-
arkadaşlar deneme imkanı bulduğum diğer bir bas gitar yamaharbx775;
5 telli, yamaha aktif manyetikler, switch özelliği var, tiz ve ton ayarı.
bunun dışında malzemeye değinmeden direk aletin performansı hakkında yazacağım;
öncelikle şunu söyleyeyim bu alet aktif, aktif bir bas kullandıktan sonrapasif bir alete geçince yadırma oluyor, ama merak etmeyin pek uzun süre devam etmeyecek bir şey bu. tonlara gelince klasik yamaha tonu diyebileceğimiz yanına alınacak processorla iyi bir performans verebilecek bir ton.
klavyeye gelince çok abartırım bilmem; elime geçen en rahat klavyeli alet. hakkaten bir fender jazzdan, bir musicman 5tan daha rahat bir klavyeye sahip, sizi yormuyor, zorlamıyor. hatta geyik yapayım gelde üzerimde parmaklarınla koş diyor, işte böyle bir şey. gelelim fiyat konusuna; 800 .
saygılaRRR...
-
HADİ ORDAN.DEEP PURPLE RITCHIE BLACKMORE VE JON LORD OLMASA NE HALDE OLURDU SENCE.TABİİ DEEP PURPLE I ROGER GLOVER AYAKTA TUTUYORDU DEĞİLMİ!!!!(sadece bir örnek)
-
ya pardon bu bass başlığını bugün gördüm ve başlarda bir mesaj beni çıldırttı.evet biraz sert çıkıştım (HADİ ORDAN.DEEP PURPLE RITCHIE BLACKMORE VE JON LORD OLMASA NE HALDE OLURDU SENCE.TABİİ DEEP PURPLE I ROGER GLOVER AYAKTA TUTUYORDU DEĞİLMİ!!!!) ama ratamahatta arkadaşımızın söylediği gerçekten çok yanlış birşey!!öyle şey mi olur.o zaman steve vai and the breed de jeremy colson ve billy sheehan olmasa steve vai dağılırmıydı...tabi bass ve bateri çok önemli bir grupta ama şu bel kemiği bu beyin demek çok yanlış.deep purple da ritchie blackmore un güçlü melodik yapısı olmasa, ian gillian ın ve coverdale in sesi olmasa, jon lord un müthiş besteleri olmasa(örn child in time), deep purple sadece bu elemanların süslemeleriyle ve [roger glover-glen huges] ve ian paice in çalışıyla
ayakta kalırmıydı?*!
-
adı üstünde gurup. biri olazsa gurup olmaz gurup niteliği kazanmaz. o başta bahsedilen konu biraz cahil tartışmasıydı zaten.. ;)
-
gurup* grup:))evet şimdi haklısın bir grupta herkes önemli...
-
k-5
devamlı elimdeki parayla ne alsam diye düşünüyorum.k-5'verilen para değermi ne tonunu biliyorum nede elime aldım ama 1300 dolar ve devamlı koşarak almak istiyorum.bu paraya değermi yoksa bu fiyata şu daha super olur diyeceğiniz gitar var mı.k-5 sorduğuma gore tarda belli
-
gitarmı onde bass mı niye tartışılıyo kı bu her grupta değişkenlik gosteriyo.biraz tarafsız bakmak lazım.ama eğer bir rock veya metal grubunda bass gitar olmazsa.bi kere çıkan ses çok tiz oluyo ve kafanızı ağrıtmak için yeterli oluyo.dengeleyici unsur.ha gitar olmasada sıkıcı olur diyosanız.hala iyi bir bass gitrist dinlemmişsinizdir.ama ben grupta bir gitarist olmasından gayet memnunum.denildiği gibi grup işi.
-
tartışmak yersiz haklısın da öyle bir muhabbet döndü, uzadı sonra... :D
-
ben gerçi sordum ama gene soracam k-5 nasıl bir gitar deneyen var mı