Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bass

• Alassai • 23 Ağustos 2004 08:27 • #539054
    En önemli basçılardan ve eğitimcilerden biri olan Carol Kaye de bir bayandır. Şu anda sitesindeki fotograftaki hanım hanımcık anneanne formatına bakmayın ( http://www.carolkaye.com ), mühim basçıdır. Kitapları da çok iyidir metod olarak. Neyse siz bakın bir kere sonra isterseniz konusuruz tekrar.
  • ratamahatta • 1 Eylül 2004 14:09 • #539219
    baktım ki bass konusu epeyi uzakta kalmış yeniden canlandırayım dedim...
  • Prophecy • 5 Eylül 2004 02:07 • #539254
    bende de cort curbow var. çok memnunum ama ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum çünkü daha iyisi varken niye cort'la yetineyim ki. hepinizin aksine ben dünyanın en iyi bass'ının Warwick olduğunu düşünüyorum. ben hayatımda böyle bi bass daha görmedim müthiş. zuhal'de var. bass'a yeni başlayacak arkadaşlara cort almalarını tavsiye ederim. ama imkanı olan varsa direk hayalindeki gitarı alsın hiç düşünmeden. sonuçta oyuncak değil ki bu kırılsın bozulsun diye endişeniz olsun. iyi bakarsanız çok uzun bir süre sizi idare eder.
  • ratamahatta • 6 Eylül 2004 01:33 • #539276
    tabiki haklısında para biriktirip alıyorsan zaten öğrenci olarak hayallerindeki gitarı alacak kadar para biriktiremiyorsun zaten anne baba alcaksa da bunu onlara anlatamıyorsun...
  • ratamahatta • 19 Ekim 2004 00:13 • #539725
    para para para abicim...
  • deren • 19 Ekim 2004 01:04 • #539726
    bu arada gerçekten iyi bir bassçı olmak istioasan cover yapmayan bir gruba git ve o grubun bateristi iyi olsun çünkü bir grubu taşıyan götüren iyi grup yapan ne ritm gitaristi ne solocosu nede vokalidir. bir grubu iyi yapan bassçı ve bateristi arasındaki uymdur. herşeyi onlar düzenler digerleri ise süsler.

%100 katılıyorum.metallicayı zaten metallica yapan bu olaydır.
    iyi bass dinlemek istiyorsanız opeth derim.özelliklede opeth morningrise derim.daha iyi bass ları olan bir albüm dinlemedim.
  • JeLLYJaM • 19 Ekim 2004 14:01 • #539730
    Yok be baro...Action bass iyi değil ama XB100 daha vahim bi bas.Ben kullandım bir ara.
  • JeLLYJaM • 19 Ekim 2004 14:04 • #539731
    Petevenegondi;
    5 telde bazen kalın si telini atlayıp 6 tellinin alt 5 telinide akortlayabilirsin.Hatta öyle takım teller bile satılıyor.Yani
    E
    A
    D
    G
    C
    oluyor anlayacağın her zaman B değil.Seçime bağlı...:)
  • johnson • 21 Ekim 2004 13:39 • #539754
    gitarda klavye ayarı diye bişey yoktur dostum sap ayarı vardır cort action da fiyatına göre mükkemmeldir onun sap ayarını git yaptır başka alet istemezsin tamam ok........
  • rebeyin • 22 Ekim 2004 08:10 • #539762
    bass amplileri

bence amplide fender ve marshall dan sasmamak lazım. behringer cok da doğal olmayan kemiksi plastik ses veriyo.baska marka da denemedim zaten.

fender veya marshall almak için bi yerlerden extra para bulmam gerektiği için ampli almadım ben. bilgisayar + 2+1 hoparlör + müzik seti kombinasyonu ile gayet iyi idare ediyorum şimdilik. üstelik creative sblive dan wah tı dist dı istedigim efekti de alıyorum. bi foot switch im eksik :)

herkese selamlar