-
Marshall Amfi
bende 30 watt var 700 küsür dolar 1. eli 25 watt heralde 600 dolar flnd1r ama ikinci ele 250 bulursun
-
Evet ben bir bayanım :)
"Basçı" sıfatını almak için erken ama sanırım, henüz birkaç ay oldu başlayalı. Henüz "resmen" bir hocam yok ama müzisyen çevre geniş olduğu için sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Zaten evde olduğum süre boyunca gitarım elimden düşmüyor. Stüdyoda da mikrofon ve bas gitar arasında gidip geliyorum. Ve hiç pişman değilim bas gitara karar verdiğim için, çok zevkli.
-
Marshall Amfi
700 abd dolarımı? aman allahım o kadar oldu mu bunlar yahu? ben bu kadar fazla diye bilmiyorum ama bu durumda herkese behlinger anfileri içim rahat bir biçimde tavsiye edeceğim.
-
tabiki süper bir seçim... daha önce bu konuda fikrimi belirtmiştim.
umarım diğer tanıdıklarım gibi 2-3 senelik bir heves için değldir. parmak uçların su topladıktan sonra nasır baglayınca bırakmazssın umarım. neden bu kadar yazdın dersen;
bundan yıllar önce bir arkadaşla bass gitara başlamış iki bası olan entrumantel(umarım dogru yazmışımdır) müzik yapan bir grup kurmuştuk ama hanımefendinin parmakları su toplayıp, nasır baglayınca bana göre deil değil diyerek bırakmıştı.
aahhh eski günler zor yıllardı tabi,...:)
-
Marshall Amfi
:) bencede
ama gerçekten çok pahalılaştı amfiler ya... neyse ben aldım kurtuldum 30 watt amfi de bana ünlü filan olmadıkça yeter ölene kadar :)
-
hehe :) Sol elimin işaret parmağından nasır durumları oluşmaya başladı bile açıkçası ama fiziksel bir şey bana engel olamaz (parmaklarımın, kollarımın kopması hali dışında tabi). Zaten ben bunları bilerek başladım bas gitar öğrenmeye ve kararlıyım da! Heyt! :)
Bu arada "enstrümantal" diye yazılıyor.
-
Abi zaten parmakların su toplamaya başladı mı korkma.Daha da heves gelsin.İlerde merak etme nasır tutar bidaha da su toplamaz:)Mesela benim sol üç parmağın çizgileri yok gibi bişe.Nasırdan da öte bişey..Sana başarılar
-
kamil erdem_a tale of bass_bir bass masalı
dinleyenler var mı bilmiyorum. kendisi bass gitaristtir kaseti ucuzdur yeni başlayanlara tavsiye ederim genel olarak arpej üzerine melodik sololar yazılmış parçaları var. benim hoşuma gitti. tavsiye ederim. sizin basla ilgili dinlediğiniz kasetler varsa burada tavsiyelerinizi yazmanızı bekliyorum. görüşmek üzere...
-
Çok iyi etmişin.Gerçekten Cort Action'u alsaydın pişman olurdun kesin.
-
Çok teşekkür ederim MoreBaSs.
Peki bir şey soracağım. Ders almak zorunda mıyım?