere bakıyolar.böylece ne seviye müzisyen olduklarını belli ediyorlar işte.orda yazan özelliklere bakarak yorum yapılabiliyorsa herkes gelsin buyursun ltd gitarlar hakkında yorum yapsın saçma olmaz mı ? benim farkım o gitarları denemiş olmam.arkadaşlar denememiş teknik olarak filan gibi yorumlar yapıyorlar :)
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 13:24 • #554333
    ahha muhammedle yeni melek konserinde kuliste baya konuştuk merak etme .. gayet normal bir ltd kullanıyor ltd custom diye bir şey yok zaten :) esp custom gitar yaparsa üstünde esp yazar o kadar.ltd nin bünyesine artist katmasının sebebi zaten mevcut gitarlarının iyi olduğunu göstermek...muhammed ayrıca bc rich ile anlaşmalı :) ama nefret ediyor şu anda iyi gitar yapmadıklarını söyledi bana.kendisi için üretilmiş bir bc rich kullanıyor...bc rich ten önce de o ltd yi kullanıyordu işte..o da normal bir ltd..

sen bc rich in aslı japondur filan demişsin ben lafımı ona göre yazdım..

pera nın işi gücü var ama ben bir çok insana ordan gitar aldırdım kendim de ordan aldım rica ettiğimde istediğim gitarı denememe izin veriyorlar :) (samimiyet)

kh 202 de üstün diğil.sen hala ağaçla kafayı bozmuşsun ben bişey demiyorum sana.tema vakfında mı çalışıyorsun anlamadım ki.

kusura bakma orda yazanlara bakmak bilmek olsa herkes biliyor demek olur.bana desen , ben gidip m 200fm yi elime aldım daha sonra kh202 yi aldım çaldım arada şu şu farklar var sana laf söylemem kişisel yoruma sahip olduğun için.şu konumda sen bilmeyensin.

benim burda tartışmamın nedeni yaklaşık 1 yıl kadar önce 5 ay süren bir gitar araştırması yaptıktan sonra sizin o "dandik" dediğiniz ltd mh 250nt (endonezya) gitarı almam ve daha sonra çok çok memnun kalmam , amerikan jackson soloist sahibi bir adamın bile gitarımda gözünün kalmasıdır.denediğim gitarlar arasında peradaki tüm gitarlar + o öve öve bitiremediğiniz cortlar - professional serisi ve alt seri jacksonlar , ibanezler ... ben kendime göre karar verdim aldım sizin gibi yazılanlara bakmadım ne yazıkki gittim denedim hepsini.

bence senin burda tartışmanın nedeni endonezya ltd kullanman başka bir nedeni yok o gitarların o parayı hakkettiğini söyelyen bir prof gitaristin, gitarist olduğundan şaşarım

sen burda yenisin galiba ama bana bu lafları burdan söyleyen daha önce de olmuştu.msn e geldikten sonra tabi bu laflarından vazgeçebildiler :)
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 13:29 • #554334
    kh 202 .. 699 dolar

• BOLT-ON CONSTRUCTION
    • 25.5” SCALE
    • BASSWOOD BODY
    • MAPLE NECK
    • ROSEWOOD FINGERBOARD
    • SKULL & BONES INLAYS W/MODEL NAME AT 24TH FRET
    • EMG-ESP LH-300 PICKUPS
    • 2 VOLUME & 1 TONE CONTROL W/3-WAY SWITCH
    • BLACK HARDWARE
    • FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
    • 24 XJ FRETS

m 200 fm - 599 dolar

• NECK-THRU-BODY CONSTRUCTION
    • 25.5” SCALE
    • AGATHIS BODY W/FLAMED MAPLE TOP
    • 3-PIECE MAPLE NECK
    • ROSEWOOD FINGERBOARD
    • ARROWHEAD INLAYS W/MODEL NAME AT 12TH FRET
    • EMG-ESP LH-300 PICKUPS
    • VOLUME CONTROL, TONE CONTROL
    W/PUSH-PULL COIL TAP & 3-WAY SWITCH
    • BLACK HARDWARE
    • FLOYD ROSE LICENSED BRIDGE
    • WHITE BINDING ON NECK & HEADSTOCK
    • 24 XJ FRETS

sana helal olsun diyorum yani şu gitara m200fm den iyi diyorsun ya...kaliteli dediğin ağaç ton konusunda gayet KÖTÜ ıhlamur ağacı..teknik olarak daha iyi diyorsun bir de neresi daha iyi ?
  • Black_Haze • 26 Aralık 2006 13:42 • #554335
    evet ibanez js-1000 ve diğer presgilerde kötü o zaman öylemi yani burda kendinle çelişiyorsun dikkat et.muhammedin kulladığı gitar v kasa ve floyd rose var ve de inlayleri çok farklı custom değilse aynısında başka göster bana.senin ne kadar prof olduğun beni ilgilendirmez ben biildiklerim doğru bilgiler isterse satriani gelsin yine tartışırım onunla.

peki sen söyle bakalım m-200 ü kh dan iyi yapan nedir?
  • Black_Haze • 26 Aralık 2006 13:44 • #554336
    sen bc rich in aslı japondur filan demişsin ben lafımı ona göre yazdım..

öyle bir yazım yok.bc.richlerin japonlarıda makbuldür dedim yani amerikandan sonra en iyiler japonlar anlamında.
  • Metalist_Boy • 26 Aralık 2006 15:08 • #554337
    Bişi sorabilirmiyim siz bu fiyatları nerden aldınız?
  • BurakFender • 26 Aralık 2006 16:22 • #554338
    bahsettiğin black haze se m200 gibi birçok ltd ve türevi gitar denediğini belirtmiş...