-
herkesi "bassçı ve arkadaşları" kolonisine bekliyoruz...
-
ea
-
yaa ben de SX vantage series 4 telli bass var daha 2 hafta once basladım nası bı gıtar elımdekı dandıkmı ıyımı ıdare edermı bok gıbı mı yoksa 170 dolardı 150 ye aldım nası bı gıtar
-
ya açıkcası pek duymuşluğum yok daha doğrusu, tanışmışlığım yok aletle. yalnız yeni başladım diyosan pek bir sorun olmaz be abi. ilerde anlarsın kötü olup olmadığını satarsın veya hatıra olarak elinde kalır.. sen anfiden haber ver o iyiyse 3 sene ben sana gitarı kullanma garantisi veriyorum ama önce bir klavye ve sap ayarına baktır ankaradaysan kıvılcımdan...
-
idare edeceğini düşünüyorum.
ama bir ustaya götürüüp sap ve entonasyon ayarını yaptırmanda fayda var.
-
internetten ufak bir araştırma yaptıM
stagg 4 telli bass gitar:
Pickups: 1x Humbucker Bass + 1x Single Bass- Controls: 1x Volume + 1x Tone - PU selector: 3-way Toggle Switch - Body: Solid Alder Wood - Neck: Hard Maple / 867mm - Fingerboard: Rosewood / 24 fret - Bridge: "JB" Classic - machine heads: Diecast, black Colour: Black.
şekil açısındanda güzelmiş hani... :p bakmak için:
http://www.musiccorner.co.uk/acatalog/Stagg_Electric_4_string_Bass_Guitar.html
-
behringer bx 300 var. fiyatı 175 dölar felan. bu fiyata çok çok iyi. kıllanmayın, behringer atağa kalktı ve müşteri toplamaya çalışıyor. buna bi de kafa taktınız mı bar işi için süper.girişleri var yani. ama bu da ağır. bir bağyan için özellikle. işin ertesi günü omzumun hamladığını bilirim. 30 watt bu arada.
-
Marshall Amfi
Bende var Behringer, 65 watt. Sanırım 230 dolara almıştım. Şimdilerde biraz daha pahalı sanırım. Gayet iyi ama uzun yola gelir mi bilemem. Çok ısınıyor. Ama evde kullanmak için ideal, kulaklık falan takıyorsun güzel oluyor gecenin ikisinde bangır bangır çalmak.
-
Ben denemiştim SX'in Jazz Bass modelini. Gayet iyi bir alet. Yalnız o fiyete muhtemelen yaş ağaç kullanmışlardır. Bu yüzden kılıfında saklama derim, böylece ağaç terleyip kuruma şansını yakalasın .Murat Sezen'in kalfası Sabahattin'in önerisidir, bütün gitarlarımda uyguladım çok iyi oluyor. Yalnız, 2-3 ayda bir, özellikle de mevsim dönümlerinden sonra, paraya kıyıp ayar yaptırmak gerek.
-
Marshall Amfi
bx 600 modeli sanırım. ama ısınması neden sorun yaratır bilemem, yani boru değil behringer birde. aksamına bir zarar geleceğini zannetmiyorum. garantisi duruyordur daha zaten. benim bx 300 barda idare ediyor, mikrofon koyuyorsun önüne, gayet iyi yani. konsere çıkmıyorsun ya, birde otobüste üzerine oturabilme rahatlığı var. kendi koltuğunu yanında taşımak, gitarıda kucakla dön evine.