-
cort un diğer modellerini kullanmadan niye bu kadar kötülemedin anlamadım ben de a5 ve curbow var gayet de memnunum bundan ötesi sadece fender olabilir...
-
ve para
-
Ya arkadaşlar madem basscılar burda bende 2 yıldır bas calan biri olarak sonunda bas alıcam ve zorunlu olarak acilen almam gerekiyo.. Washburn XB120 hakkında bilgisi olan varmı ya 220 $ alıymmı sizce
-
fender jazz bass. ikinci el bulabilirsen 1 milyardan aşağı kesin bulursun. 500 ytl'lik fender baslara kanma, onlar jazz bass değillerdir. hadi eyvallah.
-
Ucuz ve sağlam sana ikinic el bakmanı öneririm bazen sağlam şeyler cıkabiliyor aralarından ama benim tavsiyem ibanez in ucuz serilerinden biraz bakman olacak ya da yamaha aslında duymadık bir sürü marka var ve bir coğunun tonu inanılmaz derece de sağlam biraz dolaş ama şu an ankara piyasasında hiç gitar ya da bass yok biraz dolaşmanı tavsiye ederim...!
-
Eyvallah.. Ya valla hiç gitar yok ya bi cort bulsam parama göre siyah bişey alıcam ya yok hiç internetide taradım adam bana xb120 ikinci el 220 dolar satmaya çalışıyo.. Enteresan
-
ben basa haziran gibi başladım ve bir xb 100 bas aldım. önceleri fazla birşey farketmedim ama şimdi bin kere pişmanım. Gitar parmaklarımı yormaktan başka bir işe yaramıyor ama bana iyi antrenman oluyor. Bir ibanezi çaldığımda vay be ben neymişim dedim ve o yüzden sr serisi ibanez bir bas düşünüyorum. sr300 veya 5 telli sr 305. sizce hagisini almalıyım 4 telli mi? 5 telli mi? ayrıca tanıdığın bir yeni başlayan varsa benim xb100 satılık fiyatta anlaşırız. Çok teşekkürler lütfen bir aydınlatıcı cevap istiyorum
-
Şahsen bir ibanezin yerini tutmaz. Benim washburnden dilim yandı bir xb 100'üm vardı aldığıma bin pişmanım. bence bir gsr 200 xb 120 den daha iyidir tercih senin
-
ooooooooha. fender squire jazz bass bile 235 dolar yuh yani.
-
yaş oldu 21 forum da duruyor bir güncelleyeyim. şimdi yamaha rbx775 var onu da satıyorum :)