Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP Ltd M200FM - ESP Ltd EX-260

• Metalist_Boy • 25 Aralık 2006 23:20 • #554315
    Ayrıca sunuda ekliyim,
    1.Sebep:
    Ton kadar görüntüde önemli onu demeye calısıyorum sabahtan beri.
    Ama sırf görüntüye takılmam...
    2.Sebep:
    Daha düşük bir model ama butun özellikleri aynı sadece bolt-on.Bir de manyetikler EMG HZ.
    Ama değiştirilir.En azından göze hitap ediyor...
    3.Sebep:
    Ben GT-8 almasaydımda zaten M-400 alamıcaktım.Zaten alabilseydim hayatta GT-8 almazdım.
    İkisininde arasındaki daglarca farkı biliyorum.Ama en azından şimdi bu 2 gitardan birini alabilirim.Eger gitar alsaydım GT-8 alamıcaktım.O yüzden once GT-8 aldım...
  • hiç • 25 Aralık 2006 23:23 • #554316
    Sen kötülemedin. Sana yazmadım başta yazdığım cümleleri. Serpent King nickli arkadaşın söylediklerine karşılık olarak yazdım...
  • Metalist_Boy • 25 Aralık 2006 23:24 • #554317
    Hmm tamam o zaman..
    Kusura bakmayın,üzerime alındımda :D
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 00:11 • #554318
    sunta zaten bir ağaç değil uygulama türüdür.agathisde aynı sunta gibi sıkıştırılarak uygulanıyor gitara.yani bildiğimiz sntadan farkı yok.benim japon bc.richimde agathisti ve tonu kötüydü alet 400 liraya gitti.ltd çaldım mh-50 ve kh-202 çaldım mh-50 yani ne diyim o gitara para vereceğine fakire yardım et daha iyi.kh-202 ise basswood olmasına rağmen ibanezdeki o sıcaklığı bulamadım o da iyi bir gitar değil.yani esp japon firmasıdır bilindiği gibi ltdler (iyileri) korede üretilir eee bunlar endonezya yakında somalide üretilmeye başlar, yani işçilik sıfır o gitarlarda.paranın %75 i markaya gidiyor.pazarlama stratejisi diye birşey var.

çaldığın ltd ler gayet dandik gitarlar..dediğim gibi eline almamışsın m 200 fm veya o ayar bir ltd konuşuyorsun...
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 00:12 • #554319
    keklemişler seni :) gövde + sap tona etki eder neck thru gitarda hepsi bu..yani ikisinin karışımı bir ton alırsın.
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 00:14 • #554320
    bi kere önce şunu söyliyim.bora uslusoy iyi bir gitarist diğil bana göre heuheueh :))

sen bora uslusoyu örnek veriyorsun ben sana muhammed suiçmez , efendime söyleyeyim michael romeo gibi dünya çapında insanları örnek veririm esp için :) veya alexi laiho..

ve o cort daki floyd rose un iyi bir şey olduğunu düşünüyorsan allah akıl fikir versin diyorum artık ne diyim ki eheue :)
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 00:19 • #554321
    valla göz var nizam var hiç kardeş :) o çok övdüğünüz cort ların hepsini elime aldım ben ama siz malesef bizim burda konuştuğumuz ltd leri elinize almamışsınız yorum yapıyorsunuz.ikisini yan yana koyun bir zahmet..

ltd de korede veya endonezyada üretiliyor diye dandik oluyorsa usa select serisi hariç tüm jackson ve bc richler o kadar dandiktir..kaldı ki , artık gitarlar nerdeyse sadece 5 dakkalık bir fret çakımından başka bir usta işine tabi tutulmuyorlar otomasyon tekniği sayesinde..ve kesimler onlar bunlar da milimetrik oluyor..yalnız işte bu inlayler olsun bindingler olsun bu tarz görüntü ile alakalı işçiliklerde iyi marka ile kötü marka arasında fark oluyor..:)
  • Black_Haze • 26 Aralık 2006 00:49 • #554322
    kh-202 m-200 den teknik olarak daha iyi, aratştır özelliklerini bir zahmet arkandan uydurma.kore ve endonezya olayı ise dediğim gibi ltdlerin hepsi kore ama ben kore ltdlere iyi dedim kötü değil
    (bilindiği gibi ltdler (iyileri) korede üretilir)
    .jackson,bc.rich,fender gibi markaların japonlarıda makbuldur ve herkes böyle bilir.m-200 ün fiyat ayarında baya gitar denedim ve konuşuyorum.ben japon jackson çalan gitarist (kevın bond) gördüm ama endonezya ltd kullanan gitarist görmedim.
  • hiç • 26 Aralık 2006 00:49 • #554323
    Dostum kimsenin esplere b*k attığı falan yok. Esp adı altında üretilen gitarlar herhalde çok üst seviye gitarlar. Herhalde Cort marka gitarlardan çok daha üstün. Fakat nerde görülmüş Romeo nun Alexi nin ltd kullandığı. Biz iki tane aynı fiyat aralığındaki gitarı karşılaştırıyoruz. Burada birisi fender suqierler kötü dediği vakit, ben kalksam olur mu eric clapton, srv, malmsteen de fender kullanıyor desem mantıklımı sence. Asıl sen anlamak istemiyorsun. Ayrıca Bora Uslusoy u kişisel olarak beğenmiyor olabilirsin. Fakat genede türkiyedeki kalbur üstü gitaristlerden olduğu bir gerçek. Büyük ihtimalle gitar kalitesi, yapısı ve tonu açısından senden daha çok bilgiye sahiptir. Eğer dediğin gibi cortların üst modellerinin floydları berbat olsa o adam kullanıp o gitarı sahnede kullanıp acı çekmezdi herhalde. Neyse ...
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 01:26 • #554324
    ya sen hala yorum yapıyorsun yok teknik olarak yok bilmemne.gidip çaldın mı güzel kardeşim ben beyoğlu peradaki /pera distribütördür esp nin.. tüm gitarları aldım elime denedim hangisi neden daha iyi hepsini biliyorum.sen kalkmışsın teknik olarak bilmemne...bırakın bu işleri..kh 202 ye üstünde yazan kirk hammet için para verirsin bu kadar basit.dünyadaki tüm signature gitarlar için üstündeki imzaya ekstra para ödersin..

bc rich de amerikan markasıdır.jackson da..bunların amerikan gitarları makbuldur.kaldı ki bc rich aslında custom gitar yapım şirketidir felsefesi budur.ancak son 10 yılda filan bu pazara da girmişler gayet tabi bir şekilde dandik gitarlar da üretmişlerdir..

endonezya ltd kullanan gitarist benim..profesyonel olarak da müzisyenim işte buyur.