Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ESP Ltd M200FM - ESP Ltd EX-260

• Serpent_King • 26 Aralık 2006 17:14 • #554339
    artık japon bc rich olmadığından...üretilmediğinden... demek istedim..
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 17:18 • #554340
    muhammedin kullandığı ltd şu anda üretilmeyen bir m serisi.unuttum şu anda gitarın ismini.ancak kesinlikle custom filan değil bildiğimiz ltd serilerinden..

m 200fm yi kh 202 den üstün yapan en önemli şey neck thru olması.hem sustain açısından hem de 20. fretten sonra verdiği rahatlık açısından...en başında bu..

ton olarak basswood un alder veya mahogany kadar da süper bir ton vereceğini sanmıyorum tabi ki.kaldı ki agathis den de üstün bir ton karakteri taşıdığını hiç sanmıyorum.o da ucuz bir materyal çünkü.

son olarak m 200 fm de single coil özelliği var..clean ton konusunda sırf bu özelliği yüzünden kh 202 nin eline verir...

görüntü olarak da daha güzel.m 200 fm nin sapında binding var ve inlayleri bence aptal kh 202 inlaylerinden daha hoş...
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 17:24 • #554341
    bu arada bu esp emg lh 300 manyetiklerinin hikayesi de şöyle.

esp bu manyetikleri 2006 yılında gitarlarında kullanmaya başladı.daha önce bu fiyat aralığındaki gitarlarda emg hz kullanıyordu.ancak kullanıcılardan gelen memnuniyetsizlikten sonra ondan daha iyi olan yine pasif olan bu manyetikleri kullandı.benim gitarımda da bunlardan var.açıkçası çok iyi diyemem bu manyetikler için ancak kesinlikle yeni bir manyetik seti alana kadar gayet idare eder durumdalar.
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 17:33 • #554342
    bu fiyatlar esp nin kendi sitesinde var.ancak tabi amerikada filan geçerli bunlar.

www.espguitars.com
  • Metalist_Boy • 26 Aralık 2006 17:46 • #554343
    O yüzden sormuştum.
    Eger Pera'dan falan aldıysanız cok iyi dicektim...:D
  • BurakFender • 26 Aralık 2006 18:02 • #554344
    öyleyse alexi.l neden emg hz4 kullanıyor?

bu arada hazır konu manyetik, şunu sormak istiyorum:
    allah aşkına bu gitardaki manyetikler emg midir?
    http://www.garaj.org/ilan/181558/ibanez-sa-yekpare-satilik.htm

satan kişi olduğunu söylemiş.onlar emg değil dediğimde de yaşımı baz alarak ezici bi mesaj atmış...
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 18:24 • #554345
    onu alexiye sor :)

dediklerime de inanmıyorsan hala var mı o başlıklar bilmiyorum ama www.espguitars.com forumlarına girip bakabilirsin 2005 yılından 2004 yılından hz ler için söylenenleri.

kendi görüşüm de şudur emg hz kötü bir manyetik..en başında çok kirli tonu..alexi laiho nun da böyle bir tona ihtiyacı olsa gerek ki bunu kullanıyor.
  • BurakFender • 26 Aralık 2006 18:26 • #554346
    belki haklısındır ama arayamam şimdi forumlarda.neyse bir daha soruyorum lütfen bir cevaplayın bu gitardaki manyetikler emg mi ya:
    http://www.garaj.org/ilan/181558/ibanez-sa-yekpare-satilik.htm
  • Serpent_King • 26 Aralık 2006 18:30 • #554347
    emg mi değil mi bilemeyeceğim ancak gitarın set neck bir yapısı var.bence bolt on olsaymış daha iyi olurmuş öyle olacağına.
  • Black_Haze • 26 Aralık 2006 19:12 • #554348
    biz birbirimiz hep yanlış anlamışız galiba.muhammedin gitarı v kasa yani mustaine nin ki gibi.floyd rose ve inlayleri değişik m-1000 nin inlaylerinie benziyor..ama m seriside kullanmış olabilir onu görmedim.

senin gitardan beklentin çok sert sesler olduğu için basswood u sevmiyorsun ama ona kötü demeni gerektirmez.ağacın türü değil kalitesi önemli tabi basswood dan death,black metal yapılır ama maun gibi ses alınmaz.basswodun hitap ettiği tür farklı.genel olarak düşünmek lazım bazı şeyleri.