-
ve bir sey daha yamahalar klasik yamaha tonu vermekte bunlar yeni çikan bir seri belirteyim...
-
bass anfileri
evet bas gitarınız ne kadar kaliteki olursa olsun bir yere kadar size kaliteli ses ve ton verir ama iş sonuç olarak anfiye bakar. bence bir bas anfisi en az 25 watt olmalı(en az) zaten deneyimlerim sonucu 25 wattın altına bass anfisi demeyi pekde uygun göremiyorum. bu benim izlenimlerim. herkes farklı düşünce de olabilir.
bas anfisi izlenimlerim pek yakında burada...
-
şimdi bunu hangi konuya yönelik yazdın bilemiyeceğim ama wasburn xb120 yerine beni pekde tatmin etmeyen cort u tercih ederim lafını sarf edecegim ama yine tabi tarza baglı sende bir yerde haklı olabilirsin. görüşmek üzere...
-
cort action 4 telli bas iyidir yeni başlayanlar için idealdir. yalnız her zaman dediğim gibi önce bir klavye ve eşik ayarı. abi çok vermişsin bea 250 kasarsan 200 dolara bile ankarada bulursun...
-
Arkadaşlar ben Washburn xb120 aldım ama klavye ve eşik ayarı yaptırmadım.Ne işe yarar bu ayarlar açılayabilirseniz sevinirim!
-
mesela benim alette mi teli
7. perdeye basınca bir cızırtı sesi ne yaparsan yap kaçınılmaz oluyordu. bu yüzden eşik ayarı yaptırdım. ayrıca teller klavyeden çok uzak dı... şimdi öyle bir problemim yok. ama belirteyim bu olay cort action4tellilerde denenmiştir. washburn xb120 de böyle bir problem olmaya bilir...
-
Teşekkürler ratamahatta!
-
Teşekkürler ratamahatta!
-
hiç önemli değil yardımcı olmuş olmama sevindim...
-
herkesi bass kolonisine bekliyoruz...