muhammeddeki v de normal ltd serilerinden ama o da eski.mustaine ltd ye geçtikten sonra ltd de standart v diye bişey kalmadı zaten hepsi signature oldu.
basswood ve agathis i alder veya mahogany gibi şeylerle kıyaslamıyorum ben sadece.bunların standardı belli tonu bellidir.ancak bir gitar agathis diye dandik ton veriyor demek çok yanlış olur.biraz koyu mesela benim gitarımın tonu , sadece farklı kabin ve amfi modellemeleri kombinasyonuyla ve biraz da eq yardımlarıyla tek prosesör kullanarak süper ton elde edebiliyorum...
o gitarın bolt on ibanezlerden hiçbir farkı yok görüntü olarak.yani sapıon gövdeyle birleştiği yer için söylüyorum.
bir gitarın yekpare olmasındaki amaç başta sustain sonra rahatlıktır.bunun ikisini de sağlamaz o çünkü sap gövdenin içine kadar gitmiyor o gitarda sadece gövdenin ucuna aynı bolt on gibi fakat vida yok işte..ancak yekpare gitarlarda sap döndüğü zaman bitti gitti o gitar gibi bir durum olur.bolt on ise gitarın tamiri daha kolaydır.neck thruysa çok zordur...vesaire..
böyle olması şu açıdan gereksiz o gitar için : hem rahatlık yok hem sustain yok..bari bolt on olsaydı da yukarıda anlattığım dezaavantaja sahip olmasaydı.oldukça gereksiz bir yapısı var bana göre..fazlasıyla göz boyama..